bruno fernando ide iz reala. da vidimo je li to taj centar koji se traži cijelo ljeto.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Što bi se reklo "my 5c" što se tiče ponovnog odbijanja Ifea... Ako je tačno...
Ja mogu da razumijem da nije ispunio ovčekivanja i da traže igrača na poziciji pleja pa misle da on to ne može dovoljno kvalitetno da uradi - kao što realno i ne može jer on i nije plej, ali ne mogu da shvatim da se pored pleja nakon početka sezone traži i bek šuter što on i jeste a da se iskulira.... Evo zaista mi nije jasno... Kao što mi tek nije jasno da se ne može naći evropski centar koji hoće da dođe u Partizan a da nijedan nije dovoljno dobar za Željka... Kažem evropski, može i US igrač koji je igrao u Evropi jer i da Embida dovedu treba ga uklopiti u Evroliga pravila, Željkova sisteme...... Nije meni toliko krivo što Lovernj nije potpisan, realno čovjek je pred penzijom bez obzira na evidentnu ljubav prema Partizanu ali npr Montejunas nije dovoljno dobar?
Nama ostaje samo da se molimo da Tajrik i Bonga ne povrijede(a bogme ni Voš koji je dobar u zadnje vrijeme za razliku od Sterlinga)
Baš mi nije jasan Željko/Savić/Ostoja ne znam ko se u krajnjem pita ali vjerujem da je dominantno misljenje Zeljkovo
Sent from my RMX3311 using Tapatalk
bruno fernando ide iz reala. da vidimo je li to taj centar koji se traži cijelo ljeto.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Kazu da je centar bijelac iz nba igrao i G ligu jos se nidje nije spominjao.. e sad ko to moze biti ne znam (mozda Zach Collins) + moraju jos dva beka dovesti.. Moze li se kako doci do Spencera Dinwiddie-a?
Iha moja greska nisam znao da ima toliku platu.. Kylor Kelley?
Last edited by Nantecut; 21-10-25 at 17:22.
Ada to je coce Partizanov prvi pik na poziciji pleja ? Ovo se vise ne zna ko sto prica od insajdera.
butler? možda je neko lupao, vole ljudi. logičnije bi bilo za zvezdu, njima ovakav treba prije no partizanu. partizanu plej treba od sinoć, kad se carlik povrijedio. pominje se calathes recimo, mada imam neki osjećaj da neće doći niko. previše su mirna oba beogradska tima, a baš im trebaju igrači.
morali su izručit kamion para. počišćeni od monaca na F4, praktično isti tim. panata još jača a final four u atini. instant efekat treba očekivati. igrač za 15ppg lagano. mada ne treba potcijeniti bartzokasa i njegovu sposobnost da i ovoga zakuca na klupu.
https://x.com/matty_vanpersie/status...18790817050929
A mora neko doci, bez ako ne misle da im Lakic bude drugi plej 3 mjeseca.
jebga, trebalo je to zavrsiti na vrijeme, mada imao je kamp ugovor. ne djeluje mi kao neko ko se nece umjeti snaci.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Eo sad na x prenose da Partizan daje bolju ponudu od Oly-a za Butlera.
https://www.athletiko.gr/relans-olim...kai-pari-34910
Last edited by Nantecut; 21-10-25 at 22:10.
ništa to. tolke pare nemaju. to mogu da izjednače ili poboljšaju jedino fener & efes. panati ne treba, real traži centa.
partizanu je primarna opcija neko iz nba, ako ne onda calathes.
Imaju moj outline, imaju.
Dobar marketing i prodaja karata čuda prave.![]()
ja tu ostoja priču, rekordi oko karata i slična trabunjanja nisam kapirao nikad. ako neko bira izmedju olympiacosa i timova iz bg, u 99% će put atine. da se razumijemo butler i partizan i zvezdu automatski diže u sasvim realne kandidate za top 8. mislim da će baš praviti razliku u el. ne možda kao nunn, ali nije puno ni gori. e, sad problem olympiacosa je trener, koji ne umije da pusti igrača kao ataman npr.
Ja mislim da Zvezdi nije potreban igrač koji će tražiti da bude glavni baja u ekipi, takvih ima već a i čeka se Graham.
Više neki čisti šuter poput Mathewsa, koji je koristan bez lopte.
Partizan vija Batlera još od ljetos.
Što se tiče Lundberga , on više nije dobrodošao u Partizan.
Monako je htio da preuzme njegov ugovor , odbio je.
Makabi je sem preuzimanja ugovora bio spreman i da da simbolično obeštećenje i to je odbio.
Tu je završio sa Partizanom.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
čančar i milano sporazumno dogovorili prekid saradnje. šteta, al momku otiče koljeno od ljetos i to je problem koji se ne može riješiti.
Pa ja citah da ga ganjaju oni jos od ljetos. Ali imam nesto osjecaj da ce na kraju da zavrsi u Olimpijakos. U svakom slucaju vidim Kalatesa u Partizan.
MozzartSport ga salje u fmp.
napisah ja da je problem bartzokas. čoek bi dončiću i jokiću ograničavao minute radi bezvezenkova. ako zvezda riješi ovo, ozbiljnog igrača dobija, koji ambicije kluba diže na veći nivo. sa druge strane, bez centra i pleja ili samo sa jednim rješenjem partizan silazi iz konkurencija za top 10.
ako je istina da se hapoel i maccabi vraću doma da igraju, hapoel postaje itekako ozbiljan konkurent za top 4, a samim tim i F4.
Pa i bez toga je meni Hapoel za F4. Preozbiljna ekipa.
I sad ja kad napišem da je ovo Željkov kiks i da je po ko zna koji put usrao motku pri selekciji i kod transfera igrača iskoči će neki da kažu da sam SNS bot.
Samo da se u Željka ne dira , a to što je zajebao milion i jedan put to nema veze.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Grci i eurohoops kažu Butler u Zvezdi.
Vidjećemo ako je tačno kako će ga Saša uklopiti.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks