https://www.index.hr/mobile/vijesti/...e/2479801.aspx
Da mi je znati kada će ovo početi kod nas?
Ima li bi sigurno pune ruke posla.
Ti čuvaš mjesto na plazu,ni da si u hotelu?
Nevjerovatno
Sent from my Redmi note 12 Pro 5G using Tapatalk
samo neka daju zeleno svijetlo preduzetnicima sa pjace, bice ciste plaze a i peskira ce biti za 2 eura....
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Otvorio sezonu bash tu...3.3.1987.
...
Ja podjoh juce posle sto godina u Buljaricu i mogu vam reci da sam se prijatno iznenadio . Nesto mi je u sjecanju ostala ona plaza kao bas krsevita, ali bas suprotno . Nazare beach , cijene korektne , usluga super, bjese guzve al se nije osjecala previse jer je dovoljan razmak izmedju lezaljki i suncobrana.
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Dajte neku skrivenu od ociju javnosti
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
U Crnoj Gori je nemaJa sam imala malu tajnu na Maljevik ali samo za vrijeme korone haha.
12e par ili jedna?
Ovo za Baldahine nije skupo, ako su iole blizu moru.
Poslato sa kornjo komunikatora P50
Mislio sam da se podrazumijeva da je set (par lezaljki i suncobran)
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Na naše primorje se više ništa ne podrazumijeva.
Od kada sam na isti parking dva puta platio dnevnu ulaz (a parkiram se evo 10 godina na tu plažu) jer sam pošao kući u period od 12 do 14h, sve moram dodatno da pitam.
Poslato sa kornjo komunikatora P50
a najjace da dignes peskire i odes i da te iste lezaljke cekaju
nothing comes from violence and nothing ever could
Najam je dnevni kao i dnevna praking karta uz naravno racun... Sad da li iste ili neke druge lezaljke te sleduju kao i parking
Satelitski resiveri/oprema
ja za to ne cuh nikad. niti sam vidjela da je neko otisao pa se na vec placeno vratio
nothing comes from violence and nothing ever could
Pa neko ako ide sa malim djetetom rano ujutro, pa se popodne vrati neće opet plaćati ležaljke?
Doduše posle 17h valjda ne bi ni smjeli da naplaćuju?
E sad na ove “bolje” i fensi/skupe plaže je to riješeno tako što ti daju peškir i ti ga ostaviš kad odeš i naravno da te čeka isto mjesto kad se vratiš…
Tačno vidim da će opet da se vrati period iznajmljivanja pasa.Nekad zbog šetnje posle 19h,sad zbog čuvanja ležaljki kad odeš na dva sata da odmoriš u apartman,s razlikom što je 2019-te mogla bilo koja rasa a 2023 će se preferirati stafordi
Ne prijavljuju ovaj dragulj Barani
https://www.instagram.com/reel/Cuy5c...c4MmM1YmI2Ng==
tu treba ulaznice naplacivati. Joko cujes li...
sjecam se na Zlatibor nedje pa da vidis potok neki bzv ulaznica hahahha
Sa lezaljkama ne vidim problem jer se ostavi peskir na nju i sta nekog briga jesi li se ti npr zadrzao u vodu 5h ili si posao u lokal ili kuci, onaj ko je naplacivao mora imat evidenciju da je placena i to je to. Ali ako poneses sve i djeluje kao napusteno ne mozes ocekivat da ce te cekat kad se vratis . Konkretno ovamo na Nazare na svaki suncobran ima stipaljka na suncobra za racun, kad platis lezaljku lik uredno donese fiskalni racun i zakaci ga i cao . Do duse to nisam vidjeo na ostale plaze ali duzni su svakako da ti izdaju fisklani jer i to se placa isto kao i kafa , sok i sl.
Ovo za parking je malo diskutabilno. Onome na rampu prodje 300 kola dnevno i bas ce on zapamtit ko sto i kako , ali uz fiskalni racun bi trebalo ako je placena dnevna karta da te sleduje da se mozes vratit ... ali opet dolazimo do onoga da je nas narod sklon prevarama i uglavnom na takvu vrsu usluge kad izadjes izasao si jer postoji mogucnost da se neko drugi slepa uz tvoju ulaznicu / kartu / racun ...
Last edited by Stivi; 20-07-23 at 08:31.
Kakvo juče kupanje na Cijevnu i koja razlika u odnosu na 15 dana prije. Mnogo toplije, skakali smo, plivali, ma fenomenalno. Čisto. Bio mi brat iz HN, kaže sad mu se više ne kupa u more ovih dana dok je prljavo, doći će kaže i idući vikend na Cijevvnu. Treba otići ranije jer ste ujutro sami, bukvalno nikoga, tek oko 13h se napunilo a mi smo tada taman završili i pošli na ručak. Ne shvatam da ljudi ne dodju ujutro, mirno, čiusto i predivni. Nego po sred sunca sa malom djecom.
upload image files
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks