Samo da se oće završit bez polomljenih ljudi. Svi da su u najjačim sastavima i dobro je to onda.
Vulvsi bez Mekdenijelsa?
Jos Edi rovit...
Vidjeh vratia se.
Taman neka tosnu Nagece.
225.90 na Lejkerse.
Na prslom zapadu dje je najjaca ekipa igrala 7 sa indi i jos trebalo da izgube.
A nije iskljuceno da i Luka i AR porane povratkom.
Hjuston raspali nije moga dobit sub50 timove kad im trebalo.
Last edited by Bruda; 13-04-26 at 18:51.
Samo da se oće završit bez polomljenih ljudi. Svi da su u najjačim sastavima i dobro je to onda.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
mcdaniels je odigrao zadnje 2-3 utakmice (ne racunajuci sinoc) po 20-ak minuta, djelovao je dobro. malo forsirao da udje u ritam. bojim se da fali jedan defanzivni demon koji zna da sutne protiv nuggetsa. ayo x-faktor. ako uspije da ponovi nickeilov ucinak na obije strane terena iz pretproslogodisnje serije, moze se igrati.
3-1 za denver ove sezone. jedan poraz bez edwardsa, jedan otimacina za bozic u produzetku, poslednja utakmica prilicno glatko za minnesotu, mada je denver bio bez gordona i watsona.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Isto mislim da je SASu svejedno ko im dolazi dok imaju domaci teren.
A i Vembi je vrv nakupio u sebi za onu Jokicevu sprdnju jer cita.
Reko bih 4-1 za SAS, ali upitno je hoce li uopste doci do tog duela.
Ayo i Edi, Dontej...
Sa istoka jedino vidim Boston koji moze da napravi problem, imaju iskustvo i imaju igrace.
Knicksi i Cavalirsi su na papiru isto jaki, ali iskreno ne zasluzuju to (straho)postovanje kao Boston.
Detroit mi je veoma mila ekipa, ali kod njih sam skeptican isto kao sa San Antoniom, nemaju iskustva u plejofu.
Plus imaju nekoliko bitnih igraca koji lako kupe tehnicke i suspenzije, pa ih to moze skupo kostati u odlucujucim utakmicama u seriji.
detroit ispred bostona, ako mene pitas. nisam siguran je li tatum skupio dovoljno minuta u nogama pred play off, a ovi mogu da pariraju na svim pozicijama. cavsi isto mogu do finala, iako imaju dvojicu koji su bas znali da se ukake u PO. u knickse nesto ne vjerujem, a volio bih da grijesim. ovo ostalo tesko da ima neke sanse, ali vjerujem da ce 2 para ici u 7 utakmica. volio bih da hornetsi isplivaju iz play-ina. i portland na zapadu.
Evo bas sad pogledah statistiku za Tatuma, otkako se vratio odigrao je 16 utakmica, svaku je poceo i u prosjeku je igrao skoro 33 minuta.
S obzirom da su ga odmorili ovu poslednju utakmicu, imace 10-ak dana odmora pred pocetak plejofa.
Mislim da je to pristojna uvertira za ovo sto slijedi.
Steta za Hornetse (a i Kliperse) sto su se kasno probudili, mogli su ladno da idu direktno u plejof i da probaju nesto vise od potencijalne prve runde.
Ni ja trenutno u Knickse ne vjerujem. I'll believe it when I see it. Ali isto imaju veliki "upside". Kad bi sve kliknulo kako treba mogli bi bit zajebani. Ohrabruje me kako je u poslednjih par sedmica sezone JB upurno trazio Kat-a po terenu da mu asistira loptu. Nije bivalo ranije ovakvim fokusom. No da vidimo.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
@moon safari шта велиш о овом непоштовању?
https://www.espn.com/nba/story/_/id/...round-matchups
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
pogledati prognoze od prethodne 2-3 sezone. i posle ti glasuju za nagrade.
Ako bude makar pola utakmica ko ove dvije nocas, bice to dobar plejof.
@moon, ispunise ti se obje zelje.
Od ocaja, pa do sjaja, pa opet očaj..Barem je bila borba, a sad ljeto i nadam se Pat konacno s nekim potezima
Vratia se Grant, Sarp...
Izbaci sad Portland majcin sine.
Kakav igrac Bol.
Mamba mentaliti.
Horneci imaju oko +10 poslednjih par mjeseci.
Bivalo dobiju 30 razlike niko 50% suta dobacio.
Ekipa dobija iz raznih intangibles.
Na kraju krajeva, 2-16 lik za tri, pojede obruc kad je trebalo.
Prije ce takav tim uzet titulu nego kad tim sakupljaca statistike.
Last edited by Bruda; 15-04-26 at 08:28.
Play-in ne razočarava od kad je uveden. I kad nije neka košarka ipak bude drama i odlične utakmice.
Boli koliko u Portlandu nemaju napada i napadača. Scoot je u trećoj sezoni i ništa od njega ne dobijaju, ili makar ništa efikasno, a po svoj prilici nikad ni neće. Svaki dobar napad se svodi na to da Avdija napravi ulaz, pa ili faul ili odbrana skupi i onda se mole da neko od ovih nešutera pogodi i imali su sreće da se Grant pojavio sinoć. Da igraju odbranu igraju, svakome će zagorčati život, nego to je taman recept za regularnu sezonu iznad mogućnosti i brzo ispadanje iz prve runde. Šteta, dosta dobar roster su relativno brzo sklopili.
kao sto rekoh ranije, ne mislim da je play-in posebno posten ili potreban, ali jeste zabavan. ljudi vole brze rezolucije, pa je ovo mini march madness.
Moj najveći problem je što ekipe koje prođu dalje igraju ekstra utakmice i nemaju previše odmora, pogotovo ekipa koja prolazi u plejof kostur sa "pozicije 8", jer igra 2 ekstra utakmice i onda ide na megdan prvoplasiranoj ekipi koja je odmarala tih nedjelju dana.
Ja bi radije organizovao neki "plej aut" za donjih 8 ekipa u obje konferencije pa nek igraju za bolju poziciju na draftu ili ekstra pik u drugoj rundi, bilo sta da imaju neki motiv da ne tankuju cijele godine.
Svaki dan je dobar za upiranje.
to je samo jedan od problema, ne mozes ove jace da ufatis nespremne, nego se jos i dodatno odmore. pritom 9-10 (ko pobijedi) igra obije utakmice u razlicitim gradovima, pa onda ako prodju dalje, opet putuju jer prvu utakmicu gostuju. jos ako su prije toga imali seriju gostovanja...
ovo za play-out nema previse smisla, jer ne znam sto bi zapinjali ovi na probnim ugovorima da dobiju utakmice, da bi tim za koji igraju dobio priliku da pokupi sto boljeg igraca da ih zamijeni. kao, igras za spurse na PF/C i treba da se odires da bi ovi draftovali wembyja i skartirali te. s druge strane, neki pikovi imaju zastitu. ti igraci bi mozda i zapinjali, da tim za koji igraju izgubi pravo na pik. nemam ja nista protiv tankovanja, i sto se prije svi urazume u vezi toga, to bolje. valjalo bi prestati da se uporedjuje NBA sa ostalim profi sportovima, gdje je velicina rostera po 40-50 igraca, gdje izgubiti 1-2 igraca obicno nije neka drama i gdje visok draft pik nije neka prednost kao u NBA, gdje imas petoricu na terenu i igraci igraju dvosmjerno. vecina NFL igraca igra u jednom pravcu i poziciono su ograniceni na svoju specijalnost, MLB isto tako + imaju minor league, NHL timovi imaju i do 80 igraca na razvojnom rosteru, itd. birati 15. na NFL draftu je manja tragedija nego birati 2. na NBA draftu, posebno ako imas nekog ubicu koji izlazi na draft.
Last edited by moon safari; 15-04-26 at 14:48.
Ako igra protiv najboljeg sve onda je na vecem nivou.
Ako kaze da je zapad nikad gori i najbolje brojeve imaju neki dobri igraci, ne i generacijski, onda ni njegovi uspjesi nemaju tezinu.
Meanwhile
AI Overview
Nine NBA players have won three or more regular-season MVP awards. Their NBA Finals championships/appearances are: Kareem Abdul-Jabbar (6 titles/10 apps), Michael Jordan (6/6), Bill Russell (11/12), LeBron James (4/10), Wilt Chamberlain (2/6), Magic Johnson (5/9), Larry Bird (3/5), Moses Malone (1/2), and Nikola Jokić (1/1)
"Easiest" Path to an NBA Title
2023 Denver Nuggets (Nikola Jokić): Statistically ranked as one of the easiest paths in NBA history. They faced no opponent with more than 45 regular-season wins and faced three different 7th or 8th seeds during their run.
Ja samo sto ai rece, ne pucajte u glasnika.
A meni je tanking toliko bolno gledati, to ti ne mogu opisati. Onaj ocaj od kosarke, za koje njihovi navijaci placaju hiljade dolara za sezonske karte.
Kad vidim utakmice dje timovi koji tankuju izvuku cijelu prvu petorku i ostave je na klupi poslednju cetvrtinu (kao sto se to redovno desavalo ove godine), prosto bi volio da im se oduzme pik te godine, ili makar da se pomjeri nekoliko pozicija "na dolje".
Apsolutno nikakve posledice nemaju da namjerno gube utakmice. U bilo kom drugom sportu (mimo SAD-a) bi automatski popili sankcije tipa oduzimanje bodova ili selidbu u nizi rang.
Ali toga ne samo da nema u NBA, nego ti onda dobijes nagradu za takve poteze sa sto boljim sansama na draftu.
Nijesam pametan kako to imalo popraviti, ali ne vidim kako ti timovi planiraju povecati gledanost kad im se cijela sezona svodi na tugu i ocaj.
zatvoren sistem. procitao sam 1001 predlog na ovu temu, nijedan nema smisla. neki timovi su jednostavno losi ili mladi i jedini nacin da budu dobri je da biraju 1, a ne 14. i da upru na najjace, imali bi 10% pobjeda vise. neki timovi imaju gomilu legitimnih povreda. nekim timovima je prioritet da petorica pikova sa prethodnog drafta dobiju propisnu sansu i minutazu kako bi vidjeli koga da zadrze i dalje razigravaju. neki timovi zele da iscackaju 2 rotaciona igraca iz gomile skarta i potpisu ih za male pare.
sad, sto su u SAD ljudi dobrim dijelom fanovi igraca, a ne timova, i sto idu na utakmice samo kad je tim dobar, to je druga stvar. a nagledao sam se kao malo ko i lose kosarke, i losih timova, i losih igraca, i dobrog tankovanja, i loseg tankovanja, i marka madsena koji sutira 10 trojki u produzetku da se zadrzi pik, pa se pocesto nadje nesto zanimljivo za pogledati.
s druge strane, i kad je tim dobar, nema garancija na dobru posjecenost. minnesota je posle 2 vezana finala konferencije imala ove sezone u prosjeku 1500 prodatih karata manje po utakmici nego prosle. ne tankuju, svi igraju kad su zdravi, imali najmanje povreda i propustenih utakmica u ligi, i opet ne valja.
in other news:
da je ovaj sesti i dalje tu, bilo bi peske. ovako, bice tugizza.
Ako je Edi zdrav imamo seriju.
Ako je Edi naspanovan imamo Wolves in six.
Koje nepostovanje prema Lejkersima protiv Rokeca.
Najnamazanije igrace u seriji imaju Lejkersi.
Smart i Bron.
Najbolji igrac u seriji bice iz Lejkersa.
Svake godine mislimo to je to i svake godine bude najbolji kad treba.
Rokici dje legitimno se moze desit da Ejton nadigra Senguna.
Zdrav Edi je two-way superstar.
Takvog igraca Denver nema.
To je nesto sto pravi razliku u PO.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks