Evo da podijelim danasnje iskustvo vezano za tehnicki pregled…
Auto sto vozi supruga, clio 3, odvezem na pregled u kastelanu u tuzi, zakazan u podne.. poranim 20 min i odmah mi ubace auto na pregled i posle nekih 30 min izlazi lik i kaze da mi ne valjaju zadnje kocnice… znaci uzas, sledeca 4 dana se ne radi i ako do 3 ne rijesim problem propada tehnicki… mislim nije kraj svijeta ali mi je strasno odvratna obaveza vezano za tu registraciju i sva ta cimanja.
Zovem majstora kod kojeg servisiram auta brat kaze nema sanse full dizalice ave zauzeto.. znajuci kakva je guzva po gradu i drama pred praznike idem u simant da ih zamolim ako uspiju da rijese ako ne idem doma pa od ponedeljka opet isto…
Momak koji tamo radi posto sam mu objasnio o cemu se radi, valjda je vidio koje mi je crnilo, uzme auto i kaze mi idi kuci i dodji oko 15.30 bice ti zavrseno auto jer ce da popravi kocnice i da odveze auto da zavrsi tehnicki, a obavijestice me ako bude moralo da se mijenjaju gurtne ili bilo sto skuplje…
Zvao me u 15.00 ja sa vec bio na putu ka njima, prestelovao je kocnice, 4 puta je isao do tehnickog dok ih nije skroz sinhronizovao i prosao pregled…
Brat mi je naplatio 30 eura.
Ja mozda nisam upucen, a jesam poprilicno, mene je ovo bas prijatno iznenadilo i zato ovo pisem da ako neko bude imao slican problem da zna kako sam prosao.
Nisam pitao momka za ime ali svakako veliki pozdrav za lika.
Sent from my iPhone using Tapatalk
kad bi ljudi govorili samo ono sto znaju...kakva bi tisina nastupila...
Bookmarks