Quote Originally Posted by Djoks View Post
Nije isto kad ti prodavačica mazne 30 centi na kasu, pa ako se prevariš - prevariš, kao kada T-Com organizovano, na ko zna koliko mjesta, mazne 9.8 eur mjesečno i to lijepo prikaže na računu bez ikakvog stida! Pa ko se žali - žali... ali nema mnogo vajde od toga...

Pođoh danas u T-Com vezano za ovu gore lakrdiju. Pokušah da objasnim ovima u T-Com bruku sa računima, ali ništa od toga. U T-Centar je bila tolika gužva, buka i svađa oko čekanja - da sam nakon par minuta objašnjavanja - odustao od molbe za povraćaj otuđenih 19,6 eur. Nije me službenik mogao ni čuti, a umalo se dvojica iza mene nijesu pobila jer je jedan smatrao da je ušao u red za čekanje prije drugog... Srećom - naišao je momak iz obezbjeđenja... ne znam je li T-Com-ov (ali mu piše "security" na majici), pa su se malo primirili kad su viđeli valjda pištolj za pojas...

Bar sam uspio da potpišem molbu o obustavljanju HBO paketa kad već sam to ne mogu učiniti preko Extra-TV sistema. Učinim ja - ali ono i dalje dolazi na naplatu...

Sale, treba ozbiljno prokontrolisati sistem! Greške vam se potkradaju, a vas to ne dotiče... Opet ponavljam: 4,9 + 3,2 NIJE JEDNAKO 9,8 već 8,1! I povežite sistem za generisanje faktura sa realnim stanjem aktiviranih usluga! Bruka je da svako malo moramo ići u T-Com da se žalimo na račune, a da nam se oni stalno izvinjavaju zbog javašluka i nemara koji se događa u Podgorici!

Rade li ti programeri išta i kontroliše li ta služba knjigovodstva to što naplaćuje?! Neka gospoda mrdnu malo zadnjicama. Ja znam da je vrelo i da se svima ide na odmor, ali neka počnu malo da se bave svojim poslom prije no ljudi krenu da obilaze T-Com u namjeri da nekoga izbiju, štrajkuju, tuže ili - ne daj bože što gore...
Kako se ne zajebu kad aktiviraš uslugu pa da je gledaš 29 dana besplatno, nego uvijek su greške u sistemu kad treba nas lupit po džepu. To je zato što imamo državu od K. koja nije u stanju da zaštiti svoje građane od beskrupulozne pljačke !