Ово су већ реалније прогнозе од оних првих.
Evo novog istraživanja za teritoriju Podgorice radjenog od 15 do 17 avgusta. Imate uporednu analizu u odnosu na pg izbore 2022.
Svi u žestokom padu po pitanju br glasova., medjutim predvidja se 55-59% izlaznost koja će amortizovati taj pad u obliku procenata
![]()
Last edited by lucke91; 23-08-24 at 10:54.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Ово су већ реалније прогнозе од оних првих.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
znači Dajko gradonačelnik ili prezidente plus dps
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Nemaju dps i Jakov većinu po ovoj anketi.
Ako tako bude ostaje sve isto samo bez uraša.
Ovo vam je Borbina (DFova) anketa.
Znamo koliko su "realne" iz prethodnih iskustava.
Ko su ovi Podgorička lista?
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Namjestena nenamjestena opet ce prosrpske partije pobijedit jer realno u vecini su. Pes, dcg, snp i df. Moguce isto i Milatovic da upane iako je u konfliktu sa Spajicem ali ipak kad je visi cilj u pitanju moraju se slozit. Ja cu preokret glasat jer nisam nikad van procg opcije glasao, ovaj put neka ide glas za perka brata sa najzdravijom pricom
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Prije neki dan viđoh jedan poznanik se ubacio u Preokret, do skoro je bio u drugu partiju.
Nije taj bez neke preletio. Tako da moguće da Preokret upane u Podgoricku skupštinu...
Preokret ce sigurno upasti i naravno da ce i tamo biti preletaca da traze funkcije...ova anketa nije nista novo, stim sto je ovdje po njoj samo DPS u padu ostali sve isto, nesto mi to nije bas realno i mislim da i DF i PES imaju bas mnogo procenata po ovoj anketi, mada evo vidjecemo, ko zna...oborilu su vlast da bi se docepali fotelja, URA+PZP i Pokret za PG imali su ukupno 9 mandata cini mi se, e sad oce li imati toliko ili manje vidjecemo...SEP se dobro kotira i po ovoj anketi se vidi da su oni ti koji su najvise otkinuli DPS-u glasove, oce li biti tako i to je diskutabilno...sve u svemu, glasam za Perica (kao i na parlamentarne)...
Немања Баошић носилац листе Покрет подстанара Подгорица – „Наш град, наш дом“
Листу која носи назив Покрет подстанара Подгорица – „Наш град, наш дом“ на предстојећим изборима у Подгорици, предводиће независни одборник у локалном парламенту Немања Баошић. Како је казао Градској РТВ, преговори са предсједником Удружења подстанара Црне Горе, Драганом Живковићем резултирали су заједничким уласком у изборну трку са, како истиче, конкретним рјешењима за социјално угрожене у Главном граду.
Nemanja Baošić nosilac liste Pokret podstanara Podgorica – „Naš grad, naš dom“ :: Izbori 2024 :: RTCG - Radio Televizija Crne Gore - Nacionalni javni servis
И у Котору ће бити масу оваквих листа, ваљда су схватили људи да сад кад је мања излазност могу да покушају да уђу у скупштину, не кошта их много тај ризик.
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Evo mozda se jos pojave neke partije nove Pokret za 230V , Pokret za dobar pritisak vode, Pokret za smokve ....Pokret za trotoare, Pokret za sirinu lokalnih puteva....
Ps svi ovi pokreti ipak su bolja opcija od preokreta koji nemaju kicme ni za sta , onog ikovica uhapsise izbaci jado par slika kako se policija nepravilno parkira dobi izvinjenje i ucutka se ko kuja pi ,zarubica mlati o kanalizaciji sto je cuo iz kafane par rijeci, peric ko ervin samo ceka trenutak....pi kad se borite za ciljeve vase borite se do kraja a ne kicmu savijate da vam se prosiri rektum
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ma Preokret je kriv za sve, naravno da je Perić kao Ervin. Malo je pokvario ervinovsku istovjetnost kad je napustio partiju i vratio poslanički mandat, ali šta da se radi. Neka prvi baci kamen onaj koji nije vratio mandat kad je napustio partiju. U stvari, neka ne bacaju kamen e ih ima toliko da bi me kamenovali kao ženu puštene kose u Iranu.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Znaci da glasamo za pokret podstanara, iako ja nisam podstanar vala cu glasat. Nisam znao to za preokret, sad su me razočarali.znao sam ja sa nemaju mooda mada sam sam sebe zavaravao misleći dobri su.
Ovdje su svojevremeno neki ubjedjivali ove sto su za DPS da treba promjena pa sve da su ovi dobri, pa ako ti poslije promjena ovi ne budu bolji onda cemo DPS i tako... Sad se ja pitam hoce li se glasati DPS posto su se ovi dokazali kao gori pogotovo kada je Podgorica u pitanju? SKOj, Kimmi, Gandalf... Studio. Za koga da glasamo ovaj put?
Niko nikad to rekao nije. Ali nikad.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Nisam rekao da je Podgorica procvetala, evidentno je da neke stvari funkcionišu i gore nego za vrijeme DPS-a. Rekao sam da niko nikad nije rekao da se glasa protiv DPS-a, pa ako ne budu valjali da se opet glasa DPS. To, niko nikad.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Mogli bi vala Lazovićima, Veljoviću, Veki, Gvozdenoviću, Roćenu i Peđi Boškoviću dati još jednu šansu.
Dok god ne ubijaju, ne mogu biti gori od DPS-a.
Sent using Tapatalk
#fakenews
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Inače, ona anketa zadnja što je okačena u poređenju sa prethdonom što je bila okačena. Df je na prvoj imao 15%, a na drugoj sa snp-om i triom fantastikom Milačić, Dajković i Danilović od 20-22%. U kojem svijetu ovaj trio ima 5-7% podrške, računajući i sinergetski efekat?
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks