Upozorenje za prekoracenje?
@TAKUMI može li se na Hilux 2025 isključiti upozorenje za brzinu? Čitav dan mi je danas pijuktalo.
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
Upozorenje za prekoracenje?
Prema tome, šta da ti kažem?
Piste nova kola na sve
Na moja 2023 se i moglo ugasit, na suprugina nista ne moze
Pisti za traku, za prekoracenje ogranicenja za ne znam jos sta. Samo pisti *****
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Niste vi ośetili količinu pištanja u novo kinesko auto nakrcano opremom.Ne smije čovjek da začkilji ili skrene pogled djelić sekunde u stranu a da ne zapišti i upali se crvena lampica u obliku šoljice kafe.
Pa recimo ako stisne pun gas(automatik) dok pretiče,pa...
Ja sam stres doživio vozeći se sa kumom par stotina km.Strahovao sam da nam neki satelit ne ugasi auto i ne naćera nas softwear da pročitamo priručnik o bezbjednoj vožnji,pa kad odgovorimo tačno na nekih desetak pitanja da nam omogući nastavak vožnje.
I da zaboravih da se par puta javio neki ženski glas iz zvučnika sa pitanjem "Kako vam mogu pomoći u vezi xxxxxxx" ja reko kume,što je ovo,ko nam je još u auto da ja ne znam,veli on,a to ovaj sistem pogrešno prepozna neku riječ iz naše priče pa misli da njega nešto pitamo.Reko,gasi ovo.
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Last edited by joni; 14-10-25 at 23:11.
Tako je.Sjećam se divnih i opuštenih dana kad sam na G2 reagovao sam na zvuk pucanja gume.Regeneraciju sam radio tako što izvezem auto jednom nedeljno do neke kafane na otvorenom.Radi mene,ne dpfa
Trenutno vozim neku starudiju koja pišti samo kad se ja ne vežem.Imam li se kome žaliti na diskriminaciju?
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
https://www.toyotahiluxchamp.com/
Kako u ovim normalnim zemljama i normalnim narodima postoje ovakve normalne stvari. A u CG auta kao iz Med Maksa. Mada sto je za neke film za druge je realnost.
Polinezija gospodo.
Toyota promoviše novu luksuznu marku iznad Lexusa!
Japanska kompanija formira potpuno novu hijerarhiju luksuza, u kojoj Lexus ostaje globalni premijum brend, a Century postaje simbol apsolutne ekskluzive.
Toyota menja strategiju kada je reč o luksuznim markama automobila i pretvara Century u zaseban brend koji će zauzeti poziciju iznad premijum brenda Lexus.
Predsednik Akio Tojoda kaže da želi marku "iznad Lexusa", a upravo Century dobija tu ulogu.
Tri nivoa luksuza po Tojodi
Slično kao što Seiko ima Grand Seiko i Credor, Toyota pravi jasnu podelu:
Toyota – vozila za mase
Lexus – premijum segment
Century – najviši rang za kupce koji traže ekskluzivu
Kako se pozicionira Century?
Tojoda priznaje da Century do sada nije imao jasan identitet, ali sada ga vidi kao brend koji je "klasi za sebe".
Lexus će i dalje pokrivati široku ponudu, ali će dobiti više slobode u razvoju, dok Century preuzima status vrha ponude.Trenutno Century ima dva modela: limuzinu iz 1967. (koju unapređuje već decenijama) i SUV iz 2023.
U Tokiju je upravo predstavljen novi, unikatni Century koncept – luksuzni kupe sa povišenim klirensom. Toyota već eksperimentiše sa unikatnim verzijama, poput kabrio SUV-a za ceremonijalne parade, po ugledu na Rolls-Royce.
Šta će biti sa Lexusom?
Nedavno je najavljen i koncept električnog sportskog kupea, a pažnju privlači i LS Concept – električni, šestotočkaš, troredni minivan koji bi mogao da nasledi LS limuzinu.
Ja ovdje vidim dvije stvari.
Čuvene japanske djevice koje su radile za Lexus su našle novi posao.
TAKUMI će morati da mijena Nick
Takođe vidim Full elektrifikaciju kod Lexusa. Nešto što je prije samo godinu dana bila jeres izgovoriti.
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Last edited by Bugi; 19-10-25 at 09:09.
Što mislite vrijedi li ovo auto 3600/700eura, za grad samo.. trebalo bi da je okej mehanicki motor/mjenjac.. na što obratit pažnju kad se bude probao?
https://autodiler.me/automobili/toyo...-ad370212022me
Sent from my SM-G988B using Tapatalk
Izbjegavaj Toyotu sa ovim mjenjacem.
Ovo trosi gorivo ka’ tenk.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Evo godinu dana cekam ovaj model i na kraju vodurina
Pihhh
Pazi razliku u materijaima, dizajnu...
![]()
A Boga mi je spolja babaroga. Uh.
Sent from my iPhone using Tapatalk
vrh je.
ovaj bijeli interijer sa plavom led trakom je novi model - elektricni?
a ovaj sa slike ispod je LS ili ?
Ovaj sa bijelom kozom i plavom LED trakom je ES osme generacije.
Dolje je ovaj sto imam ja, ES sedme generacije. Pazi ti taj downgrade.
Last edited by TAKUMI; 23-10-25 at 19:15.
Nisam uzeo onaj ES. Nabili su pun k dodatnih troskova, pre delivery/ service fee 1400, onda dealer fee 900, registration 600 itd pa sa sales tax je ispao oko 32k.
Nasao sam Volvo s90 2023 (necu praviti post za njega, imamo li Volvo topic uopste)
Izasao me jedno 6-7k manje nego sto bi bio Lexus, 2 godine mladji sa doduse vise milja ali u garanciji jos Neko vrijeme I dosta milja.
Ispala je dobra kombinacija jer ovaj dealer za Volvo ne naplacuje nista sem 350 za registration fee; ima lijepu opremu (4x grijaci siceva, panorama, zavjesice pozadi, 12.3 inca ekran cajgeri, 9 inca multidemija, 4 zone klima, 360 kamera, air purifier, pranje farova itd)
Znam da nije ni blizu pouzdanosti ali imam garanciju jos Neko vrijeme a za razliku u cijeni mogu da uplatin extended warranty jos 5 godina.
Sramota je ovo sto radi dileri sa market adjustment i to, i to najvise Toyota i Lexus.
Sa srecom trgovina.
Lexus ES 300h u Slovačkoj 44,444 EUR (popust 20k EUR). Može li se uvesti novi automobil kod nas? I kakva je situacija sa garancijom u tom slučaju?
In vino veritas
Moze da se uvede, bez problema, naravno na ZOLL crvene.
Registrujes ga na nase tablice i onda ga servisiras u Efel, 15 godina.
Osnovni model? Ajmo svi da uzmemo po jedan
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks