Četinar - drvo
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Četinar - drvo
18 eura sadnica lejlandi cetinara
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
![]()
Nisu, oni su popljačkali milijarde i uništili budućnost stotinama hiljada ljudi u CG.
Sent using Tapatalk
#fakenews
Ja koliko vidim da isti taj sablon vlasti koji je i 10 puta gori u Srbiji vam ne smeta nego se cak i kunete u njega tj ovi vasi sto ih glasate pa ne znam dje je problem? Dje je zapelo ili su cekaju pare od lubenica od Vucica?
Stvarno koji su to prelomi u mozgu kad navedes DPS je ovo ili ono i nikad sa DPS-om ii onda glasas za SNS ili neku partiju koja udje u koaliciju sa SNS?
To su principi na kojima su pali mnogi gradjanski aktivisti a ovdje na forumu gando i kimi i onda dobijes frankestajn vlast i jos gori sistem vladanja jer si upravo time dao legitimnost tom ponasanju i zato vise niko od vas na forumu koji ste prodavali te price potpuno je besmisleno da ih vise koristite jer su vam se izlizale i prodale.
pa sto cemo sa milojkom? Da ga pustimo da gazi jos malo ili?
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Mijenjamo redom, ali nika' više DPS, koliko god Rodion lagao i podmetao da je to neko na forumu pričao.
Sent using Tapatalk
#fakenews
Polakote, treba im vremena da izduše. Ono jeste malo nelogično je to da su mnogi od tih što izdušuju bili dps-ovci, ili su se napunili za vrijeme kad Srbi nisu imali mogućnost da otvore račun u banci.
Sent from my 23090RA98G using Tapatalk
toliko sns smeta da je po' foruma za politiku njihovu![]()
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Bijaše li ti ono u stranku SNS privezaka? Ili si ih samo podržavao?
Kako god, za trenutnu vlast zahvali drugarima iz Ure.
Sent using Tapatalk
#fakenews
Sve i nekako, ali ne mogu da se opasuljim koliki je procenat potpunih debila ili makar budaletina koji su u prvom planu kod osvježivača. Sa sve sadašnjim i bivšim premijerom na čelu.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Dok mi pricamo nikad vise DPS postasmo SNS drzava
Nas 30.avgust nije bio nasilan kao 5.oktobar, ali paralela jeste dobra.
Sustinska promjena se nije odigrala.
Za sustinske promjene mora da se desi jako tuzilastvo i sudstvo, jer ce ta batina kazniti svakoga neselektivno ko se oglusi o zakon.
Ali posto su promjene u sudstvu i tuzilastvu minimalne, taman cemo postati SNS banda.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Kad neko ne zeli da te sudi i kaznjava ili te hapsi da bi her Flick i Momo Bemaks sazivali konferencije da bi se hvalili a onda iste te pustali posle mjesec dana pritvora da ih vrijeme zaboravi i tako u nedogled, potrebna je stvarna volja i zelja za promjenama ne opticka varka koju evo cetiri godine prosipaju narodu.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Vidi, DPS je glavni odgovorni za stanje u drustvu ali 4 godine nije malo
Mene boli sto je narod odabrao da se nista ne promijeni u sistemu
Spajic dijeli pare, DF i aleksa zaposljavaju
Vise nema komita ali imamo isaranu drzavu sa zastavama srpskim
Ono sto me nervira jeste da je totalno bezakonje i nerad bilo kakvih drzavnih inspekcija
Naime prekjuce dok sam sjedio u meksicki
Troje kola u 1ipo h su usla sa strane vatrogasne i uredno u jednosmjernu ukicu prosle pored muzicke, jedan cak i put ribnice produzio
Mislim totalni haos i totalni uzas na djelu. Crveno na semaforu ne postoji vise
Sns je dps na steroidima, obučen od originalnog dps-a, a df je snsova ispostava u Crnoj Gori pa još sa svetosavskočetničkimsrpkosvetaškim predznakom. A to što neko nije svojevoljno sns igrač nego je ucijenjen nama ne znači apsolutno ništa.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Narod je stoka.
Većini odgovara bezakonje i partijsko zapošljavanje, zato se i ne mijenja ništa.
Pojave se s vremena na vrijeme neki pojedinci koji imaju želju i energiju nešto da promijene, ali i oni najčešće odustanu, između ostalog jer im ga zavlače đe stignu i oni od kojih očekuješ, i oni koji bi po logici stvari trebalo da ih podrže.
Sent using Tapatalk
#fakenews
koji se to pojedinac pojavio u poslednjih eo 10 godina i onda odustao radi zavlačenja i od 'prijatelja' i neprijatelja?
Last edited by outline; 24-08-24 at 17:49.
Dok god je vas nikad sa DPS ali vazda sa SNS bice tako jer ste izgubili principe. U Niksic vam SNS dovede infrastrukturu pred izbore, razne koloritne likove, medijsko spinovanje i lazavine i sl. i nista vam ne smeta. Pa samo sto se onaj mali izlagao, te ga proganjali, te ga izbili, te mafija i ostali marifetluci... pa da je to DPS radio svaki dan bi po deset puta sljedecih deset godina pominjali ali ovako... Nista. Izgubili ste principe i to je to. Dzaba vam se slikalo i govorilo.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks