Pročitah neđe da je ambasada Turske noćas ima proslavu 500 ljudi skoro, toliko o tome kako su se potresli haha
Presjek izlaztnosti na forum do 14:00.
@Tripleta ispoštovao moje sugestije.
@Gagarin & @NetworkMaster samo nastavite. Čašćeni ste za ovo neuvažavanje sugestije pod rednim brojem 6. Svako naredno oglušivanje o sugestije vrijedi poen više.
Pa kome se isplati, bujrum.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Pročitah neđe da je ambasada Turske noćas ima proslavu 500 ljudi skoro, toliko o tome kako su se potresli haha
Pokrit' se sad usima nakon ove bruke, no mi srama nemamo svakako.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
da ima države neko iz kbca bi saopštio šta i kako. al eo premijer države se ne oglašava u vezi poslednjih dogadja u kojima imamo izlive mržnje.
doduše, šta reći o državi dje najniži sloj društva tzv 'ultrasi' koji su jelte u svakoj zemlji odraz fašista, organizuju proteste za boljitak države.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Oprosti nam Istanbule...![]()
Love, peace and respect.
Isto neka smo im objasnili ako oni napanu prvi nas, a ne mi njih i izbodu nekog 7 puta šta će se desiti pa nek razmisle dobro.
γνῶθι σαὐτόν
Pa nije ni pokusaj ubistva ako ga pucas u noge. Formulacija sudskih vjestaka. Ako pucas u auto u sofera i promasis vozaca to nije pokusaj ubistva nego unistavanje tudje imovine. Bomba na onog iz spuza takodje unistavanje tudje imovine ...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Last edited by NetworkMaster; 29-10-25 at 13:38.
Na ovom snimku samo ćoravi ne vidi kako "Turčin" ne podiže majicu i vadi nož. Ali dobro. Idu sad razna spinivanja I klanja između sebe. Nemalo nas kao što i neće
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Tačno, kao forenzičar amater mogu da primijetim sledeće: Zabjelčanin izlijeće sa nožem dok protivnik u pozadini podiže duksericu i vadi nož, pokretom koji odaje da je očigledno vježbao ispred ogledala. Zabjelčanin jednom amaterski zamahne kroz vazduh a kad se profesionalni kasap ustremio ka njemu, oduzimaju mu se i ruke i noge (kao što bi i većini od nas) ispada mu nož i povlači se. Tako da su u igri bila dva noža.
AL no1, Caesar, crane_operator, diVerso, Dzi, kaemSe, TAKUMI, the Genius, Tica
Ovo je samo probni balon bio po svemu sudeći. I kako vam se čini, spavate li mirnije ovih pet i kusur godina, jel vam lakši san? Al ozbiljno, na stranu to što je obaljen DPS i sateliti (izuzev BS) pa možda zbog toga pojedini vlažne snove imau
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
https://www.standard.co.me/politika/...gorice-su-srbi
mujović i dalje dajkovića drži na istoj funkciji. radi ove izjave je tek zreo za otkaz. em vrijedja narode koji odje žive em targetira i optužuje Srbe da su oni ti koji uzvikuju pogrdne stvari gradjanima Turske.„Sve ono što vidite, one momke koji su se okupili širom Podgorice su Srbi. Ovi koji sebe nazivaju Hrvatima, Montenegrinima, Bošnjacima, nema ih“, rekao je Dajković.
Bice - a ko slusa Dajka sto laprda.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
dajko Crnogorce odmila zove montenegrinama.![]()
Dajko da sjedne sa koalicionim partnerima da se dogovore ko izlazi
Ja licno vidim ko izlazi ali ljaljo kaze da je ovo zna se ko na ulice poslao
Dok dajko bi da pojaca malo ekipu i na kosovo da se krene, doduse ako moze neoperisani da krenu
Dje ga je spajke da primi migrante, otvore li kapije ove vukojebine dje se turci i srbi kolju i par vijekova kasnije da se bjezi nedje u pitomije krajeve, no na zalost ovi su svudje stigli
Na stranu sve, posle bilo kakvog prekrsaja slat doma strance. Mac ih ne mozemo spajke nema eura jednoga za crypto i st tropez
Post je pisan u saljivom tonu nemojte se vatat za ovo kumim ve
Evo jedna kafa mira trenutna
E kad vec poslah dje sam, sinoc bih na mec ponose se braca sa nama kako ceramo turke
A turcin kolega pita posramnjeno sta je bilo, reko cutiiii cutiii ko ste
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
![]()
Last edited by kaemSe; 29-10-25 at 15:19.
Što se tiče Dajkoprozvanih patriota huligana imam da kažem: Ovu državu bi prije branio neki Turčin nego ovakvi Srbi.
Možda je u tome skriveni cilj? Možda srpskom svetu to nešto ne odgovara, nego im pravi prepreku?
Takav Srbin uništava državu, uništava tuđu imovinu, unosi nemir među građane itd.
Što ne uvedu Azerbejdžancima vize jer su u incidentu učestvovala 3 državljana Azerbejdžana i 1 iz Turske?
Ah i oni su Turci jer četnici...
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Last edited by mneonly; 29-10-25 at 15:24.
Love, peace and respect.
Inace Dajkovici porijeklom Klimenti, a ovo njegovo srbovanje je doslo kroz novcanik, koliko mi se cini, ujko mu je radio za srbijansku DB, a on je zivio neko vrijeme tamo sa porodicom i tamo je dresiran...Koliko znam, a znam sigurno, gorega Dajkovica u bratstvo imali nijesu.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
on je splačina.
Jesi li ikad pomislio da je ova drzava bitno gora mozda i zbog tebe. Nije nemoguce koliko god se u zastavu zavijao taman i kao ovi sa okupljanja.
Sa jedne strane CG drzava istjeruje svoje ljude, a sa druge strane valjaju joj raznorazne Deripaske, Sinavatre, Camoglui i desetine hiljada drugih. Jer oni bi mozda branili, a opet mozda bi na nasoj zemlji napravili neki novi Sjeverni Kipar ili Izrael. Pa cemo se bukat iz neke crnogorske Gaze.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks