Moonciii. Tema je mjesta gdje se dobro jede. Ne jeftino. Na drugoj temi možemo o fenomenu čorba 4,5 eura.
Što se tiče hotela Soa, sve što sam tamo jeo bilo je dobro.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Slazem se ali jednostavno nisam izdrzao![]()
vala svudje su po 3.5 eura doduse bez previse mesamalo kukuruznog skroba vise ...
ako je kvalitetna i puna mesa vrijedi te 4.5 eura vala ovjerice se .
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Očigledno nijeste skoro bili na Žb, takve su cijene u cijelom gradu (ima i "jačih").
Sent using Tapatalk
#fakenews
Restoran Most, na ulazu u Andrijevicu sa desne strane, kad se krene iz Beerana - cevapi.
Odavno nisam jeo tako dobre cevape, kao da je kucna radinost. Cevapi iz Rostiljade su kao guma u odnosu na ove, pa sas vidjite.
A mozda se samo tako strefilo :]
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Je li gostovao i Dule Rajković?![]()
Muškarci me ne zanimaju
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Restoran Podgora na Zabljak. Prijatno sam se iznenadio pecenjem i uslugom.
Samo da i ja naglasim da je omletu u restoranu na Crnom jezeru falilo 10 centi da košta 8 eura![]()
Najbolja teleća čorba je ,,kod Kuste” u Budvu, ali da mi je najviše u životu prijala je na Žabljak, preko Sedla me prala takva kiša (ja na motociklu, a nisam ponio nešto puno opreme, jer zaboga ljeto je) da onako mokar, promrznut mi je došla kao lijek. Poneki put je i kontekst bitan
Sent from my iPhone using Tapatalk
Konoba Bandici , specijalitet za dvoje i stvarno je da se dvoje bas bas razvale od jela. Hleb tek ispecen domaci brutalan, salata takodje . Bila je ogromna guzva , vrijeme rucka ali za veliko cudo bismo bas brzo usluzeni.
Odavno nisam bio u bandice ali danas mi padose na pamet jer sam htio nedje u bastu a da je ladovina i lijepo . Porcija je i kvalitetom i kvantitetom identicna kao prije tipa godinu kad sam bio i generalno volim mjesta koja zadrze kvalitet a ne svaki put kad dodjes porcije skuplje a sve manje.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by Stivi; 12-08-23 at 20:57.
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Para? Sta dodje u njega od mesa?
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
There are currently 13 users browsing this thread. (0 members and 13 guests)
Bookmarks