i ja se slazem da tema bude extra posrani tv :wink:
ako nekome koci to je vjerovatno zbog loseg kvaliteta kabla!
stedili ste na kabal kad ste ubacivali telfon i eto ti sad koci normalno!
What Goes Around...Comes Around! o_O !!@#$%^&*()_+
<>?:"{}|00
i ja se slazem da tema bude extra posrani tv :wink:
Koristeci extra TV ovih nedelju dana, zakljuchio sam sledece: Kvalitet usluge im je ispod 0 (program kochi svako malo router mi se sam resetuje (speed touch) i to u sred omiljene emisije i onda ne mogu da gledam, isti sluchaj za internet skidam nesto i u pola skidanja paf cao.. 70MB ode.. ali to nije sve, drugi dan su mi makli HBO iako je prvi mjesec "ukljuchen + dzabe", podrska je posebna pricha, zovnem da prijavim da se resetuje ruter i chuda, on veli mora da je do linije 6 puta je resotova istu i tek onda je "proslijedio" nekome nesto, cekajuci godoa ja citavi jedan dan nisam moga fino skinuti nista sa interneta niti gledati televiziju, zovem opet radnik kaze vidim ovdje da je to "proslijedjeno" sjutra cemo vas zvati, aj dobro i to. Sjutra zovu u 8.30 ja objasnjavam dje zivim i on kaze OK. i ja reko doce tu za 1h max ( moram na fax ali reko zrtvovacu jedno predavanje) njega nema zove me u 12h. Ja reko na fax sam nema kuci nikoga... I na kraju ne dodje. I onda 2 dana sam slabo bio kuci, ali su mi roditelji rekli da opet kochi i da se "ona crna kutija gasi".(Speed touch) i 3 puta sam zvao za HBO da ga vrate i vratishe ga 3 dan od mojeg prvog zvanja. I sad dok sam ovo pisao 3 puta mi je pukla veza. I sto ja vise da radim? Opet sam ih zvao i kazu da ce doc sjutra. Evo da vidimo.![]()
Moja dobronamjerna preporuka onima kojima slika zamrzava tako cesto je da vrate Extra u onih mjesec dana dok mogu. Jer vjerovatno je do linije i ne znam kakva je mogucnost da to proradi.
Jer kad Extra radi radi savrseno (meni tako radi), ali izgleda kad ne radi onda ne radi ne postoje tehnicke mogucnosti. Bolje nego da godinu dana proklinjete i sebe i T Com sto ste to uzeli.
Meni je Extra nesto najbolje poslije Smarta25![]()
...i meni se ponekad gasi speedtouch ruter(znachi restartuje se,prestane da radi i net i iptv) - kad ocu ip adresu da promjenim odem 192.168.1.254,kliknem disconnect,sacekam minut,biram connect...i pukne ruter,izgasi se tj restartuje(dodushe ne stalno,ali u 1 od 10 slucajeva se i to desi)
nikad nisam volio rutere:mrgreen:
I respect your wrong opinion.
Lukaj
Ja imam slicne probleme. Srpski kanali rade od starta problematicno, moja pretpostavka iz banalnog razloga sto signal preuzimaju preko satelita i neumiju podesit satelitske antene jer problemi su uocljiviji po losem vremenu.
ADSL koristim od samog starta servisa i nisam imao znacajnijih problema do isteka 30 dana probnog perioda Extra TVa. Kako je isteklo 30 dana probnog perioda Extra Tv-a pocinju problemi i sa televizijom i sa inernetom koji su danas kulminirali.
Last edited by Poseydon; 17-02-08 at 23:00.
A nema tu dobro ili ne dobro. Ima samo radi ili ne radiKad radi radi savrseno a kad ne radi onda ga vracaj
![]()
Posto mi je pri kraju probni period a zadrzao bih ExtraTV, postoji li mogucnost da se tom prilikom promijeni risicer za ovaj od 160GB. Ipak opcija snimanja je kod mene prevagnula da izaberem Extra i jedino sto sam primijetio je to da kada "shaltam" kanale slika secne pola sekunda nakon sto se odlucim za neki (ali sam spreman da zivim sa ovim).
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Ne postoji mogucnost, dobar ti je i taj od 80 GB![]()
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
imamo isti problem, ali meni je to za 3 mjeseca kolik koristim Extra tv jedini problem..znaci kad prebacim kanal i odlucim se da se zadrzim na njemu onda se slika ukoci pola sekunde i nastavi bez problema...i to je jedini problem koji sam od pocetka imao i ima jos uvijek sa Extra tv...sve ostalo radi savrseno
To ejkao da kod mene neko kupi kompjuter, i nakonnekoliko vremena dodje i kaže ad binovi sa HDD od 160GB. E to već ne može zar ne?
Mislim dobili ste receivere koji su tada bili raspoložvi, ali ste dobili Extra prije ovih koji imaju X301 i što ćemo sad? Bacit ove i uzet nove receivere![]()
Isto je potpuno, sa diskom od 160GB i sa njemačkim jezikomna display. Njima ne piše Extra Tv nego T ome. Eto to ej razlika![]()
Ok ok... Nece ni meni njemacki meni pri ovome sadasnjem a i kad razmislim malo bolje dosta je i ovih cca 90 ura snimljenog materijala...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
meni je do juce super radio,al je juce popodne slika "stucala" jedno 2 sata na svakih 10min...sad je srecom dobro
Zvao si podrsku?
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks