dakle budistički hram + igranje šaha po parizu + savjeti garnetta + rad sa hakeemom = ono od sinoć. a što je najgore po protivnike, ima još mjesta za napredak.
kako to nba upakuje diplomatski. are being placed on veli immediate leave.
https://x.com/NBAPR/status/1981393609091141905
tiago splitter trener u narednom periodu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
edgecomb je imao sjajnu utakmicu. flagg će biti ROY, 100% al valdez drexel bi mogao biti sjajan za pratiti. pogotovo što nema georgea i mccaina. dobijaće dosta minuta i prostora. neće svaku igrati kao sinoć i ići na preko 30p ali mnogo dobar izbor phillya.
Siksersi imaju odličnu mladu ekipu što se tiče spoljnih igrača - Maxey, Grimes, McCain i sad Edgecomb.
Ono što bi morali ove sezone da odluče jeste da li postoji ikakva šansa da sa Embidom napadnu titulu, tj. da li postoji ikakva šansa da opet zaigra na MVP nivou.
Meni se čini da nema i da su ta koljena odradila svoje, tako da sam ja na njihovom mjestu ja bih i njega i Pola Georga trejdovao neđe dok uopšte imaju neku vrijednost.
Ne znam ko je dovoljno lud da im da bilo šta da valja za njih, ali bolje išta nego 110 miliona godišnje potrošeno na bolničke krevete.
Ali PiDzej....koji ispada na pamp fejk. Dje si krenuo sto si mislio care? Da mu blokiras sut.
https://x.com/NBAspain/status/1981254260353290712
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
SGA 9 slobodnih za tioa 10min igre.
Jedan krsteni faul da bar bio. Svih ostalih 9 igraca na parketu nemaju tu privilegiju da ih pogledom fauliraju.
Sto veli ona pametna glava od Lamara Odoma, NBA je glup.
Sramota.
Ovo treba FBI da istrazuje.
5 od 8 sut iz igre, 21p faul da covjek nije pretrpio.
Mada ovaj Karlaj umjesto sto se derinja poted linije moga bi malo odbranu da igra.
Đe se probudih da gledam ovu CBA kosarku.
Dva puta Indi ima poslednji napad a oni oce da ga zavrse u 10s, da ovima ostave 15s.
CBA.
ajay mitchell ooooodlican igrac. i prosle sezone odlicno poceo prije povrede. ne znam gdje ce topic naci minute.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Meturin da ima minute i kriterij ko ovaj SGA po 50 bi dava.
Koliko cistiji skorer.
Kad SGA krene put kosa treba da se svako pomjeri jer ne smije se igrac dodirivati, to je protiv pravila.
I da kosarka bude ko ce prvi da se umori od polaganja i promasi to jedno-dva.
Pa kad mi krenu s tim da je i Dzordan imao ovakav kriterij zato onoliko statistike...
Dzordan nije imao gotovo svaku high scoring utakmicu tipa 11 od 25 i 15 slobodnih.
Covjek je svoje 40+ utakmice uglavnom realizovao sutem oko 50% i +.
Last edited by Bruda; 24-10-25 at 03:47.
FBI treba da istrazuje SGA-ovih 20 bacanja, ali ne treba mathurinovih 18.
Zasluzeni dobi Oklahoma, oni su isli na pobjedu, radili sva prilagodjavanja, Indijanu boli uvo za sezonu, igrace neku stats padding kosarku.
Aj sad dako se vise prebace na pravu kosarku.
Mrzilo me palit racunar, ili prebacivat se na OTT, a ove Arene ne nadjose za shodno da na drugom kanalu ukljuce mec.
Last edited by moon safari; 24-10-25 at 03:57.
Pade to u PO, a bice da je u ovakvim uslovima dje ga pustaju da cini sto oce...
Evo ozbiljna ekipa i ozbiljnija odbrana, pa ako igrac otcepi, respect.
Nocas SGA udvojen dva puta, to bi imali smisla da je OKC u ful sastavu, a ne Hartenstajn svo vrijeme na parketu, pa onaj bijeli ruki.
Nismit ga nijednom ne uze, on je pazio Dort da se ne raspuca, Meturin se trosio na SGA.
Nema se sto zalit, vazda je ovo bilo, treba prihvatit da je SGA prva ili druga zvijezda lige i da to tako biva.
Zao mi je sto nece da porade na tome da se ovaj sport digne na veci nivo, a ne toliko puta gledamo neke vaterpolo utakmice dje sve djeluje kao skript.
Zasto misle da ljudi hoce da gledaju slobodna bacanja, pa od ovih 12-13 odlazaka nocas na slobodna doricnog, realno dva faula su bila.
To sto su nas navikli da prihvatamo kao faul neke kontakte koji ne uticu na ishod akcije, to je druga stvar.
...
Ovaj Denver ako bude zdrav pakao.
Svi u prajmu. Ova ekipa je bolja od Bostonove.
Marej odlican u odbrani, frizurom pokriva passing lanes.
Zar nisu nesto hapsili ovog Agenta Zero zbog kocke, a evo ga sad nasmijan, laganica?
Agent Zero indeed.
bilo je nekoliko sumnjivih i mekih, kao i vazda, ali vec pisah - danas je manje i faulova i bacanja nego u 'zlatna' vremena, kad se niko nije zalio da ima previse faulova i bacanja. i tad je bilo i mekih i glupih faulova, negoeto, ovo nam je sad pred ocima, ko ce se vozati krivudavom dzadom sjecanja. lupimo svi nesto na prvu cega po osjecaju, pa sad je li tacno, nema veze. a ako su ovo izmisljeni faulovi, a ranije je bilo vise faulova/bacanja, onda su nekoc igraci bili neuporedivo gluplji ili gori ili oboje sto su ih pravili. ne moz' nikako i jedno i drugo.
obije ove ekipa, a i portland recimo, igraju svo vrijeme sa jakim pritiskom na loptu, u nadi da sudije nece svirati bas sve. ovako na pocetku sezone krene da se svira sve, pa pistaljka prema kraju sezone prelazi u psecu. i to je tako odvajkada, a ne od pretprosle sezone.
nekoliko odlicnih utakmica na pocetku sezone, i svi MVP kandidati sa sire liste su odigrali bolesne partije.
a mislim, sve ovo za kocku bi bilo ozbiljno da neko iz americke vlade nije prije nedjelju rana uradio isto ovo sa informacijama vaznim za berzu i uzeo laganih 300 miliona za sat vremena posla. ovako je samo presmjesno, u danasnje vrijeme kad svi zive sa isukanim telefonima i upaljenim kamerama 24/7.
kakva sekvenca meča warriors vs nuggets. prvo curry za egal pa onda gordon pogadja spolja (lik šutira 10/11 za 3p). i onda ovaj ludak ludi od currya iz nekog driblinga njegovog sa 9m trojka.
e stoeovo sa pocetkom sezone, nema normalne utakmice.
kakva rafalna paljba gordona. gledah drugo poluvrijeme plus OT, čoek se u currya pretvorio. ne razumijem ljutnju adelmana na kraju regularnog dijela. mislim da je tražio faul nad jokićem u onoj situaciji kada debeli šutira za pobjedu, al ono ni u aba ligi ne bi sudili.
propustio si najbolje, 7/7 u prvom, izjednacen rekord lige. mada je osma bila najbolja, iz tranzicije, lagani naskok, jer znate vec da sam ovo uradio 1000 puta do sada u karijeri... pljas.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks