i ovo treba da bude dio vlasti. važi
Jedan od lidera Demokratskog dronta Milan Knežević kazao je da se u Ukrajini radi o "vojnom sukobu".
"Sve ono što se dešava u Ukrajini ne može da predstavlja iznenađenje imajući u vidu šta se dešavalo 2014. godina kada je legitimno izabrani predsjednik Vladimir Janukovič svrgnut pod uticajem zapada i nekih nacističkih grupacija unutar Ukrajine", rekao je Knežević gostujući u emisiji Načisto na Televiziji Vijesti.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Je li se meni cini, ili je rekao da se plasi da ce ovo da se prelije kod nas i narusi gradjanski mir???
Podgorica Podgoricanima!
sudeći po ovome, reče
"Zabrinut sam da će ova kriza i vojni sukob između Ukrajine i Rusije imati refleksije i na ugrožavanje eventualno građanskog mira i stabilnosti u Crnoj Gori, a da ne govorim o ekonomskim parametrima", rekao je jedan od lidera DF-a.
Veli Pipun 12 hiljada civila ubijeno u Donbasu od 2014, većinu pobili ukrajinski nacisti.
EDIT: Evo reče da radi Putin isto što i usa i nato, ima svoju doktrinu tralala. Jes da je imao nešto drugo na umu, ali se slažem da Putin radi isto što i usa i nato.
EDIT 2: Podržava šta je Putin uradio do danas. Toliko o odnosu prema diktatorima. Mada nije da je to neki novi stav.
Last edited by NHM; 10-03-22 at 19:26.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Neka se ne brine on za nas. Imali su godinu i po da se pobrinu da poprave nesto i pokazali su se. Mogu svi u 3 lijepe iz DFa.
upalih par minuta da čujem. Pipun je ponosan koliko sledbenika ima, kako na ovom forumu tako i u državi. greota u kakvom bolesnom društvu živimo
Last edited by technus; 10-03-22 at 19:49.
Forever young, i want to be forever young
Ne. Rekao je ono sto svi znamo a to je da vam nije bitan princip vec zastava a od boje zastave mijenjaju se i principi i stavovi i sl. Sve zavisi od prilike do prilike. Svako u svom svetu. Cetiri noge dobre, dvije noge lose...
Da neko bolje opisuje sam sebe na ovom forumu tesko cemo naci. Rijetko ko ni svojim ocima nece da vjeruje a kamoli sta drugo kada je tvoj slucaj u pitanju.
Last edited by Rodion Romanovich; 10-03-22 at 19:50.
ne bi, i to je ključna stvar koju ti ne možeš da razumiješ. boli me ona stvar za bilo koga političara. jedan čoek je iz hira krenuo da uništava drugu državu i nedužni narod. 14 dana to ne umijete ili nećete skapirate. to nije moj problem, no isključivo vaš. Pipun je personifikacija toga. jer ponavlja isto ono što i politički vrh Rusije i dostina ođe. Pipun je tip koji bi da Putin krene sjutra da radi ovo od CG ćuta. kao i dobar dio vas ođe
"Sve ono što se dešava u Ukrajini ne može da predstavlja iznenađenje imajući u vidu šta se dešavalo 2014. godina kada je legitimno izabrani predsjednik Vladimir Janukovič svrgnut pod uticajem zapada i nekih nacističkih grupacija unutar Ukrajine",
Ovo je istina. Znači nije slagao. Ne izvlači se sad sa drugom pričom.
Sent from my KB2003 using Tapatalk
Ukrajici im nanose gubitke i u oklopu i ljudstvu.
žestoko precizna artiljerijska vatra
Last edited by holiday; 10-03-22 at 20:07.
Oće ako bog da
Nacista i narkomana koliko te volja![]()
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Ovo je neko kačio par strana unazad. Najjače što oko 35. sekunde kompletan ruski konvoj oklopnih vozila nastavlja dalje. Bez gubitaka, osim možda jednog (pogađaju ga oko 30. sekunde). Pretpostavljam da ga je roknula neka BPL, jer se vidi da prethodno dejstvuje i ruski PVO. Ovo ostalo više izgleda kao ukrajinska artiljerija koja ne pogađa tj. ne nanosi fatalnu štetu, a moguce i da ruski tenkovi ispaljuju granate. Međutim, video je editovan.
Možda su ih kasnije prepeglali, ali se to na ovom snimku baš ne vidi.
Last edited by Mitro; 10-03-22 at 20:33.
https://mobile.twitter.com/ggreenwal...1%2Fframe.html
Okolišaš i koprcaš se, maltiš praznu slamu, ja sam pitao dje je tačno Pipun slagao u toj izjavi, ako umiješ odgovori precizno i citiraj taj dio dje je slagao
Forever young, i want to be forever young
Putkov najlošiji potez
I možete li te domaće političke priče da preselite neđe drugo, da ve zamolim 😃
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks