Ocu da okacim tv na zid, dodju li tiple uz drzace ili moram posebno da kupim?
Kojim promjerom burgije se obicno busi zid za tiple za tv?
Ocu da okacim tv na zid, dodju li tiple uz drzace ili moram posebno da kupim?
Kojim promjerom burgije se obicno busi zid za tiple za tv?
Zavisi koji nosač kupiš. Ja uzeh neki teslin držač od 38" do 65" oko 15€ dođoše i tiple.
8ica burgija i šarafi za ključ 10. Piše da je nosivost 50kg. A na ova 4 šarafa i mene od 110kg bi držalo lagano.
Baci tiple koje dodju sa njim, kupi 7-8 komada dobrih, al tipa uzmi pola fisher crvenih,pola guzvajucih. Obzirom da su blokovi cesto nikakvi, velika je mogucnost da ti neke nece uhvatiti kako treba. Stavi 6 komada, ako sve fino stegnu.
Lakse ti to odraditi odmah kako treba nego kasnije ako krene da se cupa neka i krivi nosac
Da nema neko da proda 2-3 kvadrata starog hrastovog parketa 250mm x 45mm.
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Hvala momci, a koji drsac bi mi preporucili za tv 50 inca?
I kako da obiljezim po zidu linije za drzac i sarafe a da je lako posle ukloniti?
ja se slazim sa Dutchijem - tipli se stavlja 6-8 mogu 8mm, ali trazi produzenu tiplu - niposto standardnu kratku jer ako ubodes u malter izmedju blokova iscupace se
i slobodno kupi fisher, za 10 tipli i sarafa ti treba 2 eura
sto se nosaca tice - ja imam vise komada nekih jeftinih iz tehnomaksa sto podrzavaju do 70" ili slicno i naginju se ~15 stepeni (mislim oko 10-15 eura da su)
sve preko toga je bacanje para ako nemas dodatnih zahtjeva (da se okrece na stranu, naginje vise itd)
sto se oznacavanja tice - oznake ce i onako ostati iza drzaca, ali ako ti je bitno da ih nema - stavi sloj krep trake pa ocrtaj po njoj ili crtaj grafitnom olovkom i obrisi gumicom
potrazi na oglasi.me, bilo je
Hvala puno
Last edited by technus; 10-10-25 at 10:44.
Forever young, i want to be forever young
Na tv postavis nosac, odmjeris visinu prvog reda rupa, preneses na zid, spram visine tv koju zelis, na tu liniju nosac prislonis, obiljezis dje su rupe na njemu i udri. Pozeljno da dvoje drzi tv, trece gleda koja je to visina odgovarajuca za gledanje, otprilike donju liniju tv-a obiljezis i onda na nju samo dodas koliko ima do nosaca tj one mjere prve sto pomenuh. Naravno, sve sa libelom. Obicno nekakva mala dodje sa nosacem
Busi sw sudopera i stegne cesma, dodje sve to vec spremno.
Samo ove sa grijacima, pa recimo da za ove pare tesko nadjes dobru cesmu a ne dobru cesmu sa grijacem. Jos ako.nema uzemljenje itd, ih, veselje u najavi, sa sve prskalicama i svjetlosnim efektima
Da nema neko da je iznajmljivao skelu ,meni bi trebalo nekoh 16-20 m˛ , da mogu dohvatiti neku visinu od 6m ? Ili mozda da neko ne prodaje aluminijumsku polovnu
Послато са 2203129G помоћу Тапатока
Poliuretanska pjena u spreju... stalno mi iskace ova izolacija sa pur pjenom. Jel neko koristio ovo cudo i dje da se kupi?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Poguni me sa bušenjem sudopere, korito nam je već došlo sa rupom, ja reko moram da bušim rupice i za šarafe šyo idu u česmu, ali ne treba, prodje sve kroz rupu koja je već bila i sa dodnje strane se stavi metalna pločica što dodje uz česmu i zavidaju se matice dobro.
Imam još nešto, lufta mi šank koji je nasadjen na pregradu od rigipsa, kako ga pričvrstit da se ne naginje, mislio sam kakvim akrilnim kitom, ili može li sa k+d što ću da iskoristim svakako za prag od tuš kabine što su mi kolege preporučile?
Ili ipak morsm uzet 4 ugla kao ono kad se stavljaju police na zid pa da uglavim po da sa obije strane?
![]()
K+d ako ima dovoljno oslonca. Kad se osusi, popuni sa akrilnim
Ne bih da bušim pločice (stalak za peškir metalni)
Čime zalijepiti da drži dobro?
wurth K+D.
Agregat za vikendicu jel neko koristi neka preporuka ... al da moze po 7,8 sati da radi .
U kips i okov rekose samo dizel ali oni veliki preko 1000 eura.
Ovi manji su predvidjeni za sat ,dva
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Treba da probušim za neki držač, a najpraktičnije mjesto je ispod nekih prekidača, ima li ko zna elektriku, ne vjerujem da se praktikuje nastavak instalacije ispod prekidača ako nema više nikakvih prekidača ili utičnica ispod?
Last edited by technus; 12-10-25 at 12:44.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks