Bogumi koliko ja viĐU na ovu njihovu stranicu nema ko im sa Balkana nije stao ne na žulj no na kurje oko.Ali da,posve si u pravu nije se s njima kačit.
Last edited by Bluemoon; 23-07-25 at 16:35.
..a ovo mi je najjače brit humor
Sanctions have also been brought against a company in China which has advertised their small boats on an online marketplace explicitly for the purpose of people-smuggling. The boats advertised are of the type used by criminal gangs in which migrants are packed, before being sent across the Channel at huge risk.
Napadaju Kineze što prodaju nakve gumene čamce.I sad ja treba da podržavam seronje koji su prali pare oligarha onda se pravili ludi ko njih kontroliše.Niko.Niti smije niti može.Uostalom,izašli su iz EU očito su neki poseban centar moći.
Cijela storija je u suštini kao da zaštite sami sebe.
Last edited by Bluemoon; 23-07-25 at 16:55.
Ovakva razmisljanja su ozbiljne greske u koracima. Ako na primjer ja pokradem vas sa foruma i pobjegnem u London to nije problem Brita nego nas koji krademo jedni druge. Posao Brita je da te pare smjesti u svoju banku i uzme za sebe komad ili sve. Za sebe, a i za druge Brite. Tako funkcionise Kruna, tako funkcionise lavlji copor. E ako bi neki Brit pokrao/izdao druge Brite jurili bi ga i dojurili ne samo zbog para nego i za primjer drugim Britima. Svoje ne smijes da krades.
Osim gumenih camaca i falsifikovanih pasosa oni su ozbiljno zatezali situaciju i sa evropskim NATO drzavama ako bi ove prodavale naoruzanje nekoj Argentini na primjer. Ili Sjevernim Ircima. Osjetljivi su ako zaradjujes na njihovoj muci. I obavezno uzvrate udarac.
Bolje grob nego rob je njihova izreka. Vikinska. Mi smo je samo plagirali, a moguce je i da je njihova agentura rasirila ovdje. Pobjednici su tolikog broja ratova, od napoleonskih do svjetskih i ko zna kakve sve koncesije vuku na osnovu toga. Do danas. Tako da u njihovu Krunu niko ne smije da dirne.
Cijela storija oko postojanja jedne drzave da ne dozvoli da njen narod bude plijen drugih naroda/Kruna. `Pjegavi` na onoj stijeni u moru na kojoj ne radja nista niti ima sunca (lise Gibraltara) to odlicno znaju. To zna i copor lavova u Serengetiju. Muka je sto to mi ne znamo.
Polinezija gospodo.
Sve bi se s tobom složila od tačke do tačke ali da se razumijemo oni su dobri za sebe a to što ne poštuju međunarodni sud pravde to je već druga strana novčića.I što su dozvolili da peru keš ruskih oligarha znali su oni dobro kud to vodi.Abramovića su sprcali u Izrael ima njihov pasoš ka eto da se operu od svega što čine.Ima ozbiljan dokumentarac na FT (financial time) pod naslovom How London became the dirty money capital of the World.
Izrael konstantno štite i podržavaju.Ne sporim za sebe su najbolji ali u međunarodnoj utakmici bojim se da igraju ispod pojasa.
Last edited by Bluemoon; 23-07-25 at 19:39.
Splačino, jesu li ovo 52 đece došli na Lazine i izvršili samoubistvo?
Ili su ih pobili neki četnici koje pizdun ka ti Jadove ne smiješ da pomeneš, jer se niraju Joanikiju i Metodiju guzice ljubir, pa da ti ne zamjere.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Razumio bi ga da nije iz Danilovgrada al na ovakav nacin ne reci nista protiv cetnika! ...
...Ovo je bilo i uvijek će biti sveto mjesto i vječni simbol crnogorskog herojstva i slobodarstva. Mjesto sa kojeg bronzana đevojka kao da govori “Nema pobjede bez žrtava, nema slobode bez krvi”. Mladići i đevojke odvedeni iz Musovače, stravično mučeni ,gledali su smrti u oči bez jauka a zatim strijeljani i bačeni u rake iz kojih je i nakon tri dana tekla krv kao potocima. A, šta reći za ponos i dostojanstvo sestara Zeković, Darinke i Milene koje su i u tom času zagrljene prkosile streljačkom stroju, kao i svih ostalih saboraca”,
“Da li treba dozvoliti četničkim zlikovcima da zločince proglašavaju za svece u crnogorskim svetinjama. Da li treba obesmisliti i obezvrijediti žrtve terora i jedne pošasti koja je sijala smrt na svakom koraku. Da li možemo gledati u budućnost ako ne znamo za proslost
I onda vele cetnici heroji ...trag im se utro
https://www.montenegrina.net/pages/p..._ne_zbore3.htm
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Đe da izgubi vlast,bolan.
A onoliki kredit uzeo
f6
Ako bi 1 Ljaljo bio jedinica mjere splačinarstva, dobacio je Jadov sa ovime do 0,75 Ljalja, što je masu.
Tko leti, vrijedi...
Има ли шта о Ивану Брајовићу?
(Пос)Ранко Кривокапић се клео да није имао појма да су Брајовићи четничка породица 😀
Као и већини из ДПС
Kakav je to promasaj od politicara ne zna dje ce onako licmjereno prica i jednu i drugu i trecu pricu, jos samo kad bi shvatio da ga svi vide kao nadimak sto ima. Kad mu istekne mandat bice pa pa.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Mediokritet da je tvrdokorni četnik možda bi i proša.![]()
Ne znam samo jel.svjestan da ovim cinjenjem njegovim on i grgurovic ladno gube ...nisu Bjelopavlici bas lagani...
A gube đavola ođe mediokriteti najviše imaju prolaza.
U DG i Pipunovi glasaju protiv nacela svoje partije ...
U medjunarodnoj utakmici oni su redovno gusarili svjetskim morima. Ali bas gusarili u ime Krune. Pa robovi, pa trgovina opijumom. Pa Anglikanska crkva jer Papa smeta. Pa otimanje antickih spomenika. Kakav crni Abramovic i FT to ti je jos sofisticirano. I nije samo London, nego i Kajmanska ostrva i jos par ostrva. Neka ostrva su za ovce, a neka za novce
A vidis kada je Montenegro htio da postane off shore destinacija, `neko` nije dozvolio. Mada nije ni Montenegru krivi dio od ta posla.
Mislim da UK nema Ustav onakav kakav ga mi znamo nego valjda nekakav skup zakonskih akata. Ustav smeta realnom zivotu i ako neces da ga krsis nemoj ni da ga pises. Delbojeva logika ali radi.
Ali naljutili bi se kada bi im rekla da su nefer. Jer nisu oni takvi nego je svijet takav.
Medjunarodno pravo, moguce je da to ne postoji jer ga niko i ne sprovodi.
Izrael. Ja bih rekla da se oni sami stite. A ako Izrael i izadje pred MKS bojim se da ce tu Arapi/Palestinci opet popiti poraz. Mi imamo svoj subjektivni osjecaj i uzasne su nam slike iz Gaze ali na sudu bice ko je koga prvi napao, ko je civilne objekte legitimisao kao vojne mete i mnogo toga drugog kad se uzmu paragrafi u ruke. A Jevreji vole knjige.
Polinezija gospodo.
Mene to ne zanima oni su ispali ološ na global.
Znači nije im smetalo da usisavaju pare ruskih oligarha i kriminalaca ovo skorije u prošlost i nedobog da se dovatimo još i istorije što su činjeli ali nije im smetalo sve to dok boktemazo onog 24.februara rekoše istima aj sad lijepo da vi zamrznemo sredstva a Abramovića da maknemo.
Pet para ne dajem za njihovo kraljevstvo,kraljeve i kraljice.
Izvukli su se u ww2 ka niko o tome može knjiga da se napiše a nije da nije.
I sad ja treba njima da se divim?Jednoj imperiji koja bukvalno nikad nije prestala da bude imperija?
Ne pada mi na pamet.I što je to njihovo bolje rob no grob ka da ih je ko đe napada no su klasični osvajači.
pet para ne dajemo ali pred njihovim ambasadama su nasi redovi
Polinezija gospodo.
Mene u taj red nema niti će me ikad bit radije bi emigrirala na Sibir.
Blue,nemoj me nocas nervirat opet da mi neshto za Engleze...
@biljaneta,imash fina opažanja i pretpostavke,zashto se malo vishe ne ukljuchish,opusti se...Blue daje sve od sebe!
@Myki,daj uleti sa nekom...skandaloznom objavom![]()
...
Je li došlo vrijeme? ;D
GI Spasimo Brezna: Alcazar Energy Partners ucjenjuje mještane i prijeti eksproprijacijom
(...)Kompanija Alcazar Energy Partners, koja je osnivač crnogorske firme Vjetro park Bijela, nastavlja da brutalno gazi crnogorske zakone, Ustav i međunarodne konvencije i pokušava nasilnim putem da otme privatne posjede mještana Brezana, kako bi preko njih napravila dalekovod do traf stanice u Breznima za vjetroelektranu Bijela, koju namjerava da gradi u Šavniku, navode u reagovanju mještani okupljeni u Građansku inicijativu „Spasimo Brezna“.
https://rtnk.me/ekonomija/gi-spasimo...proprijacijom/
Inače, saglasna sam sam ALom za biljanetu... Ako se moj glas broji ;D
Чеговић је тај Алказар?
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Broji itekako,svaki ženski glas ovdje treba da vrijedi trostruko!
P.S.Samo da ne krenu neki izbori pa da se aktivira ona od koje ospice...
...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks