Quote Originally Posted by ficoole View Post
Има везе са референдумом, јер сте менталитет каквог ниђе нема, хрваЦке заставе вежете са ЦГ. Него, небитно.
А то за навијаче.
Варвари су основани 1987. године званично под тим именом.
Стадион је увијек био пун и то вјероватно знаш, тако да то немој да помињеш.
Најстарији клуб у ЦГ јесте Ловћен и то поштујем. Али да је само Хајдук старији, то си се зајебао, у Србији макар имаш 10ак клубова који су старији.

Системско унитавање Цетиња јесте, али да сте и ви ту криви, ИТЕКАКО ЈЕСТЕ!
Прочитах неђе не волите Будућност јер је `власт`, то капирам као `режимски клуб`.
Момак, ко на Цетиње влада?
Жалите се да немате динара, а по вас бијели дан сте на џаду...
Вас свако напада.
Како неће?! Кур.чите се свуђе ђе одете. Ми јесмо препотентни, али вама да Бог лично сиђе са неба рекли би му `ајде бјежи живота ти...ко си ти!?` БОГ! `Па што сад с тим...`
Замишљам...

Спуштите лопту, `све с народом` веле...
Da ti prvo recem koju o ovim zastavama,kao prvo ti pricas kada su je cetinjani vezali,zar to nema "hrvata"u cg??? Kad vec to spominjemo zar nije ta zastava jedna od onih sest u onoj nekadasnjoj drzavi? Kako sad smeta a tada nije smetala? I opet ponavljam da mi nije jasno kakve ta zastava ima veze sa rukometom i uopste sa Cetinjem.

Kazes da smo mentalitet kakvog nidje nema ne znam kako da ovo shvatim kao kompliment ili uvredu jer si ostao nedovrsen u ovoj recenici...nego ni ovo nema veze sa rukometom ,idemo dalje...

Hvala na informaciji kada ste se organizovali kao navijacka grupacija,znaci nakon cijelih 42 godine,pa pustite choche i nama jedno pet-deset godina dako se i mi organizujemo.

Jeste stadion je bio pun jer su dolazili iz svih krajeva Crne Gore da bodre Buducnost kako oni tako naravno i Titogradjani tadasnji to jeste podgoricani danasnji.

Ja pricam o prvoj i drugoj ligi znam da se govorilo da je Hajduk najstariji pa Lovcen ali doduse ne znam tacno informaciju u svakom slucaju slozili smo se da je najstariji u CG.

Ne znam ko vlada ali znam da se nema banke zute a pogotovo sada na ovu krizu bjelosvjetsku.
Ne znam sto si htio da kazes time da smo po vas bijeli dan na dzadu kada kod vas nijesu po vas bijeli dan po dzadi (svashta).

Uopste nije istina da se mi kako rece kur..imo dje kgod podjemo to sto ti sad pricas su stereotipi,stvar je u tome sto neko vec ima takvu sliku pred sobom i vec unaprijed osudjuje bez obzira kakav je ko.

Ne bih ovdje o Bogu i kako bi ko postupio da se On pojavi...