Stefan Nemanja je izbjeglica iz Srbije koji se rodio u CG ... zna to istorijska javnost ...
deuscroix
Sad kad se procisti rtcg ovakvi strucnjaci nece dobijat paznju.
Bebu Popovica nisu vracali sa granice niti njegove saradnike iz Srbije a po istom poslu je ovdje godinama - da spinuje,izmislja afere,pravi dogadjaje i preko sopstvene mreze portala i medija ubada u pojedine djelove drustva tako da se to vrati kroz glasove tada vladajucoj garnituri.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
DPS Nikšić: Ako se napadi na naše članove nastave uzvratićemo istom mjerom
Jogurt fight u najavi ...
deuscroix
boze zdravlja
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...anog-kriminala
nothing comes from violence and nothing ever could
Plačem
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Vucic polako instalira u svojim medijima provjerene kadrove.
"Osnivač i vlasnik portala Borba Dražen Živković imenovan je za glavnog i odgovornog urednika Prve TV u Crnoj Gori."
Polako ali sigurno stavlja svoje sape na CG a dok se postpejdovci najedu zaba i izbacuju one template odgovore sta je DPS radio potpuno zanemarujuci sta se sada radi jer je izgleda sadasnjost nebitna.
Rodion bi da odlučuje ko je direktor privatne televizije.
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
već je bruka i među težim sprdnjama.
"Gašenjem FCJK ili promjenom statusa i upravljačke strukture, obesmislila bi se potonja obrazovna institucija koja aktivno radi na odbrani državnog i nacionalnog identiteta Crnogoraca, kao i građanskog i sekularnog karaktera crnogorskog društva uopšte."
Hahaha... kako je "promjena upravljacke strukture", tj gubljenje fotelja, nekako uvijek jednaka propasti Crne Gore.
Pocijepah se od smijeha jutros ...
deuscroix
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...zadje-u-susret
plemenska zajednica at its best. ima na CdMu šta su pripadnici tora pisali. koliko bolesnih ljudi živi ođe
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
ada ču. niko neće da prizna da ove avetinje stvarno misle ovo što su pisali
Ne mogu da vjerujem da su ljudi izgubili vlast na izborima ( a to je važno ) i posle 2 mjeseca su toliko ugroženi da zatrpavaju sudove i medije ??? Sačekajte 30 god. torture i budite sigurni da će taj stav o ugroženosti potpuno nestanut u vašim mislima a brzinom svjetlosti se formirat životinjski instikt za preživljavanje !!! Umjesto da argumentovano pokažu kako nisu pokrali sve čega su se dohvatili oni prave žrtvu od sebe jer navodno primaju anonimne prijetnje od NN lica !!! Iskreno mi je žao tih ljudi ... slabi su ... ja sam inače osjetljiv kad vidim slabe i nemoćne jer vjerujem u tezu da svako dobije onoliki teret koliko može da podnese ...
deuscroix
oko cega se vi zamajavate... nego, kad ce konacno ponijet crnu goru?
nothing comes from violence and nothing ever could
đe će nas, zna li se?
inače, in d ader njuz
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...hibridni-rezim
Crna Gora se i petu godinu zaredom našla u kategoriji "hibridnih režima", prema Indeksu demokratije za 2020. godinu, koji objavljuje britanski magazin "Ekonomist".
Ista je to pamet. Pobrisala je svoje twitove. Ista budala kao i ti sto joj prijete.
Mozes misliti kad sam ja primjetio njenu pisaniju kad krenem da vidim sta pise Spajic ili Bojanic.
Neka ne kuka. Ista kultura kao i ti sto joj prijete. Mislim da je africko pleme za sve njih svijet izmislilo. Ne gajim previse nade da ce se ovdje ista promijeniti
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Last edited by Hell Raiser; 03-02-21 at 19:33.
There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)
Bookmarks