za proljeća uz slim farmerice)
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Last edited by djuka_pv; 04-02-26 at 18:21.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Tida smo nedje. Nikad u zivotu nisam nista uzeo na kredit. Ali sam rekao kad bude znace se i bice cifra samo za stan![]()
Neko pomenu barbosu, pantalone sam uzimao tamo prekvalitetne na snizenju od 28 do 35e.
Ali sam za posao provalio jedan model u Zaru 23-4e. A ne osjecas da ih imas na sebe 10 sam ih uzeo.
I neko pita za farmerke. Jedine koje meni licno stoje i koje kupim 32/32 broj, da ne moram da ih skracujem i o cudu cinim su Replay. I sad ima u ff na snizenju za 60-70-80e mogu se naci razni modeli.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Đe naći dobru jaknu za skijanje?
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
U fjalraven ali moras izac iz cg![]()
Ja to ne umijem izgovorit, al ako je lisica u pitanju, stigli su u spot al ne znam za skijaske jakne![]()
Intersport uglavnom za takve stvari, eventualno online tradeinn ili kibuba
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Izgovara se skoro pa potpuno kako se pise.. "a/o" umjesto prvog "a". Nordijci, nema to u intersport.
Last edited by zubizaretta; 04-02-26 at 21:20.
Ima fjalraven citavu lepezu od skijaskih do onih za arctic preko zimskih za nosenje i prekvalitetne su...
Kao Samsonite za kofere/torbe. Eto, spot. Nisam znao da ima tu, jos bolje
Beosport ima dovoljan izbor i sportvision i intersport. I u bjanku u kolasin ima prodavnica zimske opreme. Uvoznici su za nekoliko brendova. Pretpostavljam za normalnu upotrebu da ti treba. Ako trazis pro varijante, onda trazis van kako rece zubizaretta. Npr arcteryx, northface, millet, kjus, fjallraven, la sportiva, ortovox, norrona, mammut itd itd
Doduse ima iglo sport srb, hrv slo
Last edited by nicky; 04-02-26 at 21:40.
Djak sport ima strasna snizenja. Brugi 90e itd.
Da se pohvalim, dobio na poklon nedavno, perfektna
Tesko nalazim farmerice normalnih brojeva, 33/34 ili 34/34, obicno su svi puni onih uglavnom za kratke noge i debele gozice, tipa 34/31. Onda iz ocaja kupim knap duzinu i posle prvog pranja mi se skrate za 1cm i budu mi kratke![]()
Sent from my phone
Da li ima neko predlog ,ko prodaje original parfeme? Po nekim realnim cijenama. Kontakte koje imam ,imaju cijene veće nego u parfimerijamaInbox.
Dje se kupuju ove pantalone flex, za ljeto?
Ja sad gledam beosport, fashion toga nema
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Imao je beosport neke the nort face (pantalone kao) a mogu biti i bermude…
Ako mislimo na isto, bas lagane neke, tanke
Last edited by stefke; 28-05-26 at 21:34.
To je to. Treba mi dvoje troje laganih da se ljeto pregura
Pocu sjutra do delte
Kakva inspiracija, hvala blue, zamislih se pored kakve rijeke i planine a ne u ovaj tiganj
Ako misliš na one đe se nogavice skidaju pa ona budu bermude, ima u beosport, NGN, ja sam uzimao. Pođi u onaj njihov outlet kod našeg diskonta
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks