Ovo je dzabe
Sent from my SM-N980F using Tapatalk
Ovo je dzabe
James Tiberius Kirk
Hvala momci. Brat više ovo koristi, častio sam ga prije šrafilicu a nema ovaj odvijač klasični pa da vidim oće li ovi slati za MNE.
Još su brushless što je super.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Nece te puno jeftinije izaci negoli u Cm ili Okov tako. Samo tijelo bi za 12v trebalo da je ispod 100e, a postarina iz Usa je barem 40 sad.
25% je bilo sad pred Novu u Cm, tako da taman to dodje oko 100e. Ili,ako imas koga da dolazi iz Usa, Homedepot ili slicne radnje imaju toga za 60-70e. Ovo na Ebay ako njje neko sa par stotina prodaja i pozitivnih reakcija,zaobidji. Prevare ili bilduju rejting.
Bacite pogled na ceneje.si
James Tiberius Kirk
OKOV prodaje često stare modele, plus su made in PRC. Evo recimo DeWalt odvijač 210nm od 18 volti tijelo je 160 eura dok je jači od 710nm cijelih 349 eura bez baterije oba. Baterija je 120eura posebno.
A kad bi imali jedan Homedepot i njihove cijene ođe odma bih milwaukee kupio.
Nikad mi neće bit jasno kako slovenci i makedonci razumije sve što mi pričamo, a ja njih ništa. Ni ovaj sajt šugavi bez google translate ne mogah listat.
A sad se razboljeh. Imaju milwaukee povoljne cijene.
Pa ti imaš milwakee kod Ministra Djurovica :-)
Meni jeste skupo ali ne znam da li je ovo opravdano skupo.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja sa Boschom izguram vas dan sa 2 baterije,nekad sa jednom. DeWalt je jos bolji tu a Festool i Milvoki tek
To su kopije bez garancije. Bolje kupiti u Okovu, Kipsu i ostalim radnjama uredjaje koji imaju 2-5 godina garancije za iste pare.
Einhell slicno kosta a ima garanciju 2 godine i sigurno da moze dosta posla obaviti.
ima jedan aparat za varenje u kovac 70 je kostao mali ubica bolji no svi enheli i ostali od 200 eura)))
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Danas kupih DeWalt DCD796P2 sa 3 god garancije u Okovu.
Sto sam mogao naci na netu, prije vise od godinu je DeWalt presao na 20V ali nema kod nas nista bez 18V.
Ima i forch. Ali su baš skupi. Evo u odnosu na Sloveniju i do 150eura marža.
Primijeti se to kad nešto jače šarafiš pa kad prifali obrtnog momenta.
Brat ne voli Bosch nikako. Kvarile su mu se na posao zvek. Makitine su mu bile OK, mada je jednoj motor otišao poslije 20 dana u garanciju.
Onaj koji ne koristi alat neće primijetiti. Ali ko imalo je koristio, oće bgm.
To je isti alat i baterija, smo što ga u USA zovu 20V jer je 5 baterija po max 4volta a u EU 18V odnosno 5 ćelija po 3.6 volti a to su iste baterije samo što je 4 max kapacitet a 3.6 realni.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks