Šta napraviste od ove grupe majko mila...
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
ja sam stolar, u podznaku shkorpioooni
Definitivno najbolja pileća supa u ovaj good food na star imaju i dobar dnevni meni klasična kuvana jela po 7 eura.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
U Lanternu tuna steak bješe prva liga, miriše na metar. Punjeni batak u Gurman na pumpu u Blok, na tanjir, jes 9e ali mi žao što ne slikah kolika to bješe porcija a preeukusan. Drug poručio isto neku džinovsku gurmansku ali se to jedva moglo jesti koliko je zaljućena bila.
Sent from my 17PM using Tapatalk
Moram pohvaliti restoran durmitor izmedju ribarevina i bijelog polja, odlicna hrana i vrlo kulturno osoblje, i sa cijenama su odlicni
Kako se jede na istok ljudi, pa ni mi ni evropa nismo primac tome
Ovo je kao highlight i sedmo jelo, umirem
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Ili sam gladan ili su zadnjih 5 postova high quality![]()
Teleća bajadera (pauflek) @ Akademija, odlična samo je više za na neki žuti rižoto, a ne sa ovom gadnom krtolom.
Kafana Kosmač, Brajici
Sent from my iPhone using Tapatalk
Biševina, preporuka za poći sad dok još ima vode sa djecom. Voda je pišaća 28-29 sigurno ali đeca uživaju.
Porcijaši preukusni, bješe i krtola domaća, salate, sve top vala godinama. Zalismo ga sa par Zaječaraca. Put je loš, SUV preporuka mada može i malim autom ali polako. Od Ponara ima makadama i livade nekih par km lošeg puta.
https://www.instagram.com/reel/DZSo8...ZuMnZmcGNoanQ1
Da nije ko gastronomski propratio ovu manifestaciju? Vjerujem da je mogo dobar kacamak da se pojede.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
To learn how to use your head, you have to go out of your MIND.
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks