Jedna pozitivna vijeste, Inspektor kaznio plovila koja nemaju papire a u medjuvremenu kaznio i kolege tj ekipu iz Nacionalnih parkova koji nisu imali papire za brod kao i licence za upravljanje ..
Da je vjecna i sto vise ovih ljudi
....Andreja Vučekovića da zajedno obiđu jezero i provjere da li gliseri i brodići koji saobraćaju njime posjeduju potrebne dozvole i dokumentaciju. Dakle, riječ je o zajedničkoj akciji dvije državne institucije.
Andrej prihvata poziv, ukrcava se u službeni gliser Nacionalnih parkova i akcija počinje. Redom kontrolišu plovila koja zatiču na jezeru. Malo ko ima uredne papire. Kazne se pišu, prekršioci sankcionišu, a propisi sprovode bez izuzetka.
Po završetku akcije, u povratku, Andrej usput pita kolege iz Nacionalnih parkova da li i njihov gliser posjeduje svu potrebnu dokumentaciju. U prvi mah misle da se šali. Mijenjaju temu. Međutim, inspektor pitanje ponavlja, ovoga puta sasvim ozbiljno. Odgovor je bio otprilike da takve stvari nijesu naročito važne kada se obavlja službeni posao... onda slijedi obrt dostojan najbolje satire. Ispostavlja se da plovilo kojim se vrši kontrola drugih plovila nema nijedan od obaveznih papira, dok lica koja njime upravljaju nemaju ni potrebne dozvole za upravljanje gliserom.
I šta se onda desilo?
Ništa spektakularno. Desilo se ono što bi u uređenoj državi moralo biti sasvim normalno: inspektor je kaznio i svoje kolege.
https://rtcg.me/kolumne/853559/prvo-...g8gHcJZ0bwMVNA
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Last edited by NetworkMaster; Today at 08:03.
A onda se sjetimo kako je Slaven Masni sklonio inspektore koji su Čedu Carinama zapečatili gradilište na plaži.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Jesu li u demokratama stvarno svi penali ili ima i normalnih ljudi?
Vujović: Komentari izvršne vlasti na film "Referendum - priča o izmišljenoj slobodi" umanjili bi značaj odluke AMU-a
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...j-odluke-amu-a
Sent from my iPhone using Tapatalk
Prave se ludi,po običaju,jave se ako pronadju opciju da nekako relativizuju sve što je izrećeno u tom ne filmu,no ne znam kako bh nazvao to...
...
There are currently 22 users browsing this thread. (2 members and 20 guests)
Bookmarks