Njih ne racunaj za ozbiljno, jer te varijante posla nijesu preteske za masinu. Na drugu stranu, ako neces profi da se bavis, to je sasvim dovoljno za tebe. Ja sam Bosch sa 2 baterija i punjacem oko 180 platio tada, ima vise od 6 godina. Neposredno pred istek garancije joj je otisla elektronika i to je to. Ali je dosad odradila grdilo posla, padala sa stola, stojala i na vrucem i na hladnom itd. Jedna baterija bi se trebala reparirati, al i ovako sluzi(mimo tih originalnih jos sam jednu polovnu dobio i 2 od 4 i 5ah kupio). Al opet, to.je profi alat, heavy duty oznaka. Imam jos jednu, jeftiniju, koju sam uzeo kad je ova bila na servisu. U prodaji je ta bez baterijs mozda 20e jeftinija od ove prve, ali nebo i zemlja. Ova iz nuzde uzeta smrdi kad radi, nema tu preciznost, jednostavno mi ne lezi.
Uzmi taj ingco i ceraj, bice to dobro. Samo burgije, nastavke isl uzimaj markirano. Ja sam pocinuo sa milvoki bitovima, pz3 je nedje kao i wiha ili bosch, al klasa za njih. Deset komada mi moze mozda i dvije godine.

Reply With Quote

Bookmarks