Ekipo, dje mogu kupit rozetne za cesmu za tus kabinu, ali one dublje, velike? Ostavio keramicar rupe iza i ekscentri dugacki pa mi trebaju dublje da bih sakrio te rupe i prazan prostor... Obisao Okov, cio Gintas, nidje...
Hvala momci na savjetima
Forever young, i want to be forever young
Ekipo, dje mogu kupit rozetne za cesmu za tus kabinu, ali one dublje, velike? Ostavio keramicar rupe iza i ekscentri dugacki pa mi trebaju dublje da bih sakrio te rupe i prazan prostor... Obisao Okov, cio Gintas, nidje...
Preporuka za majstora/firmu za ugradnju motora za kliznu kapiju?
Preporucio bitrate a ja mogu samo potvrdit 1/1
067 522967
Jakov
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Javi kad ugradiš koji si uzeo i koliko je koštao. I meni će trebat za koji mjesec motori za 2 kapije, pa da vidim koliko će me koštat to.
Društvo ima li solucije da se napravi termoprekid između kuhinjskog elementa i peći na drva? Kolko bi trebala najmanja debljina? Ima li ko iskustva, @Dutch?
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Ne znam koliko grije pec i koliko imas prostora. Imas tu moj kontakt pa posalji slike eventualno ili tako nesto. Obicno je kant najosjetljiviji kod univera, mdf je osjetiljiviji povrsinski, pogotovo lakirani.
Zdravo svima.
Ježičak od ulaznih vrata, aluminiskih, se ne vraćaju do kraja. Kojeg majstora da zovem? Neka preporuka?
Hvala.
http://www.youtube.com/watch?v=FliGuYrDla8&NR
Mr_G_rUzNi aka mrG1
Ja mislim da ti je ta brava za zamjenu. Nema tu popravke.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
A moze se ono popraviti ,ali koliko ti je isplativo da zoves majstora za to ,to je pitanje . Najbolje ako si i malo vjest ,otvoris i prvo vidis da je podmazes ,a drugo moze da feder oslabio ,u krajnjem slucaju moze da bude odlomljen jezicak koji gura bolc brave .
Послато са 2203129G помоћу Тапатока
@miko501 prskao sam sa wd40 ali i dalje ista stvar.
Prstima mogu da izvučem jezičak do kraja, ali sa kvakom ne ide do kraja.
Mr_G_rUzNi aka mrG1
Je li to neka obicna brava? AKo jeste, ne muci se...10-15 eura u vrh glave..da se ne mucis
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
@mexiko ne znam znači li šta ova slika
![]()
Mr_G_rUzNi aka mrG1
Kupio sam stan i treba da radim renoviranje pa jedan od problema jeste zvucna izolazija prema komsiji. Zid koji je prema njemu je zid na koji ide kuhinja, nisam siguran kakve vrste izolacije su dostupne kod nas ali trebalo bi mi nesto na sta bih eventualno mogao montirati plocice, a i kuhinjske elemente. Ima li neko ovakva iskustva, sta bi se moglo uraditi? Radio bih vjerovatno i plafon al cini mi se to manji problem.
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Sto god da radis, uzece ti 10tak cm debljine. Dupla gips ploca, ili gips +osb, iza 5cm makar vune. Ili siporeks blokovi.
Je li ti ovaj sivi aluminijumski dio duzinom cijelih vrata?
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Ne znam ti, moguce da bi. Nego nema puno izbora za takve stvari. Toboze je bolji izolator od blokova itd.
A imas ti ploca vec od 5cm. Mozda bi idealno bilo pluta,pa preko toga table, al bi te to.sigurno dosta kostalo, a pitanje je i sto bi nasao odje.
Pogledaj u Okov tamo ima svakakvih brava, eventualno nekog ko prizvodi varata od eloksirane bravarije
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Preporuka za nekog ko će na licu mjesta doći, dubinski očistiti garnituru? Takođe bi trebalo i tepih s vremena na vrijeme prati. Imao sam jednu ženu za to ali više ne radi.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks