A što je ovo sve sportisti neki ne mirišu alkoholKad popiješ s ljudima regulisaću ti satelitsku
![]()
aaaaaaaaaa ne pijem alkohol bre,uopste !!!prema tome ja cu uzeti neki sok,dok ti uzmi jednu ljutu,i nazdravi ti prvo,jel mozhe
Matadorr mozhe,al pod uslovom da mi sredis satelitsku,ahahahahahahaha:lolblue::lolblue::lolbl ue:
zivjeli momci![]()
A što je ovo sve sportisti neki ne mirišu alkoholKad popiješ s ljudima regulisaću ti satelitsku
![]()
dajteeee neshto leeednooooooooooooo![]()
....love is in the air....
uhhhhh umorno
pregorela sam danas na sunce, bila sam na moreeeeeeeeee pa mi sad zato treba neshto dobrooo ledeeenooooooooo![]()
....love is in the air....
dje ste alkosi???
Kako se vidi da je dobro pripeklo, poshto ste po vas dan na netu, a???
Ajde sad svi po pice, 2, 3, na moj rachun a razlog je- konachno, nakon 26 dana renoviranja zavrshismo posa', ne bez muke, ali zavrshismo i neopisivo sam sretnja i ocu vala da bachim po to pice, 2, 3...:blah:
Ojjj bozeeee niii sreeetnjeeee biloooo
ovooooo nooovooo kuuupaaatiiiiiiiiii-looooooo, oj-ha:lolblue::yipiiii:
A i ja velim da je više vrijeme da se okupaš ka' normalno čeljade, tačno se promjena osjeća))
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
evo bio sam da slavim pobjedu srbije(citaj sanjao sam da je srbija dobila):hardrock:
a neka je sa srecom ocemo li dolazit na cestitku, aj mi daj jednu ljutu
uh.. i ja sam renovirao kupatilo(pustio sam vodu u wc solju)
nama boca loze ne moze trajati vishe od 2h eventualno 3h![]()
Last edited by Stivi; 24-06-07 at 07:51.
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
:lolblue::lolblue::lolblue:boce od koka-kole su zakon!!!
:blah: chekaj, bre, od vas sam jedva skupila za kupatilo, wc i hodnik, sad ide promjena stolarije, pa mijenjanje parketa a onda cemo lokal da renoviramo i da znate, od danas su cijene skochile 30 %...mora se zivjet od nechega!!!![]()
Sto se to odje desava???O cemu se radi?Kakvo renoviranje?Kakvi matraci?Zvoncice, podnesi izvjestaj pliz![]()
a vi kako`te ?![]()
Pijeee li see ovjddheee stoooooooo? Dajte mi nesto da dokrajcim ovu noc Ne znam n i kako kucam nocas?
Dje jee Edooo,Lazarr,stiviii,mikeliceeeeeeee dje asteeee
...Maybe it was wrong to love you?
But what should i do?
Cause my heart leads me to you...
Ja bila u grad al mi se pije josh! Ol mi davat sto ;0
...Maybe it was wrong to love you?
But what should i do?
Cause my heart leads me to you...
Mystery vratila si se
nocas se piju samo ljute osim lazara(oprastamo mu nocas jer je srbija izgubila), ajmo ja i ti po jednu bolje ces se osjecat
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks