Quote Originally Posted by Podgorichanin View Post
Sto ti smeta ? ili sto ti nije jasno ? da nisam sto pogresno reka ?
1.Sport koji je najvise izgubio zbog vaterpolo promocije u pg (tenis),sruseni i poslednji tereni zarad gradjenja bazena na tom prostoru.Jedini tereni su sad u Kokotima
2.Da se ulozilo u tenis danas bi za CG igrala Ana Ivanovic i mozda Jelena Jankovic
3.Da li je tenis popularniji od vaterpola ?
4.Drugi sportovi su borilacki kojima se smanjuje budzet i stavljaju se u drugi plan,pokusaj da se bespravno uniste prostorije Legendarnog Jugoslovenskog BK Buducnost.Svi znamo da je boks bio u ravni sa fudbalom u PG prije 30tak godina
5.Da li je boks popularniji od vaterpola ?
6.Sta ce PG bazeni uopste ? da se napravi VK Buducnost ? sto ce nama to ?
XAXAXAXA, Don Kihote, osnuj NVO za zastitu ugrozenih sportova. Ti najvise na svijet volis PG, i zelis joj da se razvija. Isto to misli i tvoj Mugi, pa je rijesio da neke stvari pokrene sa mrtve tacke (poceo je da gradi bazene), cak sta vise, pokusava da sve sto valja u CG "prenese" u PG, ja mu iskreno ne zamijeram. Ljetos je bilo u trendu bit veliki ljubitelj i poznavaoc vaterpola, a znas i sam da Mugi prati trendove, ja mu ni tu ne zamijeram. Ocito da ti imas problem sa svojim Gnacelnikom, znas dje je pa mu se obrati.
Tenis je u CG daleko popularniji od vaterpola, i tu cu se slozit s tobom, za boks da ne pricamo, rezultati govore vise od svega.
Bice da su Kotorani krivi sto ste srusili teniske terene i gradite bazene ili mozda sto JJ i Ana ne igraju za nasu repku.
Kazem ja tebi, nemas problem sa Kotoranima i vaterpolom, nego sa SVOJIMA.