71. godinu, svakako mu nije bilo mjesto za volanom.
Svašta li se odje može pročitati....
Manjak svijesti i tastatura na raspolaganju....
Jad i bijeda današnjice....
Kako pisali i pričali, tako živjeli....toliko
Last edited by Alba; 29-10-24 at 15:19. Reason: dopuna
Nemoj brate pozlice ti
Ako si mangup, obrati mi se u privatnoj poruci....
A ja sam "brat" kao što si ti muško....
Sa tim uličnim rječnikom, možete kući,,,Zečevi sa lupanjem po tastaturi a na ulici dobijate po nosu.
Dobri stari forum se vraćaaaovo je kontent
![]()
Njegoševa kletva " Dabogda braćo moja ! Nemo'te me zajebavat ! "
IQ sobna temperatura....
Slavite tudje pogibije, blago domu.
I provocirajte...
Ovaj "momak" je žensko,
AKo vam je do momaka, uputiću vas da vam sa andjelima pane,
Ljigavci...
Kakve rasprave i kakvi komentari, poginuo je čovjek, nečiji otac, brat, djede...Sramota.
Ni prvi ni poslednji put na forumu
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Igrom slucaja poznavao sam stradalog dosta dobro. Steta sto se nikad nisi sreo sa pokojnim Đ. Vise je mogao fizicki da radi u dolinu nego sto bi ti najspremniji iz teretane mogao.
Igrom slucaja, u penziju je posao kao inspektor za saobracajne nezgode pa sad razmisli kolika mu je svijest bila oko voznje. Na hiljade udesa je radio uvidjaj.
Pozelio bih ti da budes vitalan kao on tim godinama kad ih docekas. Bices mi zahvalan zbog toga.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Jedno po godine u zatvor, eventualno mjesec-dva i idemo dalje.
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Ni toliko, poci ce do BG par mjeseci i vratice se kao da nista nije bilo.
Tuga..
Sent from my iPad using Tapatalk
Dobro, necemo se raspravljati oko pojedinacnih slucajeva i stvarno nemam empatije prema nepoznatima iako smo mala drzava dje svako svakog zna. Je li neprimjeren komentar, mozda jeste jer se nasao na pogresnom mjestu u pogresnom vremenu ali svakako sam stava da starijim ljudima nije mjesto za volanom.
Jednostavno refleksi, culo vida, drzanje paznje i razmisljanje o ostalim ucesnicima nije moguce u tim godinama - nije na nivou mladjih, pogotovo u nasem saobracaju dje nema discipline ni kulture.
Sto vam ja zla ocu, razgovarajte sa starijim ljudima da se maknu od volana. Ako nista drugo, makar neke osobe nece razmisljati o preticanju takvih ucesnika koji uglavnom voze ispod ogranicenja i jesu formalno ispravni, ali remete dinamiku saobracaja (gledano iz perspektive nekog drugog).
A kako je doslo do udesa...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Na primjer, ja đedu od 84-85 godina ne mogu ništa, kao malo dijete je, nedokazan. On se nada da će proći ljekarsko naredne godine da bi produžio vozačku jer jednostavno ne možemo mu ništa što se tiče auta. Molimo ga da ne vozi, ali on jednostavno odbija to. Stvarno vozi normalno i to sve, ali to nekad nije dovoljno za to, ali on je jednostavno takav, ja jedino da se bijem sa njim. Zna dobro što mu može biti ali čovjek jednostavno ne želi da batali da vozi. Stvarno vozi samo po danu i slično, ali opet veliki je rizik. Džabe mu se priča i džabe ga svi molimo.
Pa jel djed preticao?
Pričam za svojega đeda, ne pričam za ovo što je bilo već.
Ma znam nego jel se zna kako je doslo do nesrece na barutani...
A za djedove neki su u boljoj kondiciji no dostina....
There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)
Bookmarks