U Trebinje litar 1.22e.
Sipano u petak
Poslato sa Ultra S22 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
Odradis povrat pdv na namirnice? Tipa pasteta, barilla, itd?
Tako stalno i ne pitaju te bosanci nista, nasi nista?
A necemo se ubijedjivat, 90 km/h prosjecna brzina bre, preko NK i Vilusa, i dvije granice.
Prema tome, šta da ti kažem?
Kaze se ne smijem da divljam
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Sat i petnaest minuta treba NK - Trebinje.
I oko 45 minuta PG - NK
Ovo meni treba zadnje pa recimo 12 godina(izuzeću radove koji su na putu a nekad ih je bilo na izlaz iz PG ka NK, a sada su na izlaz iz NK.
Zasto u toku ljeta ne sibnu akcize, napune budzet koji su planirali od akciza na gorivo na turiste (i nas nije poroblem) a ostatak godine nas puste na miru! Dignu 0.10€ pa onda 5 puta nakon toga javljaju da su spustili po 0,02€ a mi u oblake kako nam je dobro…
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jer se cijena goriva u svijetu ne dobija tako što što neko pogleda na vremensku prognozu kakva je temperatura u Crnoj Gori.
Dje je bolja temperatura u CG ili Arabiji pa da imamo reper o cijeni goriva, zatim reper o lopovluku i visokim akcizama goriva i derivata....
Mozda ce nekom poci za rukom da Sejka od nafte smijeni sa platforme a poturi kopile nekog kurvinog princa od Arabije a Sejka osuditi za terorizam pa nam proda nafte ispod ruke,da pitamo duboku drzavu sto veli i sto ciniti...![]()
Nije no ste ljubomorni. Ovo motorom ide jel?
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Evo da vas ne ložim više posto pregoreste zbog jednog posta i 114 km puta od do.bacite brate po 500 eurica na kvotu 2:1 i zaradite duplo.nemoj da mi sad odustajete.opklade primam na pm.vrijeme polaska biram ja a placam solarno odma nakon vožnje.ne idem motorom i jednog bookmakera primam sa sobom u auto, eto jel posteno.nikad lakse pare necete uzet
Послато са SM-F926B помоћу Тапатока
I obavezno link online da pratimo kretanje![]()
Ja sinoć blizu rezerve rekoh da napunim 100oktana na Petrol kod stadiona Zabjela -> kaze nema bez 95 -> ispraznili su 100 oktana.sjutra stize.
Pa idem danas da roknem tih 50l -> samo stranci sipaju 100oktana.
Last edited by Biznismen Podgorica; 18-07-23 at 13:02.
A đeee, nema šanse..
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks