Kakva kancerčina od "čovjeka"
Sent from my 17PM using Tapatalk
Bas, onaj pravi primjer nacionalisticke ljige koja preko toga ubira politicke poene
Sent from my S25+ using Tapatalk
Nacionalisticki smrad se širi decenijama na ovim prostorima.
Sto se Crne Gore tiče,jedino je Bosna i Hercegovina gora u regionu po tom ubiranju poena na račun nacionalizma.
Najveći šljam se tu nalazi.
U ovo cu vjerovati kad iste osude na 10-15 god zatvora.... ali su idealno dosli pozari a jos pride i Srbi kao piromani da se zametne jedna od najvecih afera koja je nedavno otkirvena u Hrvatskoj o nezakonitom odlaganju bioloskog otpada kojeg su uvezli ....
Zamisljam samo sta bi ovdje bilo da se nesto tako desilo kod nas....
Ušao je malo ranije no sto treba u izbornu kampanju.... cekamo i Mandu isto tako pred izbore.... enigma ce biti Zetski pipun jer tesko da se moze ici ispod onoga gdje je on vec stigao...al ce dobiti pomoc iz Srbije od svog "vodje" na blacenju Dalaj Mande.... samo da prodju izbori u Srbiji pa cemo vidjet sta ce sve bit.
Celnik Albanskog Foruma je popusio u Tuzi izgleda pa bi da bude glavni u Ulcinj... a SDT mu jr prekinuo finansiranje partija tako da je na muke
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Kakve su nama gnjide na vlasti... Veće je sad bratstvo i jedinstvo nego za vrijeme Tita, samo što su kod nas ujedinjene gnjide svih naroda i narodnosti.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Cekam izbornu 2027 kad sve partije pocnu jedni drugima sve po spisku, busanje u prsam srpska, crnogorska, bosnjacka, albanska, obecanja glasacima o svemu i svacemu i onda kad se izbori zavrse sklapanje ljigavih koalicija u stilu "ko nas to zavadi mi smo svi dobri interesno foteljaski drugari"
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Можда овог пута им образ ипак не дозволи.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
https://www.portalanalitika.me/clana...ade-u-dogovoru
Ma jok, nije tacno, cijene Interneta u CG su 'taman''Dobijaju ga' gradjani CG kao u svedskom akcionom
Lelekom CG likes this, po 2 EUR povecanje cijena svaka 4 mjeseca, 'upregni' 'mazgu' dok ne crkne![]()
https://www.vijesti.me/zabava/zaniml...esku-zavisnost
A sad jedna stvarna i dobra vijest, Fil Kolins pobijedio zavisnost. Neka Kokta uvijek bude u tvojoj casi Fil.
Polinezija gospodo.
Kad smo kod obraza...
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...novoj-poziciji
Specijalka hahahIbrahimovićeva specijalka stiže u Ljubljanu: Popović bi trebalo da od 1. septembra bude na novoj poziciji
Nova generacija prvaka dobiće 1. septembra đačku knjižicu, a doskorašnja potpredsjednica Skupštine Zdenka Popović (Demokrate) diplomatski pasoš jer je ministar vanjskih poslova Ervin Ibrahimović (Bošnjačka stranka) šalje u Ljubljanu kao svoju specijalnu izaslanicu - saznaju “Vijesti”.
Brzo ce 13.jun 2027.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kad krenu od septembra sa milijardama investicija, 100 ašova u zemlju, 1000km autoputeva, penzijama 1000e, platama 2000e...
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
I kad pane cijena goriva naglo.
Narod zna najbolje. Zasto ste tako pesimisticni.
Odlicno pitanje. Jos sada naglasavaju floskulu 'manjebrojni narodi', a ne manjine.
Pri tome, pitanje je kome je sve to Crna Gora maticna drzava, a kome nije.
U tom slucaju odnos vecina - manjina se na abarot mijenja. Pa se postavi pitanje ciji je ovaj - onaj grad. Uz stalno prisutnu dozu pasivne agresije reda zasto ne znas moj jezik ili koliko kosta moje dijete.
Ali svakome bude drago takticko saveznistvo pa se i ovi i oni nekako izkoaliraju/izkombiniraju. Ambasada 1 i 2 drugacije nesto ne bi dozvolile.
https://www.theguardian.com/politics...farage-clacton
Kad smo vec kod izbora, Najdzel Faradz izglasan je za clana britanskog Parlamentu od strane Klaktona na Moru. Ubjedljivije nego prosli put. Pominjali smo ga u vezi Kotrela, Kripta, Tivta, Milojka.
BBC javlja da ce se i pored toga istraga Faradzovih finansija nastaviti.
Engleski ljevicari nesto histerisu ali Klakton je glasao tako kako je glasao.
People versus the establishment veli kezavi Najdzel.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks