Imam dva, dam ti jedan nek se nadje svudje
Ne nego ovalni sa osmouganim lavovima kao ispred kuća sto drze. Naravno da su rebrasti, ako nije rebrasti nije ni radijator
Znači, starogradnja.
Što znam sad imaju ovi neki split sistemi.![]()
Nikad se na to grijalo nije. "Bleje" 2 u stan
Bogami sam dostinu garderobe osusio a ispekao na radijatore kad sam u bg zivio. A to sve zavisi koliko onaj covjek u toplanu popio i pojacao svima grijanje. Ovi su neki patuljasti italijanski, nije im namjena da griju sro se mene tice, imsju pametnijeg posla![]()
Ako ako, od kolijevke ps do groba najljepse je djacko doba!
Uf, bila je neka zima bas bas hladna a onsj covjek iz toplane jos i pojacao alkohol cijenim.. A ja u soliteru u stanu od 30m2 samo prozore mogu da otvorim kratki hod, balkona nema... Na -10 sam spavao otvorenih prozora i prokuvavao
Nije ovo bio studenski zivot vec zivot kod mene![]()
Nikad im Ramštajn nece oprostit...
A ljudska bica su bioloski 'projektovana' da zive u coporima. Vjerujem da cemo sami sebi cipele ponovo pravit' nakon apokslipse ako ko prezivi...
Poenta svakog djela je da najjace poentiras zavrsnicu. A ovdje ga je polomio na vise nivoa
Da upadnem sa teorijom, čisto u istraživačke svrhe što bi Blue rekla:
Sex koji se popravlja - žene podmlađuje i to se vidi po njojzi (dakle ništa botox i fileri), a muškarci od popravljanja gube kosu
Ima li tu istine, i zbog čega onda momci idu da nadograđuju kosu u Tursku, uopšte mi nije jasno...
E ne znam....može biti da si u pravu.![]()
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Pitanje je trebalo da glasi-Yebete li što,i zašto ne!
...
Ništa jeftinije od seksa nema ono sirotinjska zabava.
Vidi se da si u brak.
Enivej.
Seksualna energija u Čovjeka je najmoćnija neđe ako se preusmjeri u nešto drugo osim banalnog seksa ona je BOMBA.
Apstinencija zna biti itekako u tom smislu korisna.Reprodukcija je prosto stvar izbora.
Upražnjavanje seksa u pretjeranoj količini čovjeka dovodi na nivo zeca.
I da, seks je najljepši kad je spontan i nije ciljan ono ka aj da nešto ***** no JBG mali si ti treba još da učiš.![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks