https://www.instagram.com/reel/DPTQW...JueDJ5OHVpZA==
Kakva smrda advokatska
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
ubistva koja se dešavaju po Crnoj Gori,zapravo su posljedica periodičnog,povremenog usložnjavanja situacije,koja je posljedica strateškog usmjerenja visokorizičnih organizovanih kriminalnih grupa ka međusobnim obračunima.
To je onda jednostavno.
Obiđe Ljaljo kriminalne grupe sa njima proćaska i ubijedi ih da promijene STRATEŠKO USMJERENJE sa međusobih obračuna na nešto konstruktivnije.
Npr… zajedničko tuširanje sa njim i Bogdanovićem.
Peace, love, happyness.
Jel realno da je ovakav komad budale!!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Lažojko i onaj mucavac što je doša iz Amerike da pomogne Crnoj Gori, mada debila niko nije zvao, izgleda da su baš požurili da se utale.
A i što niža cijena, premijeru i ministru biše u džep.
https://www.vijesti.me/v/777286?utm_..._share_counter
Tko leti, vrijedi...
https://rtnk.me/drustvo/referendum-o...i-14-decembra/
Kaće za Nato i EUOpštinski referendum radi izjašnjavanja građana o gradnji sistema za prečišćavanje otpadnih voda Podgorice u Botunu održaće se 14 decembra.
Na referendumu građani će se izjasniti odgovarajući na pitanje „Da li ste za izgradnju sistema za prečišćavanje otpadnih voda u Botunu“. Na glasačkom listiću će imati dva ponuđena odgovora koja će zaokružiti „za“ ili „protiv“.![]()
dje ti je ujedinjenje sa Srbijom i Republikom Srpskom?
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Кад истиче Пипунов и Мандин мораторијум на идентитетска питања?
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ада не мисли он да дијели, но да спаја.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Veli,pet metara pod zemlju.A ko ga je uopšte i pitao za ubistva?
https://www.pobjeda.me/clanak/pes-i-...vanu-karadzicu
Kad su se PESovci mlađi kasnije izjasnili?- Nagrada je dodijeljena prije 30 godina i večeras odbornici trebaju da razgovaraju o nelemu što nije njihova nadležnost. Noćas se ne izjašnjavamo za i protiv Radovana, jer to nije tema večerašnje priče. O Radovanu su se izjasnili i 1993, a i mi malo mlađi nešto kasnije - kazala je Andrić.
I Marko Ljujić iz Demokratske Crne Gore kazao je da odbornici te stranke neće glasati za prihvatanje inicijative, jer, kako je naveo, neće da daju legitimitet nečemu u čemu nijesu učestvovali i što je protiv zakona.
Šta je teško glasati za ovo? Jer je DPS predložio?
barometar 26. nisam znava da ovi iz es podržavaju ratne zločince. ili ne smiju od šefa da glasaju?
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Za pes i demokrate bih mogao reci ponesto o ovim i ovakvim temama,ali bosnjacka stranka ostaje jedna od najodvratnijih stranaka u državi.
Dje ste bili 15 godina govvna jedna,samo gledaju političke poene da skupljaju,dobro im je rekao ovaj iz demokrata.
Uostalom,vrše vlast na drzavnom nivou sa onima koji veličaju mladica i karadzica,ima li iko više obraza u tu partiju. Naravno,da ne izostavim i sdRps koji je podržao inicijativu,imali su kad da su htjeli ovo da zavrse i prije nego sto su se pes i demokrate pojavile. Bljak.
Pa hočeš li reći šta za pes i demokrate ili nećeš? E šta je ovo, ovog foliranja...
Love, peace and respect.
Zabolje me penis za sve njih vise,nit sam glasao zadnji put,nit ću glasat postojece partije. No će se naći neko da nas zayebe,kao sto su prethodno ura i pes,nekog drugog demokrate,ranije pokret za promjene koji sam podrzavao nadajući se nekom boljitku(posle i ona pozitivna)ali svi oni gledaju samo svoj interes sto je i logično jer im je to posao i od toga žive. Samo da to još ovaj glupi narod shvati.
Treba ukinuti nacionalne stranke.
OdistO.
Kao i pojam manjine,nema potrebe za tako čim.
Nacionalne stranke u crnoj gori profitiraju jer igraju na osjećanja svojih birača,ko to nije provalio još…
Nacionalne manjine u crnoj gori ne postoje,jer ne postoji vecina ako ne računamo nacionalne crnogorce koji su relativna većina.
Ako bi tako gledali,onda su svi ostali narodi u državi nacionalna manjina. Jedina većina u ovoj državi su pravoslavci i manjine muslimani,katolici i ostali.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks