Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 51 to 75 of 106

Thread: narodnjaci okupirali Kotor?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Wink

Quote Originally Posted by Predator2 View Post
    Lijepo se prepirete. Sto se tice narodne muzike, muzika ko muzika je primitivna a tekst i da ne spominjem jer bi i maloj djeci zacepio usi da im ne dodje do ostecenja mozga.
    Samo svijesni ljudi to mogu uociti, ljudi koji razmisljaju glavom i gledaju svoja posla i sebe a ne druge. Hrvatcki pjevaci poput Gibbonia i Olivera su Bogovi za srbijanske pjevace, svi koliko ih je ne mogu im stati u mali prst, jer pjevaju srcem i razumom.
    Sto se tice srbijanske muzike mogu se sa turcima uhvatit pod ruku.
    Ti si neki veliki naucnik. Evo jedne zanimljive informacije koja ce ti promijenit zivot: i u Hrvatsku postoji narodna muzika, kao sto u Srbiju postoji, pored narodne, i pop muzika :eek:
    I am the one who locks.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Wink

Lijepo se prepirete. Sto se tice narodne muzike, muzika ko muzika je primitivna a tekst i da ne spominjem jer bi i maloj djeci zacepio usi da im ne dodje do ostecenja mozga.
    Samo svijesni ljudi to mogu uociti, ljudi koji razmisljaju glavom i gledaju svoja posla i sebe a ne druge. Hrvatcki pjevaci poput Gibbonia i Olivera su Bogovi za srbijanske pjevace, svi koliko ih je ne mogu im stati u mali prst, jer pjevaju srcem i razumom.
    Sto se tice srbijanske muzike mogu se sa turcima uhvatit pod ruku.
    Ti si neki veliki naucnik. Evo jedne zanimljive informacije koja ce ti promijenit zivot: i u Hrvatsku postoji narodna muzika, kao sto u Srbiju postoji, pored narodne, i pop muzika :eek: Ja bih se pazio generalizacija da sam na tvoje mjesto, nesto ti ne idu od ruke.

EDIT: Dupli post nije nastao zbog zelje da pojacam poentu svoje izjave, greska je u pitanju
    Last edited by Interpol; 08-03-08 at 17:12.
    I am the one who locks.

Thanks Thanks Given 
    2,369
    Thanks Thanks Received 
    494
    Thanked in
    313 Posts

@Predator
    Tako tako, izgeneralizuj pa obuhvati i EKV i Van Gogh.

Predator2 Guest

Prica se o narodnjacima i na njih sam mislio, EKV i Van Gogh tu ne spadaju. Kod nas se narodnjaci slusaju i zna se ko je na samom vrhu a Olivera i Gibbonia sam uporedio zato sto su oni u hrvatcku na vrhu. Hrvati bez obzira sto imaju narodnjake, ne truju se njima kao ovdje, imaju par veoma talentovanih pjevaca, dok kod nas svaka susa i marusa pjeva i uzdize se. Bitno da ima dobre sise i guzice, a sto pjeva nije bitno. Mentalitet je samo dno, pa se poslije cudite kako zivimo i kakva smo sredina.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

nemoj ti da mislis da je i hr sve bajno i sjajno. I tamo su narodnjaci uzeli velikog maha. Nema grada u kojem nema makar 2-3 narodnjacka kluba u koji zalaze celave glave u koznim jaknama i curice obucene po pink modi. Razlika je u tome sto kod njih ponekad i bude neki dobar koncert a kod nas nikad ) iako mi imamo tu srecu pa ako nas je bas volja nije problem poc do dubrovnika ili splita,jer je relativno blizu,a kad se napravi autoput do dubrovnika bice nam jos blize.

P.S. Ova tema ide u pogresnom smjeru,jer mi ne bi trebali da razglabamo koji su uzroci sadanjeg stanja nego svako od nas treba da se zapita sto moze da napravi da bi sadasnje stanje popravio i promjenio nabolje.
    Last edited by noodle; 08-03-08 at 22:02.
    narodnjaci su soundtrack nase tranzicije....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Tote a.k.a Qler View Post
    ahhaahahahahhaahahahahah.......neko ko slusa seljake ne zna za drugu muzku......
    :lolblue: :lolblue: .... eeeer so not funny!!!

il odgovori na postavljeno pitanje, il od****

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

samim postavljanjem pitanja sta treba da se pusta (ako nema narodnjaka) pokazujes koliko se razumijes u muziku tako da nema potrebe da raspravljmo

Predator2 Guest

Quote Originally Posted by noodle View Post
    nemoj ti da mislis da je i hr sve bajno i sjajno. I tamo su narodnjaci uzeli velikog maha. Nema grada u kojem nema makar 2-3 narodnjacka kluba u koji zalaze celave glave u koznim jaknama i curice obucene po pink modi. Razlika je u tome sto kod njih ponekad i bude neki dobar koncert a kod nas nikad ) iako mi imamo tu srecu pa ako nas je bas volja nije problem poc do dubrovnika ili splita,jer je relativno blizu,a kad se napravi autoput do dubrovnika bice nam jos blize.

P.S. Ova tema ide u pogresnom smjeru,jer mi ne bi trebali da razglabamo koji su uzroci sadanjeg stanja nego svako od nas treba da se zapita sto moze da napravi da bi sadasnje stanje popravio i promjenio nabolje.
    Ali kod njih nije isti mentalitet kao kod nas. Samim tim sto imaju kvalitetne muzicare, mogu da uoce smece od muzicara. Dok kod nas je sve samo smece od narodnjaka, bolje su bile pijesme od prije 20 i vise godina nego sad. Kakav narod takva muzika, sto se tice ostalih sto ne slusaju narodnjake, znamo da nas mozak sluzi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Tote a.k.a Qler View Post
    samim postavljanjem pitanja sta treba da se pusta (ako nema narodnjaka) pokazujes koliko se razumijes u muziku tako da nema potrebe da raspravljmo
    :lolblue: vazi kralju!!!
    vjerujem da ti usi rastu s time sto si zakljucio da si me "provalio"
    :yipiiii: vjerujem da sada skaces od srece!!!!
    i ja cu zajedno sa tobom :yipiiii::yipiiii: hop hop cike cike cale kupi mi sandale!!! opa!!!

mici mi se chasti ti!!!
    a nemam namjeru da se odje pravdam s time sto slusham i sto ne slusham....
    niti da pricham o mom muzickom opredijeljenju niti da se prepucavam ovuda ko se od koga bolje razumije u muziku!!

pitanje i dalje stoji, pa ko voli nek izvoli!
    konkretno, rock punk alternative house regae hip-hop r'n'b soul jazz whatever the ****...da ne nabrajam sad...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Pogledati obavezno ako do sad niste:

Ovo bi trebalo pustat svaki dan umjesto dnevnika za mentalni oporavak nacije
    Last edited by noodle; 09-03-08 at 22:18.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DeTiGeRo View Post
    i ja cu zajedno sa tobom :yipiiii::yipiiii: hop hop cike cike cale kupi mi sandale!!! opa!!!

mici mi se chasti ti!!!
    niti da pricham o mom muzickom opredijeljenju niti da se prepucavam ovuda ko se od koga bolje razumije u muziku!!

konkretno, rock punk alternative house regae hip-hop r'n'b soul jazz whatever the ****...da ne nabrajam sad...
    :oops::oops::oops::oops::oops:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

mici mi se chasti ti!!!

Vazi stara!
    Ici su po sistemu koji ti primjenjujes a to je vrijedjanje ljudi koje ne poznajes!
    Skakuci ti koliko god oces hopa cupa cike cake ....samo da te zamolim batali odje da pamet solis.... o muzickim ukusima se ne raspravlja cinjenica je da se Kotor po tom pitanju RASPADA!
    Iko ko ima imalo u glavu i ako je imalo svijeta vidio nece ici na onu grand sharadu...
    Trujemo mladost neukusom,i umjesto da se pozabavimo da im pruzimo alternative i da im omogucimo ispunjen dan mi se zadovoljavamo gov*ima iz Srbije...
    A ovo sto ti neces da kazes sto slusas...sto jel te to frka da ti se poklonici narodne ne uvrijede a rockeri te na krst stave? Tipican problem u gradicu nasem malom primorskom sto ce ko rec sto smo takvi ....
    da mi je znati oce li ikada mladost kotorska prihvatiti za parolu Biti isti, biti poseban, biti slobodan, biti samo svoj ...
    Da mi je to da docekam e onda mogu da umrem slobodno...
    Last edited by vikky; 09-03-08 at 22:31.
    Imate neprijatelje? Odlicno! To znaci da ste se borili za neki sopstveni stav u zivotu!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

obozavam kada se bacate na sklapanje nekog misljenja za koje nemate nikakvu osnovu!
    i kada kazu da mrze upravo ono sto rade, al nazalost, nesvjesno!

dobro mila moja!
    1. molim te kazi mi gdje sam to vrijedjala nekoga koga ne poznajem??? uz to..jesam li tebe(tog djela se ne sjecam, ne vidim da sam ti se igdje obratila)..ili si advokat te neke osobe koju sam "uvrijedila"???
    2. kad sam kome pamet solila? predji preko mojih postova jos jednom molim te...
    3. jesam li u bilo kom postu polemisala o ukusima i vrijedjala nechiji ukus muzike???
    4. ako vec primjenjujes "moj sistem", mada iskreno stvarno ne znam dje ga izroni, onda nisi nista bolja od mene

sad...to sto necu da kazem sto slusam je moje licno pravo, jel tako?
    A to da li ce se rokeri, narodnjaci, zabavnjaci, raperi, punkeri uvrijedit ili me na krst stavit :lolblue::lolblue:
    da li ce mi roker zamjerit sto slusham, lupam: Mileta Kitu, I da li ce mi neki seljak zamjerit sto slusham AC/DC, recimo, zaista me boli uvo…
    slusam ono sto volim I sto me ispunjava, bilo da je u pitanju rock, punk, house, trance, ambient, techno, drum’n’bass, downtempo, alternative, hip-hop, rap, r’n’b, POP, soul, funk, blues, jazz, reggae…KONTAS??? da ne listam dalje...

Sad ako ces da slushash narodnjake to je tvoj izbor (da ti pojasnim - ne mislim licno na tebe)
    Ali srceparajuce rijeci tipa “napravi mi sina” I price o brusevima sto su teski ko malter, i gacicama i ko zna cemu jos, i sve to uz glas ko iz bunara ili ko da mi kukurice kokoska iznad glave s upalom krajnika???????………………………………………………………………………….zeluda c mi se stegne! : )

A to da dozivis da u ovaj nas divni mal grad svako mari svoj posao, I da svakoga boli uvo ko ce sto rec, znas kad ces dochekat...NIKADA! NAZALOST!!!
    Ali nadje se po koja osoba koju bas boli ona stvar da li neko ima nesto protiv onoga sto data osoba ima da kaze….uradi…slusha…itd…
    Last edited by DeTiGeRo; 10-03-08 at 00:31. Reason: zaboravila sam dodat narodnjake!!! ebiga!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pogledati obavezno ako do sad niste:

Ovo bi trebalo pustat svaki dan umjesto dnevnika za mentalni oporavak nacije
    :lolblue: moze moze...podrzavam!!!

no nema nama zivota bez druga Tita!!! :hardrock:

Predator2 Guest

Quote Originally Posted by vikky View Post
    Iko ko ima imalo u glavu i ako je imalo svijeta vidio nece ici na onu grand sharadu...
    Trujemo mladost neukusom,i umjesto da se pozabavimo da im pruzimo alternative i da im omogucimo ispunjen dan mi se zadovoljavamo gov*ima iz Srbije...
    Tipican problem u gradicu nasem malom primorskom sto ce ko rec sto smo takvi ....
    da mi je znati oce li ikada mladost kotorska prihvatiti za parolu Biti isti, biti poseban, biti slobodan, biti samo svoj ...
    Treba narod ostavit na miru.
    Da bi se narod probudio iz iluzije koju sistem servira putem Televizije i raznih casopisa. Ono malo svijesnog naroda treba ustati protiv sistema, da se promijeni sadrzaj tv programa, da se ukinu neki programi i casopisi, da se sve to zamijeni kulturnim i informatickim programima i casopisima. Da narod pocne razmisljati glavom.
    Big Brother - koliko ljudi samo prati ovaj program. Koliko poucnih stvari mozes nauciti ili vidjeti.
    Cemu nas Veliki Brat uci, gledaj tudja posla.
    Cemu nas Sistem uci, ne razmisljaj svojom glavom, mi smo tu da razmisljamo, ti samo gledaj i slusaj, pusti nase kriminalce da vladaju i da sprovode nas sistem u djelo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ali kod njih nije isti mentalitet kao kod nas. Samim tim sto imaju kvalitetne muzicare, mogu da uoce smece od muzicara. Dok kod nas je sve samo smece od narodnjaka, bolje su bile pijesme od prije 20 i vise godina nego sad. Kakav narod takva muzika, sto se tice ostalih sto ne slusaju narodnjake, znamo da nas mozak sluzi.
    E sad hrvatski mentalitet je upravo isti kao ovaj srpski, crnogorski ili bosanski. Htjeli bi biti uglađena evropska gospoda , a i istovremeno ždrat kao prasci, pit kao stoka, podrigivat i prditi, polomit flašu u pijanstvu, pobit se, komšiji yebat ženu, pripucat ponekad i po mogućnosti sve ovo uz dobar istočnjački melos. Nisu svi takvi doduše, ali ogromna većina Balkanaca ispunjava sve navedeno ili dobar dio navedenog.

A priče o nacionalnom talentu za biranje između smeća i kvaliteta nisu tačne.

Što se tiče hrvatske muzičke scene mora se reći da ona obiluje smećem jednako kao i u Srbiji, Crnoj Gori ili Bosni. Jednostavno hiperprodukcija u svakom muzičkom žanru dovodi do razvodnjavanja kvaliteta. Tako da Hrvati ne prave turbo folk jer ga uvoze iz Srbije , ali zato fabrikuju Turbo dance, loše derivate dalmatinske muzike, razna festivalska sranja i slično.
    "Владај нашим грчем, крвава Русијо
    царуј душом нашом, Велика Будућа"

Predator2 Guest

Hrvatska ima par Talentovanih pijevaca - Oliver, Gibboni.. Makedonci su imali Toseta, ni jedan srbijanski pjevac im ne moze parirati.
    Sve zavisi od sredine i mentaliteta gdje se pjevac nalazi i koliko je narod muzicki obrazovan.

ATAMAH, bolje Turbo Dance, nego Turbo Folk, Dance je doslo poslije Folka, znaci napravili su neki napredak ma kakav god bio. Mozda sjutra bude Turbo Dalmatic, krecu se napred a sto srbija radi, kuda se oni krecu ako se uopste krecu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Čekaj malo Predatore. Shvatio sam ja što si htio reći ,a li si pretegnuo u krajnost. I griješiš puno vezano za srpske muzičare i pjevače. Mislim da samo nisi dovoljno upoznat.

Onda rekao si da Hrvatska ima par talentovanih pjevača Olivera, Džiba... hehe. Da, taman bi mogli reći da su mlade nade i da su jako perspektivni

Turbo Dance nije nikakav napredak , to je samo jedna hrpa đubreta čiji su najiskreniji fanovi đeca od 7-11 godina. Ako poslušaš pjesme sa festivala za đecu Zlatna pahulja prepoznaćeš sličnosti sa ET, Colonia, Karma, B3, Funky G... Slični semplovi su kostur svih numera , hahahah.

A da li se Srbija kreće? Pa kreće se . 2 mjesto na Evroviziji 2004, pa 1. mjesto 2007. Yebe se meni za Evrosong i za festivale, ali fakat se kreće.

Nego sam ja najviše zabrinut za Crnu Goru i njen muzički kolorit. Ako izuzmemo Ramba, Georgijeva, Ćetkovića koji su odavno u Beogradu i svrate katkad u CG šta nam ostaje?
    Bojan Marović, Marija Božović, Slaven Knezović??? Stevo Faddy? No Name? Stevan Filipović? Sve mladi i talentovani i perspektivni , kao Džibo i Oliver hihihi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

:lolblue: moze moze...podrzavam!!!

no nema nama zivota bez druga Tita!!! :hardrock:

Samo jedan detalj da vam saopshtim u vezi koncertnih deshavanja u Kotoru zadnjih godina, morate znati, ljudi koji imaju udjela u bilo kakvom odboru zaduzenom za kulturna deshavanja vec godinama moju MOLBU da dovedemo Tonija da se napravi koncert komentarishu : Pa bio je on prije neku godinu (krajem devedesetih na pokojnoj Ljetnoj pozornici)!.
    Nije razlog mog insistiranja nase druzenje vec samo to da malo ubijemo ovu uchmalost mozgova po gradu, i ovo prvo naravno
    Josh jedan detalj,prichajuci pretproshle godine poslije koncerta u Maestralu sa Vlatkom Stefanovskim saznao sam da je covjek zadnji put nastupao u Kotoru pochetkom 80ih ,nije bio siguran dali 80 ili 81:mad:
    Pa da li je moguce da su se u Kotoru izredjale sve pevaljke i rikachi a jedan takav muzichar ne, UZAS!
    I samo da znate za poslednji dochek nove godine u Kotoru i program docheka pitali su se Shefica Mazoretki i njen dechko koji su na moju ponudu za nastup Dejana Cukica ili Nena Belana i nekih drugih nestereotipnih, chitaj muzicki njima bliskih, izjavili da oni ne mogu napraviti dobru zabavu a da je chuvena V.Pisarovic legenda
    Mogao bih ovako danima da vam komentarishem protekle dogadjaje i nazalost moje neuspjele pokushaje pokretranja kulturnih deshavanja u mom gradu.
    Celtsi,Partibrejkersi i KUD Idijioti su bili sasvim sluchajna ispunjavanja zelja jednog covjeka iz Opshtine ali eto i to sam mu morao pomoci jer nisu znali kako doci do njih.
    Last edited by cattarogrande; 10-03-08 at 07:54.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Pa nisu u Hr u pitanju samo Gibo i Oliver. Tu je i veoma jaka klapska scena i dosta bendova za koje mnogi od vas nisu ni culi. Predpostavljam culi ste za Let 3,Hladno pivo i Eda majku,ali tu su jos i TBF,Luky,Dalmatino ,Svadbas , Jinx... koji uvijek imaju dobre i kvalitetne albume.

Naravno tu ima jos i cijela tona (pogotovo u ovom zabavnjackom djelu scene) hiperprodukcijskih pjevaca i pjevacica,ali opet i oni su puno bolji i pristojninji od turbo folka.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa nisu u Hr u pitanju samo Gibo i Oliver. Tu je i veoma jaka klapska scena i dosta bendova za koje mnogi od vas nisu ni culi. Predpostavljam culi ste za Let 3,Hladno pivo i Eda majku,ali tu su jos i TBF,Luky,Dalmatino ,Svadbas , Jinx... koji uvijek imaju dobre i kvalitetne albume.

Naravno tu ima jos i cijela tona (pogotovo u ovom zabavnjackom djelu scene) hiperprodukcijskih pjevaca i pjevacica,ali opet i oni su puno bolji i pristojninji od turbo folka.

TBF mi je lichno Rambo preporuchio prije 6 godina kad sam ga pitao za neki bend ili izvodjacha sa tih prostora koji odskachu od ostalih u muzickom i tekstualnom nachinu obracanja publici.
    Ali nazalost ni njih niko ne zeli da vidi u Kotoru (nece niko finansijski da pomogne) jer oni ne donose LAK NOVAC.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

tbf je rep kao i edo maajka....jos edo nije hrvat(a i nije toliko kvalitetan koliko je popularan)...pokupi ti svega po malo...i srbija ima nesto pored turbofolka....al zalosno je sto gore oni imaju svega da slusaju pored folka...npr za marchela sad znaju svi (i oni koji ne slusaju rep) jer se probio kvaitetom...gostovao po emisijama(bio je i u utisku nedjelje na b92)...a mi odje...tesko da ko ne slusa rep zna za marchela...zalosno..jel ko cuo za Alogiju?...kad pomenu tbf imas sad djecake koje svi proglasavaju njihovim nasljednicima...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ma nismo raspravljali o Rok muzici već o zabavnoj/pop i slično. Hrvatska je uvijek imala jaku rock i punk scenu kao uostalom i Srbija. I naravno da su Johnny Štulić, Darko Rundek , Damir Urban, Kud Idijoti, Hladno pivo, Vještice, Psihomodo Pop, Prljavo Kazalište, Parni valjak itd sami krem te scene. Od novijih bendova mi se dopada Svadbass.

E sad što se tiče pop/zabavne/šansone/mediteranske muzike moj izbor jesu Džibo, Goran Karan, Masimo, Oliver, Ibrica, Arsen itd.

Popularnost folkera u Hrvatskoj se lako može utvrditi malim ogledom. U dvije diskoteke (jednu do druge) dajte slobodan ulaz. U jednoj prže narodnjaci , a u drugoj V. Pisarović ili Magazin ili Ivana Banfić ili Nina Badrić ili Giuliano ili svi zajedno. Kladim se u bubreg da će broj posjetilaca bit drastično veći u lokalu sa folk muzikom. A u drugi bubreg se kladim i da će se luđe provesti.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattarogrande View Post
    Samo jedan detalj da vam saopshtim u vezi koncertnih deshavanja u Kotoru zadnjih godina, morate znati, ljudi koji imaju udjela u bilo kakvom odboru zaduzenom za kulturna deshavanja vec godinama moju MOLBU da dovedemo Tonija da se napravi koncert komentarishu : Pa bio je on prije neku godinu (krajem devedesetih na pokojnoj Ljetnoj pozornici)!.
    Nije razlog mog insistiranja nase druzenje vec samo to da malo ubijemo ovu uchmalost mozgova po gradu, i ovo prvo naravno
    Josh jedan detalj,prichajuci pretproshle godine poslije koncerta u Maestralu sa Vlatkom Stefanovskim saznao sam da je covjek zadnji put nastupao u Kotoru pochetkom 80ih ,nije bio siguran dali 80 ili 81:mad:
    Pa da li je moguce da su se u Kotoru izredjale sve pevaljke i rikachi a jedan takav muzichar ne, UZAS!
    I samo da znate za poslednji dochek nove godine u Kotoru i program docheka pitali su se Shefica Mazoretki i njen dechko koji su na moju ponudu za nastup Dejana Cukica ili Nena Belana i nekih drugih nestereotipnih, chitaj muzicki njima bliskih, izjavili da oni ne mogu napraviti dobru zabavu a da je chuvena V.Pisarovic legenda
    Mogao bih ovako danima da vam komentarishem protekle dogadjaje i nazalost moje neuspjele pokushaje pokretranja kulturnih deshavanja u mom gradu.
    Celtsi,Partibrejkersi i KUD Idijioti su bili sasvim sluchajna ispunjavanja zelja jednog covjeka iz Opshtine ali eto i to sam mu morao pomoci jer nisu znali kako doci do njih.
    a sta si drugo mogao da ochekujesh od kotorskog Antonia Banderasa i njegove drage???
    :hammer::hammer::hammer: pogledaj sto se od Feste napravilo....pa da ne idemo dalje!!! ON JE GLAVNI! eh...
    a Vesna Pisarovic nisam ni znala ko je to dok je ne vidjeh za novu godinu na svega 30 sekundi koliko mi je trebalo da prodjem kroz glavna gradska vrata do muzeja!!!! tj do ugla od Palate Bizanti!!! odakle mi vise nije bila na vidiku!!
    A atmosferu je fenomenalnu napravila!!! :hardrock:

ako zelimo promjene treba svi lijepo da se skupimo, pa da bude SVI ZA JEDNOG JEDAN ZA SVE!
    a ne samo pricamo i pricamo i pricamo....i to bi bilo to!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Djecake i licno znam jer je jedan od njih samnom na faxu,tj bio samnom na faxu,ali nema od toga puno para. Rijetko ko od tih "underground" muzicara moze zivjet od svoga rada. Eto u Splitu da nema kluba Kocka (koji je doduse obilno sponzoriran od raznoraznih organizacija) u Splitu ne bi bilo ni jednog ajmo reci alternativnog mjesta.

Ne trebamo raspravljat o rok muzici nego kako dovest u Kotor nesto kvalitetno i dobro ) Problem je sto u Kotoru ili Tivtu ne postoji adekvatni prostor za odrazavanje koncerata,pa tako i da neko zeli organizovat nesto ili ce to na trgu organizovat ili u Diskoteci,a neki drugi zatvoreni koncertni prostor ne postoji. (ili barem ja ne znam za njega )

Od zabavnjaka smo zaboravili napomenuti Milu Hrnića E na njegov koncert je ludje poc nego na bilo koji turbo-forlkerski

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)