Nikšić: Crnogorska zastava utopljena u trobojku https://share.google/S4tyYsf75euIgN7v7
Ja ne znam je li ovo istina, ja nisam vidjela niđe.... Neka me NKćani upute đe je ovo?
Je li Alija prisutan na ovom prijemu da ne buljim u CG1 bzvz...?
...
Ja samo viđeh da je šibicaru vjetar razbarušio ono malo presađene kosice...
Zamisli, stojiš tamo i slušaš Milojka
godinu pred izbore je počelo da se crnogorči. mora da je stiglo istraživanje da su na ispod 15% podrške pa se sad okrenuli Crnogorcima. posle 6 godina svakodnevnih izliva mržnje ka svima koji se tako izjašnjavaju. odjednom su danas skoro svi 'Crnogorci', gadluk. no ima ko i to voli, vjerovatno
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ne znam, ali osjeca se euforija u vazduhu, masu zastava, muzicki program, prosli Dani nezavisnosti su bili bas nikakvi. Ili je mozda do Rikija
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Aleksandar Vucic nakon razgovora sa Ursulom Fon Der Lajen potvrdio da ce doci u Tivat. I odmah na scenu izdaja srpstva kolorizovano.
Moram dopuniti. Samo za @AL no1
![]()
Last edited by hercules; 20-05-26 at 21:28.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Dje je i što radi...Milan?![]()
...
За 15 дана, Макрон, Мерц и остала братија из цијеле ЕУ у Тиват стиже.
Извјесан улазак у ЕУ је много допринио.
Такође и чињеница да се након 20 година, и поред свих тешкоћа и уз све опструкције идеја Црне Горе као независне државе показала као супериорна у односу на алтернативу.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Манда уводи ЦГ у ЕУ. Мило и Уснија на апаратима.![]()
Last edited by avet; 20-05-26 at 22:12.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Čitam nešto sprema se ugovor sa EU?
Zatvorismo li mi još koje poglavlje il planiraju kao onih 200 zakona što izglasaše i ovo da bude?
Da to u 2 dana paf paf završimo...
A vjeruj mi planiraju da nas ubace pa makar u kariolicu jednu kao dzak cimenta.
Zasto, jos mi nije jasno.
f6
Два су спремна за затварање још два пред затварање, и има једно за сад блокирано.
За сад 14/33 затворених.
Уговор са ЕУ је почео са израдом, обично се креће са њим кад кандидат затвори половину, или око половиме поглавља.
То је веома озбиљан документ, најважнији након Устава.Сама израда траје до годину дана, и треба да се поклопи са затварањем свих поглавља.
Након тога тај уговор иде на ратификацију у земље свих чланица ЕУ појединачно, и наравно морамо и ми да ратификујемо.
Код нас Устав каже да о начину приступања ЕУ одлучује Скупштина, па лично мислим да не треба ићи на референдум, јер би то било само улудо трошење средстава.Ионако 100% парламентарних партија, барем формално, подржава улазак у ЕУ.У стварности је то нешто ниже, али сигурно не мање од 80%.
Са друге стране добро је имати исти као потврду легитимитета, обзиром да чланство у ЕУ, поред свих бенефита има и мањкавости.
За разлику од чланства у НАТО, гдје мањкавости нема.
Idemo Maśa
Crna Gora i Srbi
https://www.vijesti.me/kolumne/809592/crna-gora-i-srbi
There are currently 14 users browsing this thread. (6 members and 8 guests)
Bookmarks