Trenutno RE Village...bas sam zadovoljan igrom.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Ja zavrsih prije neki dan Jedi Fallen Order - top prica, a borbe me podsjecaju na borbe sa valkirama na God of War![]()
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
Trenutno RE Village...bas sam zadovoljan igrom.
Oce li ko u zamjenu Gta 5, uncharted 4, batlefield, fifa 19, pes 20?Nesto sto nijesam igrao, svejedno. Ps4
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Tu es mon héro!
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Tu es mon héro!
Nioh besplatan na epic.
https://www.epicgames.com/store/en-U...mplete-edition
Obrnuh RE Village na PS5...odlican...vrijedi svaki cent. Mnogo bolji od RE 7.
Ubjedljivo najbolja košarkaška simulacija do sada.
Svaki dan je dobar za upiranje.
Humankind, Civlizacija na steroidima.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Koje igrice za telefon preporucujete?
Igrao sam malo Mobile Legends ali je dosadilo afk igra, probao sam PUBG mada mi je tesko pogoditi bilo koga![]()
Sent from my SM-A505F using Tapatalk
Zula Oyun, i još jedna bolja što mi se sviđa jer je opširna Metal Gear Solid V-The Phantom Pain
Sent from my SM-A305F using Tapatalk
Špijuniro golubiro
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Završih konačno, odužilo se masu više no što sam mislio...Ali neka je, strašna igra, uvukla me priča maximalno + odlični protagonisti, osjeća se taj The Last Of Us vajb.
[spolier]horde su mi bile noćna mora, pa sigurno u prosjeku po sat vremena sam ostajao po jednoj. I to sam riješio samo one što su mi neophodne za napredovanje priče, tj. tačno 8% hordi.Džaba i onaj napalm i kokteli i tona rezervara "nacrtanih" okolo, da mi nije onog automata od 350 metaka i onog perka da prolaze meci kroz frikove osijedio bih... :D [/spoiler]
Pure Art. Master of Peace.
![]()
Evo 3 dana, ne patišem. Igram PC verziju, a vidim da se mnogi žale na sve i svašta, a kod mene sve normalno. Biće da je do mene.
![]()
Konamijev?
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks