Na LG ovo
1080i uvijek je i maltene, to je ok, a bolje je p
Jel ovo 1080i ili 1080p
Koje je bolje?
Jakuza fala
Na LG ovo
1080i uvijek je i maltene, to je ok, a bolje je p
Last edited by Jakuza; 19-06-18 at 16:19.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Evo ga kostudic
Los je bitrejt cini mi se. Ali je ogroman napredak![]()
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
bitrate zavisi od operatera, kako ko je podesio vec svoj enkoder u RTCG
jbga....progres
Samo me cudi kako je otvoren kad je dio paketa tvzasve, zakljucace ga vjerovatno![]()
HD kanala nece biti poslije SP, tako da je ov privremeno, dok se ne zavrsi digitalizacija full.
jbga....progres
Jok to ne smije![]()
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
ako moze pomoc nadjem ovaj dvb-t al mi ne pronalazi kanale iako vidim na netu na specifikaciji tv da postoji....
Sent from my SM-G610F using Tapatalk
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Imas DVBT, treba ti DVBT2, treba ti risiver jer ti tv ne podrzava T2
Ja sam morao opet kanale da pretrazim jer mi je bio nestao. Nije lose samo nemam ton![]()
Last edited by koktahn; 19-06-18 at 18:41.
cudno bas a na netu na specifikacije tv pokazuje da ima i T2.
ps://www.philips.hr/c-p/40PFT4100_12/4000-series-tanki-full-hd-led-televizor-s-tehnologijom-digital-crystal-clear
Sent from my SM-G610F using Tapatalk
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Lazni marketing nista novo, a imaju svi ti proizvodjaci verzije sa T i T2 vjerovatno, ovi nasi su uvozili samo sa T godinama, lagali pritom da imaju T2 tjunere, jbg bila je velika prica oko toga kad se znalo na koji standard mi idemo i kad je pocela digitalizacija. U svakom slucaju risiver kupis i miran si.
Nek krene ova utakmica pa da vidimo bitrate
Послато са GT-I9505 уз помоћ Тапатока
Ide od 2.4 pa kao sad 3.9
Dobro je jbg kako je bio
Barem se moze ispratit kad su sofro i kostudic.
Ova njihova HD slika je daleko ispod po kvalitetu u odnosu na HRT2 SD na satelitu. Malko je bolja od RTS DVBT SD.
Sent from my iPad using Tapatalk
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
Zanimljiva situacija... trenutno ide pregled danasnjeg dana na RTCG HD, i rezime svih utakmica ide u SD formatu, slika standardno mutna, trava nije zelena
Inace, u toku prenosa je bila sasvim zadovoljavajuca slika... kod kablovskih operatera osjetno bolja slika nego na dvb-t2.
Who let the dogs out
Ne vidim nikakvu razliku u kvalitetu slike preko Extra TV i DVBT2, doduse ja ne gledam preko risivera vec imam T2 preko TVa, tokom prenosa slika je sasvim ok, nije nivo ZDFa sigurno ali sasvim dovoljno za normalno pracenje utakmice. U odnosu na ono do sad ovo je 8k![]()
evo bas sad napisah na drugu temu, kod kineskih dvb-t2 receivera osjetno losija slika nego kod ugradjenih tunera.
Who let the dogs out
ch 35,-6.program cg muxa1(HD)-prazan ekran,piše attention,sevice not available.
Audio sredjen, sad je samo jedan, aac english
RTCG koristi satelitski stream koji im salje FIFA tj. HBS (www.hbs.tv/missions/fifa-world-cup-russia/) koji to njima radi. Svi mecevi se prenose (snimaju) u 4k HDR rezoluciji a onda se to "downsempluje" na FullHD kako kome treba. U studiju oni koriste SD kao i obicno samo se onda "upsampluje" na FullHD. BBC ladno to prenosi u 4k HDR, istina samo preko interneta i preko njihove aplikacije. Pokusao sam to da nekako izvucem ali bez uspjeha, preko VPN-a ali mislim da moram neki custom DNS da bi ta aplikacija stvarno mislila da sam u UK. Cak i oni imaju problema jer je to zahtjevna rabota, minimum 30Mbit treba i to stabilnih.
E ovako to izgleda u BBC-ju kad se rade live prenosi
![]()
Last edited by redlaw; 20-06-18 at 11:02.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks