Ja sam odje već napisao prije mjesec ili dva,ne raduje nas odje ništa više to prisustvo turaka,kurda i toga sto je doslo skorije,a sto pravi probleme.
Ako ništa drugo,zbog toga sto si sad napisao.
Ali ne možemo i ne trebamo da se ponašamo kao divljaci,ti ljudi sad vec duže vrijeme žive i rade odje i ne smije se dešavati da se osjećaju nesigurno u ovoj državi.
Vlast ako je voljna može da se pozabavi sa ovim dosta brzo,ali mi moramo biti svjesni i nedostatka radne snage kod nas i ono sto napisa tripleta,trgovina nam uveliko zavisi od turske,tako da ne treba djelovati ishitreno.
Да има Мујовића, већ би био код овог власника локала и аутосалона да испегла ствар и обећа помоћ.
И полиција сва на улице.
Иначе не бих улазио ко је крив у овом сукобу, јер се одговорност зна.Код Владе.
А већ скоро двије године говоре да им уведемо визе, а овамо курцобоља.
Јер лијепо је кад се од прања хероинског новца финансирају Јевропе сад.
Last edited by BAR; 27-10-25 at 11:58.
Црногорце је одржало црногорско срце.
meni ni najmanje ne smetaju 'turci',kurdi,avganistanci ko god,pogotovo ne ova gladna i izmucena sirotinja jer pamtim vise nego sto bi volio kad sam i sam,i moje komsije,svojta i ostali u blizini bili gladna i izmucena sirotinja,pa pamtim do prije 5-6 godina kad sam bio marva i rob domacem sljamu koji se nezajazljivo bogatio preko moje grbace i grbace mojih i meni bliskih i slicnih.
ponosio sam se sto ova saka jada ima tu lijepu osobinu da smo svakog docekali otvorenih ruka i sto je svako mogao da ostane i trazi svoju srecu.ocigledno i toga smo se odrekli.
ko ce nam ove zgrade zavrsit ?
f6
Druze, pricamo o Turcima, ne o Afrikancima. Evropa pati od Afrikanaca. Nije isto. Isti ti Turci se zale na Sirijce, Pakistance i sta ti ja znam koga sve koji se nastanjuju u njihovu zemlju i koje ce Spajic dovesti kod nas da zamijene Turke
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ovo oko Ubovića nije intersatno danas...?
Izviinjavam se na smetnji![]()
...
A meni u pocetku pade na pamet samo garderoba, patike, papuce koje se uvoze iz Turske. A sta je sa plastikom, casama, tanjirima i generalno veleprodajama. A uvodi Erdogane taxe 300% ili zatvaraj trgovinu sa CG da ugasis biznise ovim mrziteljima koji se bogate na vasim ledjima
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
jes, erdogan nema preča posla no da se bavi ovom šakom jada.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ovo je užas ako je tačno.
https://www.cdm.me/hronika/preminulo...m-porodilistu/
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
e majku im njihovu. sve im jbm. najveći koljači ove države. odmah bih ih uhapsio.“Beba je ostavljena sama, niko nije bio tu od osoblja bolnice da joj pomogne, da je okrene, potapše šta god”, kazali su iz porodice.
Na snimku se jasno vidi da lik izlazi iz lokala i krece da se bije, tako da je vrlo moguce da je u pitanju neki sukob od ranije.
Sami smo krivi za turke, ruse i ostale, kad dodju da nam daju 1000 eura mjesecno za prcvaru od 30 kvadrata tad su nam braca, a kad izvade noz onda ih protjerat jer su kriminalci.
https://x.com/Kustudic1/status/1982774050616217719
'sjajan' story. posle kad su skapirali šta i kako obrisali. pio sam kafu ponekad odje. više ni cent, nikad.
Eo i poziv ispred turske ambasade da pokazemo da “mislimo o našoj djeci i njihovoj budućnosti”.
Zapravo to je poziv nasoj djeci da vide kakvi su im mame i tate primati i da bjeze glavom bez obzira odavde. Divlji zapad. Ako dje treba da se okupimo to nisu sigurno nikakve ambasade. No lakse je sramotu traziti u tudjem no u svom dvoristu.
Demolirali turski lokal. Zato je ovdje odziv kad je rat bio 100% jer ovo je rulja spremna na linč ali nespremna mozak da ukljuci. Savršeno topovsko meso. Al mozda je to i dobro opet jer ako dodje stvarni rat bice to silni korisni idioti aka “junaci”.
No, vidimo se ispred ambasade da svako pokaze djeci “stvarnost”.
γνῶθι σαὐτόν
džaba odgovornost tražiš ovima. majka mi je hronični bolesnik preko dvadeset godina. odgovorno tvrdim da su to najveće džukele i ološ u ovoj državi.
Džabe širenje priče, cilj je jasan.
ŽELIMO IZMJENU POLITIKE I MANJE MIGRANATA DA BI NAM DJECA MIRNO ŠETALA ULICAMA
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks