Samo jedan detalj da vam saopshtim u vezi koncertnih deshavanja u Kotoru zadnjih godina, morate znati, ljudi koji imaju udjela u bilo kakvom odboru zaduzenom za kulturna deshavanja vec godinama moju MOLBU da dovedemo Tonija da se napravi koncert komentarishu : Pa bio je on prije neku godinu (krajem devedesetih na pokojnoj Ljetnoj pozornici)!.
Nije razlog mog insistiranja nase druzenje vec samo to da malo ubijemo ovu uchmalost mozgova po gradu, i ovo prvo naravno

Josh jedan detalj,prichajuci pretproshle godine poslije koncerta u Maestralu sa Vlatkom Stefanovskim saznao sam da je covjek zadnji put nastupao u Kotoru pochetkom 80ih ,nije bio siguran dali 80 ili 81:mad:
Pa da li je moguce da su se u Kotoru izredjale sve
pevaljke i
rikachi a jedan takav muzichar ne,
UZAS!
I samo da znate za poslednji dochek nove godine u Kotoru i program docheka pitali su se Shefica Mazoretki i njen dechko koji su na moju ponudu za nastup Dejana Cukica ili Nena Belana i nekih drugih nestereotipnih, chitaj muzicki njima bliskih, izjavili da oni ne mogu napraviti dobru zabavu a da je chuvena V.Pisarovic legenda

Mogao bih ovako danima da vam komentarishem protekle dogadjaje i nazalost moje neuspjele pokushaje pokretranja kulturnih deshavanja u mom gradu.
Celtsi,Partibrejkersi i KUD Idijioti su bili sasvim sluchajna ispunjavanja zelja jednog covjeka iz Opshtine ali eto i to sam mu morao pomoci jer nisu znali kako doci do njih.
Bookmarks