Budvanska policija pronašla je vozilo u provaliji kod mjesta Stanišići iznad Budve u kome je bilo beživotno tijelo turskog državljanina Orhana Ordua (32) čiji je nestanak prijavljen 3. decembra.
Potvrđeno je to “Vijestima” u budvanskoj policiji.
Nakon što je prijavljen nestanak službenici budvanske policije su započeli potragu.
Vozilo turskog državljanina , operativnim aktivnostima, kako je rečeno “Vijestima”, locirano je u mjestu Stanišići u provaliji dubokoj 70 metara.
U vozilu je pronađeno beživotno tijelo, identifikacijom je utvrđeno da je riječ o turskom državljaninu.
“Vijesti” nezvanično saznaju da je najvjerovatnije riječ o saobraćajnoj nesreći, jer je na toj dionici puta oštra krivina, a pronađeno je i oštećenje bankine u koju je vozilo najvjerovatnije udarilo i sletjelo u ambis.
Nije kod nas ali stravican udes ako ovo nije AI. Tvorac Call of Dutty poginuo u LA.
https://x.com/VictoriaGo55816/status...89604204662947
Put Andrijevica Berane
Izvor: Patrola CG
e šta napravi lik sa polom PG*DZ8** na tuški put, ja ga izbjegoh za milimetar kad me je preteka što nije uspjelo nekom scenicu ispred mene, njega je zakačio pretičući ga trećom trakom za suprotni smjer i lagano produži pravo i karambol na kružni kod poreske, mislio sam prvo da ga juri policija ili neki kamataš ali jok samo mu izgleda nešto nije bilo dobro
She is only here to annoy herself!
Vjerovatno da ga je nos "zasvrbio"
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...a-povrijedjena
Prevrnuo se BMW.
Državljanin Azerbejdžana Tariverdi Nagijev (26), podlegao je povredama koje je večeras zadobio u saobraćajnoj nezgodi na magistralnom putu Bijelo Polje-Mojkovac, u mjestu Slijepač most.
Prema nezvaničnim informacijama "Vijesti", on je automobilom barskih registarskih oznaka udario u zaštitnu ogradu..
Bjelopoljski vatrogasci su, kako je potvrđeno "Vijestima" iz Službe zaštite i spašavanja, učestvovali u izvlačenju državljanina Azerbejdžana iz vozila.
Nakon nezgode, on je hitno transportovan u bjelopoljsku Bolnicu.
Kao "Vijesti" saznaju iz bjelopoljske Bolnice pacijent je dovezen bez znakova života.
"I pored preduzetih mjera kardiopulmonalne reanimacije pacijent je podlegao povredama", rečeno je Vijestima iz te zdravstvene ustanove.
Dežurni ljekar bjelopoljske Bolnice, kako Vijesti saznaju predložio je sudsko-medicinsku obdukciju tijela u Kliničkom centru Crne Gore.
3 trake i ljudi uspiju da naprave udes.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Nadam se sto prije montiranju stacionarnih radara iskreno.
Pitam se ima li dana kad neko ne pogine u cg u saobraćaju?
U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila večeras na putu Podgorica – Tuzi poginula je osamnaestogodišnja djevojka, saopšteno je CdM-u iz policije.
Hoce to jer voze tuzani kao da nema sjutra.
Prema tome, šta da ti kažem?
užas...
She is only here to annoy herself!
Kako neće ginut,vozi dijete od 16 godina,ona nije bila vezana na mjestu suvozača… Voze đeca,pjani,drogirani,totalno rasulo…
E takve mi nije žao. Da ne griješim dušu, ali opet milion vozača je drogirano za volanom? Što li je s promajom od mozgova sa tim ljudima?
Samo da pojasnim,da neko ne shvati pogrešno. Momak koji je vozio je imao 16 godina kako sam čuo,ne da je bio pijan ili drogiran,ali takvih ima koliko ocete. I onih koji cackaju telefon dok voze i snimaju se za Instagram i slično.
Danas u blok 5 je covjek na 10 na sat udario lika ispred sebe,a gužva znate i sami kolika je ovih dana. Kako je uspio to,ja stvarno ne znam…
Kako je uspio? Nabijaju se u branike ne ostavljaju razmak da može pješak proć, ako ovaj naprijed naglo zakoči odma eto nezgoda. Gledaju se telefoni, priča, obrne se za nekom guzicom okolo, vidi neko dobro auto pa isprati pogledom. Odsjaj od sunca, nemar, nepažnja, praznoglavi ljudi itd... Eto ukratko, ali ono najbitnije, vole da se nabijaju u branik.
Koliko je takvih komentara ođe samo bilo, godinama ljudi na ovom topicu prosto imaju želju, moraju da iskomentarišu kad se desi neka tragedija - često neumjesno, bez pojma ikakvog šta je prethodilo situaciji.
Tuga.
Ne mora se žalit ali ne treba ni komentarisat, pričam u svoje ime. Mala smo sredina, pamtim situacija baš ovdje na forumu đe se komentarisalo a da je poginuli bio u nekom srodstvu sa članom foruma...
A evo, pomisli neko npr. da je to nečije dijete koje je zbog tradicionalne đetinje želje za eksperimentisanjem, zbog pritiska vršnjaka, zbog ne znam čega napravilo grešku, pa mu bude žao. Nego eto, najlakše krivit žrtvu i glumit visokomoralnu gromadu koja ima bogomdano pravo da odluči koga treba žalit.
Ja u ovakvim slučajevima ne krivim djecu(mada bih ovom malom debilu od 16 godina dao nekih 10 godina zatvora da se malo opameti,preticao je valjda) nego roditelje koji djeci od 16 godina daju da voze(razumijem da neko krisom uzima ključeve) a i one koji daju svojoj djeci da ih voze oni od 16 ili manje godina…
Ali kad države nemamo da se to kažnjava kako treba,ginuće nam omladina.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks