Ado, djeluje mi kao dobar momak i imao si potpuno zdrava razmisljanja do zadnja 2 dana. Bar te religijske teme, a ovo sa turcima jeste religijska tema, nisu doticale. Ovi sto divljaju su isti oni koji bi bili glavne budale na ratistima, i koje prati mladjarija koja jos uvijek pokusava da dokuci za sta se koriste neke stvari na tijelu, zajedno sa mladjarijom koja ima nerazjasnjene odnose sa sobom samima i ne zna dje da pripada.
Problem je Ado, sto svi ovi koji brane Turke, brane ih iskljucivo radi iste vjeroispovjesti. Bez svoje glave i svog stava, samo braneci nesto sto im je nametnuto u mladosti. A onda, poput jednog kolege sa foruma, prikrivaju svoje primitvne stavove na razne nacine, iako se u sustini vidi da je povod iskljucivo religija.
Evropljani se ne oglasvaju jer oni prolaze ili su prolazili kroz ono sto mi prolazimo sada, vidis i sam rast desnciarskih stranaka.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Nemam vremena da pišem,samo bih rekao da je tripleta u pravu za mnoge stvari bio,iako imamo različite političke stavove.
Ja sam uvijek bio protiv ekstremizma,šovinizma,ksenofobije,a upravo je to na našim ulicama.
Neka vlada postroži,za to sam kao i ogromna većina u ovoj državi,ali se nadam da ce policija na vrijeme zaustaviti ove fašističke horde na ulicama,jer nam ne bi bas bilo u interesu da turska reaguje malo zustrije.
Turkey zustrije da reaguje???
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Bilo bi najidealnije da Turska taj svoj problematični dio naroda vrati nazad na svoje ulice, pa nek tamo divljače.
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Dečko je prsa
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
I svi krimosi imaju validne pasoše i uredno izlaze iz Turske. Toliko o truleži njihovog sistema, osim naravno ako ovo nije neki državni projekat, kao Yu onomad, da raseli krimose van svojih granica.
Sent from my OP13 using Tapatalk
Stay salty.
Hahahah, kako mi je drago sto se povela ova polemika. Dje ja zivim J E B O T E
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
100 eura visa ... pare se ne vracaju... provjera bezbjedonosta kao za UK i USA samo njih kopirati
Чуди ме да су и оволико дуго магови издржали да проговоре. Ријетке сплачине.
Demokrate: Jasno je kojim strukturama u Crnoj Gori danas odgovara destabilizacija
https://www.cdm.me/politika/demokrat...stabilizacija/
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
1.01 kvota bila da će dps biti kriv za ovo sve.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
U moju zgradu živi njih dosta. Sa jednim sa se svađao x puta, nedostatak parking mjesta, konstantno parkira auto ukoso i zauzima 2 parking mjesta, kada ga opomen samo bahato odgovori da ga ne zanima i prodje. Jutros smo išli u istom pravcu, ka krivom mostu, upada u makaze, pretiče, čuda čini. Nije mi jasno kako vozi auto na Nk table, a da nisu RP. BMW KABRIOLET noviji neki
Кад ће ове парамилитарне јединице да иду да протестују испред владе и МУПа, и зашто никад неће? Умјесто да се ствара јужни Ћациленд?
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Konačno!!!! DPS je kriv što su iznabadali Zabjelčanina, a Vravrai šetali i poneko palio tursku imovinu.
Sve je to Petar Lazović napravio.
Otvoriše nam ljaljaši oči.
Tko leti, vrijedi...
-Ko su ljudi u Podgoricu koji ovu situaciju koriste da stave u isti kos ova desavanja sa narativom da neko mrzi il ne daj boze misli lose podgorickim muslimanima?
Znate li ljubavi nase da idete u pogresnom pravcu, jer imamo mi vise medju njima prijatelja, kumova, pobratima, nego sto cete vi imati ikada.
Znam da taj dio ne razumijete, da vam je to tesko objasniti al tako je kako je.
-Glupo je koristit neki narativ kada nema efekta, mozda DA nedje drugo al sto se tice podgorice tesko. Jedino sto nikada necu razumjeti zasto nesto raditi ako ne daje pomaka? Koliki koeficijet inteligencije je potreban da neko razumije da je ovo PODGORICA.
Uvijek sam govorio kada god imate neku nedoumicu da posjetite staru podgoricu, svratite do podgorickih porodica sve tri vjeroispovjesti i na licu mjesta cujete kakav je odnos medju njima. I kako se sva ta kumstva, prijateljstva, pobratimstva odrzavala i prije za vrijeme nasih predaka a i sada.
Bile su neke stvari al ti sto su pravili probleme i lose radili podgorickom stanovnistvu su pobjegli posle osobodjenja prema tuzima, skadru, turskoj. Zato malo procitajte o staroj podgorici, procitajte ljubavi nase kakav je zivot bio. Ne pokusavajte nesto sto ne pije vodu. Mozda ih vi ne volite, jer su drugaciji od vas samih.
Molim vas i znajte da podgorica nikada nece nasjesti na price o vjerskoj podjeli.
Tesko moze iko ikada posvadjat tih 30.000 podgoricana i podgoricanki.
Upamtite to.
Cim se pomenuo protest ispred Vlade…
f6
Naravno da ne, ali nije riječ o kriminalcima, no o razlikama u mentalitetu. I ovi naši su primitivni, a kamoli tamo neki lijevi.
Eto kad pričate o tom svijetu, jeste li upućeni kako i na koji način tretiraju žene ?
Sumnjam. Jer da jeste, malo kome bi palo na pamet da brani ovo u šta se srlja.
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks