Iz Zete. Gori klima
Sent from my SM-G991B using Tapatalk
Love, peace and respect.
Jos nije dosla u citavu PG.
Pitanje sta je ovo, jer mi ne ide u glavu da 4 drzave ostaju zbog kvara ili preopterecenja kod nas.
Hasta siempre!
Ni u blok valjda došla.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Kvar se desio kao posljedica velikog opterećenja, naglog porasta potrošnje struje uslijed visoke temperature i samih visokih temperatura. Čim imamo visoku temperaturu odmah se dešava da je vazdušno hlađenje vazduhnih vodova slabo i onda visoko opterećenje i visoke temperature učine da vod padne i raspadne se", objasnio je Mujović.
Zamisli da imamo 100000 EV na Balkanu.
Prema tome, šta da ti kažem?
Veli li ovo ministar da treba da gasimo klime kad je vruće da ne bi struja na cio Balkan nestajala?
Lijepo.
Ranije nije bilo vrućina, a ni klima.
No je to tek od ove godine.
Ne reče jesu li imali indicije da će sjutra nestanut kao oni talenti u policiju za ono minanje na Cetinje juče.
Vrućina u junu iznenadila Čađenoviće u Cedis
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Rdjavome kupcu...![]()
Umoran sam od svega sto znam
Zato što obavljaju javnu funkciju i imaju dužnost prema građanima da rješavaju njihove probleme koji, ako su došli do suda ne mogu baš da čekaju.
Jesi li se zapitala nekad šta bi se desilo, recimo, sa Krstovićima mrčenim, da su sudije odlučile da ne rade svoj posao? Vidjeli smo šta se desilo kad su advokati odlučili da štrajkuju i koliko ljudi je pretrpjelo posljedice jer nisu mogli da ostvare svoja prava pred sudom. Sistem, iako daleko od savršenog, mora da funkcioniše, jer preveliki broj ljudi zavisi od njega.
Nažalost nisam. Jer nisam bio dovoljno zreo i svjestan da kad neko uradi nešto pogrešno treba za to i da odgovara. A vjerovatno sam se plašio i odmazde. Ali za razliku od tebe, danas ne bih napravio takvu grešku jer razumijem da su tzv. "zviždači" jedan od najboljih sredstava za borbu protiv korupcije, a ti si i dalje zarobljen u mentalitetu balkanskog malograđanina koji misli da je obavljanje građanske dužnosti "špijanje" i da se radi o nemoralnom činu. Neću da ulazim u to jesu li te maltretirali ili ne, ali kad vidim da neko tako specifične stvari navodi kao primjer, a pritom ne zna o čemu priča, prva pomisao mi je da se radi o projekciji.
Last edited by VanjaTheMan; 21-06-24 at 13:47.
CRINGE ALERT
Sent from my NOH-NX9 using Tapatalk
Ko (ne)ce iz Cedisa da odgovara za ovaj propust? Ko (ne)ce dati ostavku? Pitam za babu![]()
Kako široka ovlašćenja ima precednik, naredio epsu da dežura...
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Dođe i kod mene struja.
Hvala Čađo.
Đe je voda sve vam na svijet *****!!!!
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
sad znate za koga da glasate idući put
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Pa nema struje na Marezi, te prema tome nema vode
TT
Treba gledati s vedrije strane,hipotetički:Ulazimo u EU,Hrvati nas blokiraju i traže "Jadran",ne pristajemo i pržimo isti dalekovod,ovog puta u julu ili avgustu
PS.od kad smo ušli u Nato,ovo je prvi put da osjećam snagu naše države i mogućnost da sabotirano i vršimo ofanzivna dejstva po stranoj teritoriji.Domet nam je za sada oko 500-600 km u radijusu od PV
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Last edited by joni; 21-06-24 at 14:23.
A kad ce doc voda... bitnije jos...
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks