Stoka
Stoka
Te kamere moraju biti stabilne, kad je vjetar, oluja i td.
Prema tome, šta da ti kažem?
E kupio je ducati da vozi 180, *****
Boranija![]()
Kad vidite inicijale L.V., ja sam, no me evo do sad sreca prati.
Ј прочитах Дукати, реко НИКО
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Sate sate sate
Neka me zamaknete ali turing brzina idealna za motor je 140 km/ha vjerovatno je kolega vozio 6 na vrh gasa
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
А не виђох године.
Ово је на онај правац код Созине претпостављам.
Него ,прво сви знају да их тамо има нон стоп а друго шта који матрак стоје на ону писту онђе без потребе. Нека и 200 иду није угрожавање колико на милион других мјеста ђе их никад нема !
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Sate sate sate
Vjerovatno da bi pare uzimali,sto mislis
Nevjerovatno, ima para da kupi, odrzava i vozi dzipa, ali nema euro da plati garazu.
Naleti do delte neki dan, pa kad vidiš štand mercedesa, poršea i audijeve Q serije na pola trotoara a druga polovina na ulici..
Kunem ti se nece jos dugo. Jer cu pakao da napravim Delti,komunalnoj,mediji ce da bruje.Svaki dan sam u crveno zbog klosara sto se parkiraju kod pumpe i kod ulaza u garazu city mall-a ne moze se mimoic covjek.
Kao i novi central point kad krenes iza duvanskog pakao ! Znaci ludilo mozga.
10min sam bio ispred zgrade (preko puta master zgrade) i dok sam bio ispred djevojke pasat 7 ili 8 voze se po parkingu i traze mjesto - dolazi nova toyota rav 4 - Audi A5 itddd.....
Nadju parking mjesto i idu onda prema siti molu/delti...
Ja to ne mogu da vjerujem (Prvi sat dzabe drugi sat 40c) platis kao gospodin i miran si....Ali ovo sto se vozaju i traze parking ne mogu da vjerujem.
Zato smo vidjeli kakav si ti gospodin i kako placas parking. Prvo sebe nauci pa druge kritikuj.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Nemam pojma o čemu pričaš?
Je li to isto kao što si izbačio 207 kabriolet što vozi dijete od 18god tek položio prije mjesec dana i kažeš da si čekao pola sata da izadjes?
Ne mili. Pričam o ovome:
http://www.rtcg.me/vijesti/podgorica...va-burica.html
Drži se familije i ulaza i dobar si. Svako za sebe koliko može kao što zboriš ođe.
Frizera što ne umije da vozi i parkira kabriolet ostavi na mir pls. Nije on još stigao na tvoj nivo. Ipak si ti zvijezda audio i video formata.
Last edited by hercules; 16-09-20 at 00:09.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
pustili su ga pozva se na tebe..
She is only here to annoy herself!
There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)
Bookmarks