Nije njima ništa ispod nivoa šta je džabe. Mnim da ni čačkalice iz svog džepa ne kupuju.
Ovim politicarima i starim i novim ispod nivoa je da jedu drobove na racun drzave...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Nije njima ništa ispod nivoa šta je džabe. Mnim da ni čačkalice iz svog džepa ne kupuju.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
uffff, dijareja od milovicevog govora
nothing comes from violence and nothing ever could
Svaka chas Milovicu,samo govnima po takvim kreaturama.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Sjajan lik.
И даље мислим да је најбоља ствар коју је икад урадио оно кад је издао клијента, све после тога само низбрдо.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Kad se za jedno pola godine godinu ispostavi da je ovaj lik pajtas Golubovica i Spicanovica, hoce li i onda da bude nismo mi to podrzavali i nadji postove.
I da vas neko stalno proziva...
Pitam za druga....
Misliš kao ovo Simijanović, Mrkić, Abazović, Daka?
Đe su Simijanovića podmetnuli Maradoni, naravno. Ne bi on inače.
Digoše nekoga policajca, što misliš koga će još dignut?
Mrkića u Dubai, Simijanovića sa USA pasošem, Dritana koji ih je postavio, kumaru Daku?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Milovic je spreman da se stavi na čelo opozicije.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Milovic ima spreman ljetnji transfer kod Duska Markovica ...
https://www.vijesti.me/kolumne/71084...telj-crne-gore
Meni je iskreno bilo interesantno zašto lik koji je na javnoj funkciji koja je jako bitna za sprovođenje zakona (i kao takav bi trebao biti neki svijetli primjer ili nešto najbliže tome) živ nije ni razmišljao da podnese ostavku kad je javno prozvan da mu je cura iz krimi miljea.. Razumijem da čovjek ne bira koga voli ali sa javnom funkcijom dolazi valjda neka težina u smislu kako se ponašaš ili kakav primjer daješ drugima..
Ova međupartijska prepucavanja na nivou momo vs milo ne bih komentarisao iskreno.. A ni ostatak političke scene..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...m-budu-potrcko
ma prosto je nekako nemoguće da df radi iste stvari kao dpsSindikat Željezare odgovorio je na saopštenje Nove srpske demokratije Nikšić i poručio da oni nijesu politička organizacija, ali da je najveći problem što nijesu željeli da budu "potrčko" pomenutoj političkoj partiji.
„Ljude koji su se svim srcem borili protiv onoga što je radio DPS nazivate kriminalcima, treba da vas je sramota. Kažete da smo nelegitimni. A da li smo bili legitimni kad je sindikat trebao da dočekuje vašeg predsjedničkog kandidata na kapijama Željezare? Kada ste od našeg predsjednika tražili da govori na vašim skupovima? Imamo pristupnice, ali je problem što nijesmo htjeli vaše članske karte“, stoji u saopštenju Sindikata.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Čime se bavi Željezara uopšte? Mislim za šta primaju plate ti ljudi?
Last edited by Gagarin; 10-06-24 at 12:46.
Tko leti, vrijedi...
Ne znam. Potencijala ima, ali da se sve sravni sa zemljom pa da se planira sta uraditi, koji biznis pokrenuti…povrsina placa je na zavidnom nivou, prikljucak struje i pruga cine da je moguce pokrenuti bilo sta.
potrebno je para (koje epcg ima) i naravno ideja, volja…sto cini mi se nema niko odje.
Drzava koja ima rudnik boksita, kap, umjesto zeljezare mogla bi da se napravi firma/fabrika koja proizvodi nesto, bila sta.
evo samo da su uzeli da prave aluminijsku konstrukciju (sine, drzace) potrebnu za montazu solarnih panela, sve bi bilo kako treba…pa i izvozili dalje kad se Cg pokrije panelima. To je nista lakse, sve se radi u kalupima pa se samo kida na odredjenu duzinu.
Ma i armaturne zeljezne mreze da su poceli da prave posao bi se okretao i bilo bi nekog smisla i koristi.
ali dodju nesposobni i **** ga.
Mi smo ovdje ovo i nagovještavali još onomad kad su ovi prijetili da će skočit sa krova ako im se ne obezbijedi državni posa. Evo sad gle čuda primaju se plate a ne radi se ništa. Al nisu oni krivi.
Da ima željezara ikakvu šansu za bilo što na tržištu (bez raznih vrsta pomoći države) mislite li da bi je Turčin gasio i odlazio odavde.
Još ga maloumni Dritan isprati sa 20 milki, nije im se Fuat ni u ludilu nada. Kad je dobio ponudu vjerovatno su mu se ćeramide na đedovu kuću smijale neđe po Anadoliji.
Naravno, sve mimo procedure odrađeno, ali ja ne sumnjam da će naši tužiocu sve ispitati i procesuirati. U Limburgu, tako se zborilo?
Tko leti, vrijedi...
(FOTO) Milo Đukanović jutros ulovio sabljarku od 20 kilograma
https://www.dan.co.me/vijesti/drustv...trovca-5243312
Gospodin.
Love, peace and respect.
Ovaj Milo Djukanovic vjerujem da jeste gospodin.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Brza sabljarka no moj pezol
siguran glas prije svega. stara dobra mantra splačina koje neko naziva političarima
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Je li istina da u Šubarinom Nikšiću nema ulične rasvjete, iako se zadužio nekakve grdne pare za tu namjenu? I zna li se konačno je li dobio obećanih 2 miliona od Vučića i na šta ih je potrošio? Taj stručnjak od najtalentovanijeg mladog političara, što bi rekao Koljenica.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks