Ja stvarno nijesm koristio i ne znam, mada, pretpostavljam da ce vremenom biti dosta tih servisa...
A imam neki blagi osjecaj da ce poslije ovog kruga pakla krenuti novi, za ove sto su ogubili koverte sa PIN i PUK![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
E ne znam, ja ti jos cuvam kutije od escajga i ako je od njega jedna viljsuka greskom posla u smece
nothing comes from violence and nothing ever could
Sent from my iPhone using Tapatalk
Oces reci da 60% ovih botoxa i hijalurona ima nevazece licne? E lijepo.
Danas se od ovih kretena ni u banku nije moglo. Kakva hajdučija. Kakvi bolesnici.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Sto se tice banke...moj otac odavno ima novu lk, svaki mjesec ide da podigne penziju i daje LK i salju mu poruku prije par dana d adodje da se udari update podataka....Kreteni za medalju..nijesu imali kad
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Erste je to radila u "hodu", kad se pojavis na salteru
Pa ako je vec dosao na salter da zavrsi nesto, ondva je valjda logicno da o istom trosku urade i azuriranje podata. A ne da dolazi namjenski samo zbog toga.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Moze li se poci u MUP ovih dana za druge rabote, a da se ne ceka onaj red? Za saobracajnu npr. I je li guzva za podizanje licne, ili samo za podnosenje zahtjeva?
Sent from my 23090RA98G using Tapatalk
nedje sam u sklopu bolnice aktivirao licnu kao zdravstvenu, mozda socijalno, ne znam.
onda sam bacio sve pinove i papire, tj. pobrisao slike iz galerije - na taj nacin sam ih cuvao.
dobro je to.
Ja sam nedavno preuzeo novu licnu kartu, uz nju su mi dali samo kovertu sa PIN i PUK kodom, dakle nisu mi dali nikakav ugovor (nisam ni znao da mi ga trebaju dati).
Prilikom podnosenja zahtjeva potpisao sam, cini mi se, neka dva dokumenta, mozda je jedan od njih bio taj ugovor, ne znam. Onda sam dobio potvrdu o prijemu zahtjeva.
Je li taj ugovor vazan? Da idem ponovo u MUP da trazim da mi ga daju, sto predlazete?
Ugovor dobijes prilikom podnosenja zahtjeva, jedan primjerak poptises, drugi ide tebi. Iskreno...ne znam ni sto pise u njemu, evo mi ga nedje po kuci nijesam ni citao. MIslim da nije nista bitno da bi sad isao za to. Ako je to neko od porodice sacuvao ili drustva...mozes procitat
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Nemadoh mira pa sam morao provjeriti. Ukratko, ispostavilo se da su zaboravili da mi daju pin i ostao je bio tamo u kancelariju
Nezavisno od ove price oko nove licne karte i peripetija sa njom.
Nisam shvatio odnosi li se ovaj zakon na pasose? Odnosno da li je pasos izvadjen prije 2020. i cipovanja validan i dalje do datuma koji stoji u njemu?
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Sva ostala dokumenta se mijenjaju po isteku vazenja. Samo za LK je obavezna zamjena prije isreka roka vazenja.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
2.8 miliona eura je MUP uzeo od gradjana za ovu zamjenu licnih karata bez potrebe...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks