Quote Originally Posted by dida122 View Post
i sam si neđe spomeno da ste vi igrali više presinga od nas. kad je zona bek nema potreba "jahat" na sidrunu. a ako je jokić čuvo dobuda ko u rijeci (ponavljam to se na tv-u ne vidi) onda su bila isključenja.
malo pretjeruješ što se tiče da smo svaki drugi napad imali igrača više ili petrac, a uostalom vaterpolo je pošo u ***** jer se dopušta previše hrvanja.
A sto, mislis da Ivovic i Jokic ne mogu cuvat vase centre plivajuci ispred i okolo njih (dok je presing)?
Jokic i Vanja Udovicic su u Rijeci stavili Dobuda u dzep, imali ste protiv Pro Recca 8x igraca vise.
Pazi, rekao sam bukvalno svaki drugi napad, jer utakmica traje 32 minuta, svaka od ekipa ima po 30 sec napad. Pa racunaj
Dopusta se dosta rvanja jer su momci jaki, a glupo je stalno dosudjivat iskljucenja ili kotrafaulove. Ono sto je meni u danasnjem vaterpolu posebno glupo je da se sidrunu, koji do pozicije dolazi sluzeci se rukama iznad vode, ne svira kontra faul. Ipak smo nauceni da je sve ono sto se desava iznad vode - nedozvoljeno. I obratno.