Ja sam to rijesio sa Lenovo Thinkpad dockom , samo bocnem usb C , al definitivno je vrhunska opcija kad sve to ima na monitor jer je dosta elegantnije resenje
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pa tako sam i uradio
Samsung S6 VIEWFINITY.
Razlozi za su bili QHD i stopa osvježavanjja od 100hz. Ima power delivery što znači povezivanje sa laptopom sa jednim kablom.
Takođe ogroman razlog za je bilo podešavanje visine i tilta monitora.
Nisam tražio zakrivljeni, tako da je ovo došlo kao kec na deset.
Ipak ono što me oduševilo je KVM switch.
U suštini ću tastaturu i miša da unidem7u monitor a ne u laptop a to mi donosi dvije prednosti
1) kada nosim laptop samo ga raskačim sa USB-C i nosim.
2) kada zakačim nešto drugo na monitor (tablet Windows ili telefon) tastatura i. Miš mi odmah rade jer su u monitoru. Ista je stvar sa flešakama i externim diskovima.
Kupljeno
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Ja sam to rijesio sa Lenovo Thinkpad dockom , samo bocnem usb C , al definitivno je vrhunska opcija kad sve to ima na monitor jer je dosta elegantnije resenje
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Samo tražim bežični tastaturu i miš da baš sve rasteretim kablova
Ja ne znam kako je ovako loš izbor tastatura i miševa kod nas? Ja kada sam ih ubizio imali smo preko 50 vrsta prije 18 godina...
Last edited by Bugi; 11-08-25 at 12:44.
ja koristim DELL KM3322W set, za svakodnevno koristenje i office varijantu ja sam prezadovoljan . Baterije ne pamtim kad sam promijenio, radi super, nema laga i generalno svakom kome sam ga preporucio je prezadovoljan a i sasvim korektan set za ~30e
Sa dell mislim da svakako nema greske , a u ewe ima od 30-150e setova
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Imam je i ja.
Kao i nekoliko Logitech setova sa mišem, čak i modele K400 i K380. Čak i Lenovo setove, ali ni jedan nema pozadinsko osvjetljenje.
Vidjeću da uzmem neku Logitech G seriju za tastaturu.
Pitanje dodatno je da li podloga za miš utiče na kvalitet rada, ne za igrice.
Podoge sam batalio da koristim 2002 pojavom optičkih miševa, vidim da ih sve više ljudi kupuje, a nije mi jasno zašto.
Pa mene ne radi mis isto na sto i na podlogu
Narucio onu siroku crnu sa temua, plus mi se ne znoji dlan
Sent from my BVL-N49 using Tapatalk
Tu es mon héro!
mx master i mx mechanical.sad ćeš reći da je skupo,ali ako bi uzeo vidio bi zašto je.
Ma kakvi skupo, naručio skoro MX Anywhere 2s, platio ga skoro 100e.
I vrijedi svaku paru.
tastaturu da,odradiće ti posao i poluozbiljan redragon dok miš svejedno koristiš isto kao i profesionalac.ja sam godinama na masteru i ne pada mi na pamet da se vraćam na bilo šta drugo,koliko košta da košta.
Izvukoh od nekud iz paketa RAPOO Ralemo Pre 5 nova neraspakovana.
Daću joj šansu, mada već vidim da je ovo za mene nezgodno kucanje.
Ako ne uspije idem na G413 ili G613.
Planiram neki tablet ili ipad uzet za posao, na njega treba da mi fercera PMS Cloudbeds, mail, eventualno excel isto po potrebi, notes i tako, mozda whatsapp isto ako se moze syncovat bez SIM kartice. Tastaturu bih isto uzeo.
Nisam koristio apple uredjaje i ne volim, al znam da su super, ima li vajde gledat ostale pored njih? Budzet ne znam, 400-500e? Ovo najvise uzimam da bih lako mogao u ruke nosit jer sam non stop u pokret.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Ja ti mogu reći da se dokopaš nekog S7 ili novijeg tableta i nabaviš mu tastaturu.
Ili da naletiš na neki Z Fold 5 od 500e i završiš pricu oko tableta
Koja je ovo verzija Chromecast-a inace? Ne vidim nikakav broj pa kontam da je prva?
I koristi li ovo vise iko?
Kupljen u Italiji, prije vise godina. Koriscen jednom/dvaput kad je kupljen i od tad kupi prasinu.
Last edited by Fidel Castro; 20-09-25 at 09:32.
--------------------------
Do Not Disturb.
Druga generacija.
Prva je bila kao fleška.
Uređaj još uvijek ima podršku
https://support.google.com/chromecas...rmware-version
Do Not Disturb.
Imam baš 2nd gen, ali ga ne koristim sigurno nekih godinu i po. Dok sam ga koristio radio je solidno, imam ga od kad se pojavio. Čak je radio nešto bolje zadnjih godinu, dvije kad je izašla neka verzija firmware-a koja je donijela npr. za YouTube UI sličan Google TV-u. Kao što napisah ne znam šta se dešava u zadnje vrijeme, izvini ako sam te doveo u zabludu.
Ma opusteno... nije zbog tebe nego zbog uredjaja sto sam se iznervirao jer je komplikovano da komplikovanije ne moze.
Ukratko... da bi se koristio kako treba trazi da se poveze sa telefonom preko Google aplikacije. Tu aplikaciju ne mogu ni da skinem sa prodavnice jer kaze da je pravljena za stariju verziju OS-a. Kad nadjem alternativni .apk i instaliram onda opet aplikacija ne radi kako treba, kaze da mora da se 'authenticate' uredjaj a to se valjda radi preko 'Google Home' aplikacije ali na toj aplikaciji uredjaja nema nego mora prvo da se doda i tako u krug... sa jedne aplikacije na drugu, sa druge na trecu i nista se ne postize.
I za kraj uvijek kao 'contact support' a CG je jedna od par zemalja kojih uopste nema na listi da moze neko da te pozove na telefon ili sl.
Ti ako ga i dalje imas i ako nadjes vremena probaj ga pa vidi jesi li u istom problemu ili nisi posto si ga kol'ko tol'ko redovno azurirao. Moj se dirao godinama. Od kad je uzet' je jednom proban i to je to.
Do Not Disturb.
Pročitah malo o ovom problemu, kojim su pogođeni Chromecast (2nd gen) i Chromecast Audio. Još jedna karakteristična priča za Google.
Pretpostavljam da si proučio o čemu se radi, ali evo tri linka - možda još nekome bude zanimljivo
The Chromecast 2's device authentication certificate has expired
Google’s 10-year-old Chromecast is busted, but a fix is coming
Here's how you can fix Chromecast authentication errors before Google does
Last edited by coldplay; 01-10-25 at 16:43.
Da, sve ovo (i jos dosta toga) sam procitao ali sam na istom.
Ovo posljednje sam pokusao ali nije uradilo to sto je trebalo da uradi... i dalje javlja istu gresku.
Sto se tice Google-a, javili su da taj 'fix' dolazi ali od tada ima preko pola godine a jos uvijek nista. Ne vidim ni razloga da se time bakcu tako da je mozda uredjaj definitivno 'bin'-ovan.
Do Not Disturb.
Preporuka za neku termalnu pastu?
https://ananas.me/proizvod/cooler-ma...hoCsscQAvD_BwE
Hvalaa![]()
Ako ja dobro shvatam, kod produžene garancije uslov je da se uzme polisa osiguranja? Bez polise garancija ne vrijedi?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks