Kad se uredi kupaliste nece bit cerga.
A zbog cega je cerga? Ja bi rekao da je zbog nas, ne bih krivio klijentelu.
Mi smo ti sto smo divlji, sto nismo izgradili pravila, institucije, uredili prostor kako treba da vrijedi vise...
Dobijamo klijentelu koju smo zasluzili, ne bih se sprdao na racun posjetioca, nego na nas.
Rjesenje nije na divlje privatizovati plaze i dat ih kumovima. Ako je to rjesenje ajmo onda ti i ja da probamo da privatizujemo plazu, pa da vidimo kako cemo proc.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Ада , гледам пријр неку ноћ на журку једну на плажи, једна за другом цигаретом , и бацају по плажи, пих стоке те.
И гледам их нешто, како се моћно осјећају што су испушили некакав катран и онда самоувјерено остатак бацили са стране. Која гордост
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Sate sate sate
Samo za turiste iz Srbije, za nas i Bosance ništa haha.
Ni ja ne shvatam recimo radovanje nekoga što je recimo avion neki dan bio prazan. Shvataju li ljudi da svi isto živimo od turizma bili Crnogorci ili Srbi. Dok ne shvatimo zajedničke interese bez obzira nanaciju, nema odje sreće.
https://www.vijesti.me/v/551577?utm_..._share_counter
Kako ćemo za ovu bruku?
Samo u Ulcinju, hoteli Galeb, Lido i Jadran su u ruševinama, hotel As u Peraziću dolu je betonski kostur, od Fjorda u Kotoru ostala je ledina, a tri hotela Hotelsko-turističkog preduzeća (HTP) Boka u Herceg Novom su ruine.
Srušen je i hotel Plavi horizonti u uvali Pržna kod Tivta, kao i hotel Mimoza u tom gradu, a izgradnja novih ne počinje.
Nema rješenja ni za Jezera na Žabljaku od kojeg je ostao samo kostur, a zatvoren je i hotel Planinka, planiran za rušenje.
Što misliš? Da vratimo DPS da popravi štetu? Ne sprdaj se.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
nekad Novak Đoković, Bekamovi a sad oslobođeni narod. elitni turizam je to, veli Bato
Тapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Elitni turizam nije nikad postojao u Cg jer bi nam trebalo jedno dvadeset vrhunskih hotela ili turistickih naselja i potpuna promjena i naseg odnosa i prema gostima i vrste gostiju, ali onda bi mogao da zaboravis na obicne goste kao ovaj plazni kuvar pa se ni to opet nekome ne bi svidjelo tako da je za nas i nas mentalitet vrhunski vidi turizma ovaj vasarski.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Ima kod nas za svaki džep po nešto.
Ima plaža i mjesta koja su za 95% stanovnika CG nepristupačna. Samo jedan od primjera je Nikki beach i baldahin od 200€ dnevno a ležaljke najeftinije 60€. Eno ga full svaki dan.
A ko misli da je kod nas vašar nek ode do Shengjina u Albaniju.
Elitni turizam je ovo što radi Luštica, Portonovi, Porto Montenegro, što će biti na mjestu Zlatne obale i slično. Da se cijela CG obala pretvori u takve komplekse bili bi smo ko Kubanci...sirotinja koja može samo da zavidno gleda bogate turiste.
Nek se odrade malo veći turistički kompleksi na Buljaricama, dijelu Velike plaže i Jazu i puna kapa.
Mora nešto ostat i za nas sirotinju raju.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
to sto mi mislimo da je elita, nije.
nothing comes from violence and nothing ever could
Mi treba za pocetak puteve i kanalizaciju da sredimo pa da pricamo o elitnom turizmu.
Ne djeluju mi baš gosti oslobođene Kraljičine plaže kao neko ko plaća 100 EUR apartman, ali ajde sad. Bolje oni nego bjelosvjetska ološ koja troši 1000 + eura prljavog novca dnevno u hotelu. Što ja znam o turizmu.
Nego, što ćemo kad dođe faktura od koje desetine mliona sa arbitraže koju je pokrenuo zakupac St Stefana?
Mada neće to baš brzo. Tamo negdje za pet godina, kao što sad stiže faktura od 10+ Mln sa arbitraže povodom zakona o kreditima u CHF koji je donijela ista većina koja je i sada, samo prije pet godina.
Pretpostavljam da će poslanici koji su glasali za taj kurton od zakona, kao odgovorni ljudi, sada da se odreknu svojih plata kako bi makar dijelom namirili štetu i pokazali odgovornost za javni interes. Naročito sada kada konstituišu drugačiju i odgovorniju vlast od prethodne. Aha, oće to u nekoj paralelnoj stvarnosti kod Rika i Mortija.
Ej sve sirotinja na.more ni zene vise nemaju para za jednodjelne kupace , nego samo neke.trakice
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
A tako brate, dajte malo vedrine, humora, konacno ste shvatili da nije sve umrlo sa padom dpsa, lutke moje zabrinute![]()
Iskljucenje mozga samo osta.
Sve ekspert do eksperta za turizam, mislim da ako ovako nastavite ima da vas brzo zovnu iz vlade
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Aerodrom u Tivtu
https://www.cdm.me/drustvo/ovako-se-...rodromu-tivat/
![]()
Ali medalje treba da idu majstorima koji su izmislili dizajn kanti za smece sirom bivse Jugoslavije. Posebno po plazama, parkovima itd. Primjera koliko hocete....
![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Da li nas ministar lagi? Ovo nije 80% u odnosu na 2019.
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
In vino veritas
Sve nekakav agitprop
Ali tako je i DPS zar ne ? Jednoumlje v2 ?
Love, peace and respect.
Pa, njegova izjava se nije odnosila na maj mjesec, druze.
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks