Кад већ помињу супругу, могли су јој ставити слику, пошто ово није супруга.
Сјећам се како су ови дпс-овци са овога форума бљували ватру на Мила и багру дпс-овску због милијарди које су покрали.
Нисам могао да вјерујем какве су храбрише обитавале на овом форуму![]()
Valjaj te fore među partijske drugove.Da sam ja u moderaciju ja bi sve vas političke botine počistila da vi se traga ne zna no dobro može bit da bi onda forum zamro.
A može bit da ću na ovaj post da pokupim i koje kaznene ne bi mi prvi put bilo no ja nisam sklona da se sklanjam takvijema.
Last edited by Bluemoon; 14-09-25 at 19:10.
Gagarin bi reka kako se eto Budimir skolova, trudio, aplicira u jake firme i sad nije na margini. Milo je bio najbolji student Ekonomskog.
Ekipa koja je na vlasti dobija novac za isporuku Crne Gore kakvu neko drugi zeli. Danas je taj neko americka ambasada, prije su bili drugi za neke druge. I vjerovatno nisu samo pare u pitanju, ko zna sta se sve iz fundusa vadi poput skupstinske pljeskavice.
I sad to je lose, to tako ne bi trebalo da bude. Ali pomislite li nekad kako bi (nam) bilo da neki posteni choek iz cisto ideoloskih razloga osvoji vlast. Pa mislim da bi vrat Crnoj Gori zavrnuo. Za to mu je dovoljno samo da proseta centrom PG i da se razdrazi.
Sti se tice ugrozenosti, Budimir i ekipa su ipak davali legitimitet vlasti protiv koje su se borili. Budimir je uvijek bio u simbiozi.
Ali neki drugi, daleko od vlasti i zona uticaja itekako su bili ugrozeni.
Last edited by biljaneta; 14-09-25 at 20:51.
Наравно да ће да ваде појединце.
Да не би помињали своје милијардере и армију термита дпс-овских који су оглодали све што су стигли.
Али, никад више, та је прича завршена.
И ако не могу, не смију, не умију да пресуде, Америка једва чека да њихово правосуђе пресуди овој олоши која је о јаду забавила Црну Гору и добар дио Европе својим цигаретама и својом дрогом.
izgleda da je mnogo ćacija sa b92 prešlo odje da brani filijale snsa.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Problem je sto u ovoj genijalnoj zemlji niko nikad nije postavio pitanje raspona plata. Mora nekakav premijer da zivi ali mora i cistacica. Nego samo prekoplotacko dobacivanje. Treba uzet u obzir i mentalitet CG naroda. Nije dovoljno da ja imam no je dovoljno kad drugi nema.
Sto se tice sudskih presuda u vezi svega dok se slusa americka ambasada sudstvo prethodnu garnituru nece dirati.
Mada ih trzaju i podsjecaju sa Vukasom, odborima i ostalim igrarijama.
ja nisam za dps. a usput sam za normalne Srbe koji se mjesecima bore protiv onog zla. sa druge bande ti si odje podrža izjavu tvog šefa da treba ubijati Crnogorce, prijetio da će sve biti vaše jednog dana etc. ko god da je za df i predstavlja tu političku opciju je automatski i za sns. jer bez snsa df ne postoji. oni su vam šefovi. po njihovom naredjenju radite ovo po CG što radite. a i teško da ima političke partije koja mrzi toliko naroda kao vi. mrzite Crnogorce, sve manjine u CG, i Srbe koji su protiv snsa.
Last edited by outline; 14-09-25 at 21:43.
normalni i pošteni Srbi su na ulicama. dobijaju batine i trpe svašta od bolesnika iz snsa. jedan od šefova dfa je javno i jasno prijetio Crnogorcima ubijanjem. ovaj se složio sa tom izjavom. sve jasno kao dan.
Ne smeta mi ni sada.
Raduje me misao da će se gladna braća najesti
To je oko za 8000e platu + doprinosi fina suma.
Recimo 3500 bureka mjesečno sa jogurtom.
Neko će mi pomoći koliko je to u koljenicama?
Bojim se da su tek počeli da glođu.
(if you Know What I mean)
Last edited by Bugi; 14-09-25 at 21:58.
Ти ниси ДПС?
Хахахаха, аок.
Ма наравно, све мрзимо. То се свакодневно види. Ево и прије неки дан се видјело по изјавама оних ликова на бини, циркуских наказа у публици или слике онога хероја Цетиња што воли да пали људе.
То што дф не постоји, видјело се по задњим изборима у Никшићу. Из Србије никаква помоћ, а скоро 40% више него прије 4 године.
А што се помоћи Србије партијама питај твоје и Будви смета ли им подршка АВ и оних из Косовске Митровице да освоје власт.
normalno da nisam. al teško neko ko je za df to može da skapira. kad pane sns, poći ćete kod nekog novog u bg i opet sve iznova. zaboravićete da vam je sns sipa pare da dobijate izbore, kako ste im išli pod noge u skupštinu srbije da blatite Crnogorce etc. pa ogledalo tvoje partije je ovo podizanje spomenika koljaču. tamo su bili glasači tvoje partije. slavite čoeka koji je klao koga je stigao. i onda bijete novinare. i velite kako je to pomirenje.
opet velim. tvoj šef izjavi da će ubijat Crnogorce i ti se složiš sa tim. dalje ne treba.
nikšić je obična četnička provincija u kojoj je prvo dps kupova ljude ka kilo sira sad to radi df. isto kao recimo pljevlja. sjutra tamo da uspu pare neki iz bocvane oni će glasat za njih.
Last edited by outline; 14-09-25 at 22:04.
Mislim da je kod komunista u SFRJ raspon plata bio zakucan na 1 prema 3. Najveca plata je valjda mogla bit ukupno 3 najmanje odnosno najvise 3 puta veca od najmanje. Ili prosjecne, ne sjecam se sad.
Direktor je dobijao malo veci stan od radnickog. Imao je jos neke privilegije ali nije bio ovoliko odaljen od naroda kao gornji esalon CG vlasti.
Moguce i da je to bio jedan od glavnih razloga sto su se mnogi komunisti na vlasti okrenuli demokratiji i kapitalizmu.
Meni se cini da je Vucic direktno odigrao u Milovu korist 2016 kad su hapsili Mandu, Meda i Pipuna. E sad kako to danas vide MMK to je vec njihova stvar. To su vec njihovi dilovi. Zdravko je svojevremeno posinio Dritana, a onda se Brut okrenuo protiv Julija Cezara u crnogorskoj varijanti.
Evo ako ce Autlajnu da bude lakse, osudjujem prekomjerno budzetsko finansiranje Budimira i ekipe ali ako je sve legalno prvi ce Gagarin da me optuzi da napadam uspjesne ljude, ja - ovakva i onakva. Crnogorcizam u svom svojem sjaju.
Last edited by biljaneta; 14-09-25 at 22:32.
Наравно да јесте.
Нажалост, један од конституената бившег ДФ не пропушта прилику да подржи Психопату.
А савези и политике су нам екстеремно чудни. Ево, прије пар дана Оџић из СДП иде да полаже вијенац Четницима страдалим од јамара у Словенији. А сваки дан се бави 2.свјетским ратом и свиме у држави, али некако Будву не помиње. А локални је политичар.
Додуше, да му смета подршка Александра Вучића не би био са оним Мојковчанином у коалицији.
А видим, ни форумашима из дпс или сдп не смета тај Александар Вучић Хуља кад их подржава.
Last edited by niksicanin 24; 15-09-25 at 06:27.
Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.
opa,uplatio spasoje za sendviče?![]()
Ja poštujem Joka, makar je iskren. Još kad je zdravkova vlada formirana, prvi se bunio jer SNP nije dobio ministarstvo koje njima pripada.
Ova članstva po savjetima su najjača stvar. Niđe nestranačke ličnosti, sve funkcioneri koji već imaju dobre plate ali zašto da se ne uzme još koja naknada iz državnog budžeta.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks