Punoljetan je.
E sad,nisu sigurni ovi na infocentru T-coma da li se može sa tog trenutnog paketa(7€mjesečno) preći na taj novi "Young" paket(9€ mjesečno),nego da taj Young paket ide samo uz novi broj?Veli mi operaterka da moram poći do poslovnice?!?
Za te +2€ dobije, umjesto dosadašnjih 15, 60gb neta,duplo više minuta ka drugim mrežama...jedino nema besplatnih sms-ova ali to omladina današnja i ne zna da koristi
...i da,ima 50% popusta na travel i surf doplate za net u inostranstvu...što mu isto odgovara...t.j.meni koji plaćam račune
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Last edited by joni; 06-11-25 at 20:11.
Za mlađe od 18 godina roditelj mora ugovoriti tarifu u Telekom poslovnici, uz neki dokument kao dokaz o uzrastu djeteta (zdravstvena knjižica, pasoš, izvod iz matične knjige rođenih – šta je pri ruci). Kad napuni 18 godina, tarifu može prebaciti na svoje ime.
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
promijenis paket na mono postpaid (bez resursa, bez pretplate i bez ugovorne obaveze)
prebacis broj na njega
on sam izabere paket koji hoce
Ok.Hvala svima.
Ova na call centru ne zna ništa.Sjutra pravac poslovnica s "malim" pod ruku pa da se naoštrim(o)
daju ti da biras od nekoliko slobodnih random brojeva![]()
Ne znam razmišlja li u tom pravcu,ali ja sam za onu "očekuj najbolje ali pravi planove za najgore"
Nije ti loš taj tvoj ugao gledanja.
Da ništa ne diram dok snahu ne pitam,a?
Ma prenijeću mu broj pa nek to bude od mene za početak njihovog zajedn.života
Bolje mi prenesi da plaća broj
Living on the EDGE side
Mala digresija a ujedno i lažna utjeha za vas "mlađe":
Paket se zove Young a možeš ga s trie'suprkno koristit.
30 i young...ovo dvoje idu zajedno taman ka rosa i podne što idu zajedno
Last edited by joni; 06-11-25 at 20:50.
Young je do 29 godina, po sajtu
Tako je.
Tehnički možeš da potpišeš ugovor sa 28 gofina na 24 mjeseca i da traje i u 30.
Ali nakon što taj ugovor istekne prebacuju te automatski na neki drugi paket.
Living on the EDGE side
Imam problem sa slanjem obicnih SMS poruka na S25 FE, a hitno mi je.
Stoji SMSC nedostupan, kada ukucam +38267100100 nestaje posle sekund.
Da nije ko imao slican problem?
Sent from my S25 Ultra using Tapatalk
Pa eto, dzabe unesem taj broj kad mi nestane sa podesavanja cim kliknem sacuvaj.
Sent from my S25 Ultra using Tapatalk
Jedino resenje vam je da nadjete neki telefon koji nije smart ( oni sa tipkicama) i da udjete bas kroz sms podesavanja i promijenite/unesete taj servisni centar br.
Mozda postoji josh neki nacin ili neki android dje se to moze odraditi ali ovo sto sam ja naveo je resenje koje 100% radi , kazem iz iskustva
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Azuriraj tel.
Iskljuci RCS ako ima opcija
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks