Elem ufati covjek ženu sa ljubavnikom pa u afektu i zenu i ljubavnika izbi... epilog 12 mjeseci u spuz ... porodicno nasilje hahhahahahahab
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Elem ufati covjek ženu sa ljubavnikom pa u afektu i zenu i ljubavnika izbi... epilog 12 mjeseci u spuz ... porodicno nasilje hahhahahahahab
Sto ih je bio? Nju pogotovo. Malo je dobio magarac.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
https://www.cdm.me/politika/erakovic...acete-kad-tad/
Naljuti se ziv coek radi poruka koje je ON sam slao itd... E pa ovo je show![]()
eraković samo u cg može biti doktor.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Demokrate, Pes i Ura jedino mogu oviliko glasova imati a ne procenata
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
Petar Ivanovic uhapsen, Petar Ivanovic pusten, Petar Ivanovic uhapsen, Petar Ivanovic pusten,Petar Ivanovic uhapsen... sami nastavite dalje
https://www.cdm.me/hronika/petar-iva...en-na-slobodu/
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Bas me interesuje kolika ce njemu biti kazna a koliko onom sto se sprda sa Policijom da je pavle u kafanu...
to što bi svaki čevrti glasao dps to možeš da se zafališ tvojima. radi njihovog 'sjajnog' rada na oslobadjanju ove države, mnogi će izgleda u inat glasati dps.
E ovo je zena zmaj
https://youtube.com/shorts/yUhYJcUxM...vnyrxEUM8GohUg
Petar Ivanović pušten na slobodu: Tvrdi da je premijerova pratnja njemu presjekla put
tacno sam znala da mu se pratnja bacila na haubu
nothing comes from violence and nothing ever could
ovome je ka dobar dan postalo da ga privode i puštaju.
Hahaha, briljiraš danas
Podsjetimo, on je uhapšen danas zbog jučerašnjeg incidenta na Blažovom mostu u Podgorici kada je prvo presjekao kolonu vozila u pratnji premijera Milojka Spajića, a zatim je pratio kolonu uz uvrede upućene službenicima obezbjeđenja sve do zgrade Vlade.
Uzas kako mediji lazu. Bio sam 2 auta iza njega (ako je Ivanovic vozio mali auto azijske proizvodnje onda je to taj dogadjaj, da li tojota ili hjundai nisam siguran), ali s desne strane i sve sam posmatrao. Htio sam da snimim kad sam vidio da je covjek iz pratnje izasao i prijetio mu ali rekoh bolje ne jer ovi imaju visa ovlascenja cim stite "bitnu" licnost.
U 15:15h isli smo prema Hiltonu i ovaj s malim autom (Ivanovic, nema ko drugi) nije imao dje da se skrajne jer je guzva bila, sve smo vozili "stani kreni" i kad je ovaj suvozac iz pratnje vidio da nece silu na sramotu da mu se pomjeri spustio je prozor i poceo da mu prijeti. Ovaj mu je nesto odgovorio (nisam cuo ali vjerovatno jeste jer svako bi odg) i onda je suvozac iz pratnje izasao i poceo da mu se breca i rekao da ga prati. Tako sam navijao da ovaj iz malog auta izadje i patosira ga jer je mislio da je svemocan ako koristi sirene, tu bahatost da ste vidjeli na djelu navijali bi da ga prospe ovaj iz civilnog auta. I bas sam se pitao ko li je ovaj u malo auto, kako je mogao da se suzdrzi da mu ne odgovori... Znaci nidje veze da je on njima prijetio, nego je obrnuto
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Last edited by Tripleta; 16-10-25 at 18:36.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ivanović inače vozi Toyotu LC
40% naroda smatra da su četnici bili borci protiv fašizma. jer odje ne možeš da nemaš stav. ili si za ili protiv, neutralni su za četnijadu raspalu samo ne smiju da se izjasne.
Jer je kvo najbitnije istraživanje I pitanje 2025 godine
Demokrate vjerovatno ha ha. I dio Pes-a.
Meni su grdji ovi sto su I jedni i drugi. Znaci antifašisti se borili protiv antifašista. To su ovi sto oce da izjednače cetnike sa partizanskim pokretom. Prelijepo bas.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks