Namjerno sam pitaojer je sveopsta navika da se podrazumijeva da je u Rostiljijadu sve predobro ali je "guzva"...zastupam ih ni da mi placaju
Juce naleceh u komsiluk u Stefan da uzmem rostilj za goste... Jedva primise porudzbu jer bila sila naroda, nijesam se imao dje parkirati pored. Bjese fino a nista posebno, porcija vidno smanjena i cak cevapi bijahu malo zivi...ajde da im pripisem guzvu kao opravdanjenije lako postici kvalitet kad je guzva
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
ja sam stolar, u podznaku shkorpioooni
Ovjerih I ja Settimanu neki dan. Odavno nisam pojeo bolju pizzu.
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
Znaci ipak nije zilava
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Pockah se i ja u nju.
Nije zilava, ok je skroz. Bogata je, ukusna, da kazem iznad prosjeka.
Nije najbolja koju sam jeo, ali moze uci u odabrano drustvo top 6-7.
Moj top 7:
Hotel Boskovic
Lanterna
Parapet
Gladiatore
Spago
Kalabrija
i evo, neka bude sedma simbolicno zbog imena, Settimana
Kako dobra teletina ispod sača u Rostiljadu na barutani, nisam ovo očekivao, prvi put uzesmo tamo nešto
Sent from my CPH2611 using Tapatalk
Sate sate sate
Ja sam bas bio tamo prije 7-8 dana, doduse na cevap/raznjic. Korektno, nista spec. 2-3 dana nakon toga na rebarca u isto kod njih ali u Zetu, rebarca lagao bih kad bi ista ispod odlicna rekao.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
ja sam stolar, u podznaku shkorpioooni
Konoba steke... odlican ambijent i prilika jer dostina ljudi nece da cekaju ulaz u rostiljijadu... popek dobar, specijalitet ok.. ispod saca meso nidje veze....
Fali im malo busta sto bi rekli ipak je to porodicna firma...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Kakva je hrana na Manitovac, je li jeo ko?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Podigli i oni cijene, ali ok, solidno, nista spec
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
Isfali ih ovaj Beranac za sve pare, a i ostali komentari bjehu sve na max. Ja sam jednom bio ovdje, nešto ne pamtim utisak a vidim to malo što su se pominjali na ovom topicu - pomiješani utisci. Jel bio neko skoro?
![]()
Prodjoh kolima prije neki dan, zamirisao me je rostilj dobro bio.
ja skoro uzeh 2kg mijesanog za ponijeti , tako mi ga je ona radnica dala preko *urca da mi je malo falilo da je gadjem sa njim ...
Meso ok ukusno ali nista sad nesto spektakularno ili mi je mozda bila ova radnica ubila volju
Realno ovamo ovaj dio od Centra do Zabjela nesto nema ni jedno mjesto da kazem sad to je to i da idem cesto ...
Last edited by Stivi; 04-05-26 at 14:47.
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Odličan je HIT, probati teleće bubrege kod njih (sem ćevapa naravno) mada im je sve dobro.
BTW, bio prošle neđelje Pod Pločom, sve bješe fantazija kao nekad. Ćevapi top, ražnjići top, džigerica, uštipci veći neko ikad, lepinja domaća vruća, pomfrit domaći sve vala bješe kako treba.
Sent from my 17PM using Tapatalk
Tres Olives u Glavaticice kod Bigove slabo.
Imao sam veca ocekivanja, ali poprilicno prosjecna hrana, s obzirom na primorske cijene.
Ribu nismo jeli no uzesmo njeguski stek. Ok bjese, ali nista sto ih izdvaja, a 20e je.
Ambijent je lijep, nema guzve u vukojebinu.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Da pohvalim Good Food na Stari..
https://www.tripadvisor.com/Restaura...icipality.html
Pileća supa im je odlična što je teško naći u CG da nije iz kesice i preslano a ja pileću supu obožavam.Focaccia im je isto klasa.
![]()
Last edited by Bluemoon; 04-05-26 at 16:44.
Dje taj HIT? Bubrege obozavam
Gintas
Satelitski resiveri/oprema
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks