Page 10 of 12 FirstFirst ... 6789101112 LastLast
Results 226 to 250 of 296

Thread: Rezultati izbora 10/9/2006 i sto dalje?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by Old Bone View Post
    A zesci si lik...:lolblue: zovem te prvi put kada se sljegnem u Ulcinj....
    Ludjak teski!
    Ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darovao, već prodao.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Predator View Post
    e da je moja takva svaki dan bi me gledala u majicu i sa kapom i nebi je skida sve i da ce je srcka strefit. a kad su ti sms-om javili da umire trebao si im reci da taxi zovu a i pogrebno da budu u pripravnosti, nece svake godine reprizirat referendum i nema sto da ti ih bude zao, svako je dobio svoje, a njoj ako ne odgovara posalji je za srbiju tamo ce brinuti o njoj. zasto dozvoljavas da ti neko uskracuje zadovoljstvo.

meni moji kad pocnu lupetat ja im kazem vas treba pobit i odma se ucute, nema sto da mi filozofiraju:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
    Vjeruj mi nisi mi daleko od srca sa predlogom.:mrgreen:..ali jednostavno nisam u situaciji: DJECA SU NAJVAZNIJA A NJIMA TREBA MNOGO(umrla mi je zena, pa ih ona cuva...dosla je iz svoga stana u centru BG na jedno crnogorsko selo (fakticki) da ispostuje odluku zeta da djece rastu kao Crnogorci )..IMA BONUSA!
    "Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Ja vjerujem da su i oni iz Velike Narodne Skupstine 1918. mislili da su posao oposlili za vjeki vjekov. I oni iz AVNOJ-a. I evo sad ovi sto se jedva noktima drze za tu vecinu. No vidjecemo, i ideja nezavisne Crne Gore i ideja zajednice sa Srbijom je prezivjela stotine godina i daleko vece i strasnije neprijatelje od nasih danasnjih "velicina".
    Za 2 godine na ovom istom forumu ti ces biti veci suverenista od mene.
    Za 2 godine 85-90% gradjana CG ce biti suverenisti.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Milos111111 View Post
    Jevrejke radjaju jevreje,
    Jermenke radjaju jermene

Caru Dusanu je majka bila Bugarka, pa ga niko Bugarinom ne smatra.

Svetom Pravednom Ivanu Crnojevicu, ocu nase nacije, majka je bila sestra Djerdja Kastriota Skenderbega, pa Ivana Crnojevica niko ipak ne smatra Albancem, zar ne?

Talijanska kraljica Jelena je bila Crnogorka ali joj djeca nijesu Crnogorci vec Talijani.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ovo pocinje da lici na vladavinu druga Tita...
    Conditioning is what makes us feel ignorant, and our apathy feeds our hate.

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

Quote Originally Posted by Beranac View Post
    E, sad, bash odan pristalica PzP nijesam. Na forumu imas dvije vrste osoba: partijski aktivisti i oni drugi. Ja spadam medju one druge. Prizmu kroz koju gledam je mnogo kompleksnija od obicnog aktiviste.

Meni, Kosto, ovaj rezultat pashe fino. Da je PzP je trebao da vodi Crnu Goru sa Srpskom listom i polureformisanim SNP-om - kukala nam majka. Jednostavno PzP nije spreman za tako nesto.

E sada zavaljeno cekam da vidim najavljene reforme. Dako se ton u Skupstini normalizuje i dako svi podrze te reforme, jer su bitne za sve njih/nas.

Sto me izuzetno raduje, jeste da je data sansa da se Crna Gora, kao nezavisna drzava, utemelji za sljedece 4 godine. Mislim da povratka vise nema.
    Zar niko od vas iz opozicije nije ukapirao da je PzP produzena ruka vlasti koja treba da obezbijedi 2/3 (zajedno sa manjim strankama) za donosenje novog ustava bez uslovljavanja sprskih stranaka???Evo Old Bone rece da ce se sad vrsit represija na ljude koji su uradili i poslednju stvar koja je bila potrebna za ucvrscavanje drzave!!!Tolike dokaze nisu mogli skupit ljudi iz opzicije vec neko blizak vlasti!!!Ali dobro je sto neki nisu shvatili nego svojim glasom za PzP stavili pecat na drzavno pitanje !!!
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    160
    Thanks Thanks Received 
    1,729
    Thanked in
    1,087 Posts

Quote Originally Posted by G R A D View Post
    oce kunem ti se.moji drugovi iz srednje su se sprdali 98/99 kad sam nosio grb na ogrlici i kad sam se izjasnjava ka crnogorac a danas svi vitlaju zastavama i nema visija crnogoraca do njih.mene samo sto srbinom ne zovu jer me ne vuce uvijek opstenarodno odusevljenje za budaljenjem po dzadi

Thanks Thanks Given 
    160
    Thanks Thanks Received 
    1,729
    Thanked in
    1,087 Posts

Quote Originally Posted by night_silence View Post
    Zar niko od vas iz opozicije nije ukapirao da je PzP produzena ruka vlasti koja treba da obezbijedi 2/3 (zajedno sa manjim strankama) za donosenje novog ustava bez uslovljavanja sprskih stranaka???Evo Old Bone rece da ce se sad vrsit represija na ljude koji su uradili i poslednju stvar koja je bila potrebna za ucvrscavanje drzave!!!Tolike dokaze nisu mogli skupit ljudi iz opzicije vec neko blizak vlasti!!!Ali dobro je sto neki nisu shvatili nego svojim glasom za PzP stavili pecat na drzavno pitanje !!!
    odlucite se vise vlast ili opozicija.crnogorci ili srbi.vi biste da vi budu sve :-)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

chek da kazu cijenu za jedne, cijenu za druge...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

PzP je klasicna oportunisticko-lopovska stranka i s obzirom da joj je veci dio simpatizera srpski ne bi me chudilo da stanu rame uz rame sa SL za zastitu srpskih "ugrozenih" prava pod izgovorom nekakve gradjanshtine...

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by Nikollaki View Post
    PzP je klasicna oportunisticko-lopovska stranka ...
    Svaka je stranka oportunitsicka a sto se tice toga koja je lopovska... pa mislim da za tu titulu imas boljih kandidata od PZP :-)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

dje si nikollaki veliki patrioto!? Opet si se navadiona forume... :P
    Ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darovao, već prodao.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Eo u mrsku Italiju zemlju koja nas je izmedju ostalih bombardovala 99!!! :P

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

... đe ste braćo forumaši ( i sestre i tetke forumašice, naravno) ... glavni mi je utisak sa ovih izbora (pored osvješćivanja Berana) izostanak euforije uz istovremenu manju apstinenciju nego što sam očekivao ... što se rezultata tiče, očekivano, ne? ... posebne čestitke groopi za provjetravanje stranci na konačnom slanju SNP-a u istoriju ... i , naravno, na najboljem rezultatu koji će ikad ostvarit ...

Nabla Guest

Quote Originally Posted by G R A D View Post
    Pa da, tako to ide u CG. '96. je bilo 7% liberala. Pravih liberala, ne ovih sad sto se proglasavaju za liberale a zapravo su filijala DPS-a. Onda preko noci 55%, a za koju godinu ako gazdi pukne q opet ce 93% bit za uniju sa Srbijom. Jadan je narod ovdje.
    A najjaca mi je prica o Pzp kao prosrpskoj stranci...Oni koji imaju pamcenje znaju da je Nebojsa Medojevic pocetkom '90-ih bio za nezavisnost i zbog toga je sikaniran, proganjan i ne znam sta jos. Nije da ga u tome podrzavam, ali barem je principijelan covjek. Time sto se na referendumu nijesu javno izjasnjavali dokazali su da nijesu nacionalisticka stranka kao sve ostale u CG. Nijesam clan nijedne partije, da napomenem da ne bi bilo napada. Ali stvarno otkad sam dobio pravo glasa, ovo mi je bio najlaksi izbor. Na jednoj strani korumpirana lopovska gomila koja evo vec 20 godina vodi zemlju u propast, a na drugoj sposobni ljudi, svjeza snaga, kvalifikovani za razliku od ovih sto su diplomu kupili na buvljaku...No, neka vam je sa srecom narode, sami ste birali...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Nabla View Post
    ...Oni koji imaju pamcenje znaju da je Nebojsa Medojevic pocetkom '90-ih bio za nezavisnost i zbog toga je sikaniran, proganjan i ne znam sta jos.
    ... ja znam šta još ... bio je zaposlen u vladinoj Agenciji za prestruktuiranje ... tako ti bio šikaniran i proganjan ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nekeko mi prija kad ovo procitam...doduse, ja sam to znao i bez njih, ali je ipak prijatno kad i braca potvrde prognoze...ZNAJU ONI SVE!

Očekuje se bum investicija

Ubjedljivom pobjedom na parlamentarnim izborima u Crnoj Gori vladajuća koalicija, na čelu sa premijerom Milom Đukanovićem, očuvala je apsolutnu vlast u Republici - piše juče moskovski dnevnik Komersant.
    U komentaru povodom nedjeljnih parlamentarnih izbora, list navodi da je malo ko sumnjao u pobjedu te koalicije, pošto je upravo ona zaslužna za sticanje nezavisnosti i međunarodnog priznanja u rekordno kratkom vremenu.
    Dnevnik navodi da je glavna nedoumica na izborima bila da li će Đukanovićeva pobjeda biti apsolutna i da li će moći samostalno da formira vladu.
    U prvom slučaju, on bi dobio, a u drugom izgubio gotovo sve, jer su mogućnosti za stvaranje postizbornih koalicija bile veoma ograničene - dodaje list.
    Komersant piše da su glavni protivnici vladajuće koalicije direktno govorili o reviziji rezultata referenduma i reviziji svih velikih privatizacionih ugovora, a prije svega o kupovini Kombinata aluminijuma Podgorica od strane ruskog Rusala.
    Čak je i nedavno osnovani Pokret za promjene izgradio izbornu kampanju na kritici vlasti, kada se pominjalo da su «povezane sa prljavim ruskim kapitalom».
    Lis, takođe, izveštava o hapšenju naoružane grupe, dan uoči izbora u Crnoj Gori. Prema podacima policije, ta grupa je spremala nerede u noći poslije glasanja, prenosi list, uz ocjenu da bi neuspjeh Đukanovićeve koalicije gotovo sigurno doveo do ozbiljnih potresa na crnogorskoj političkoj sceni.
    Komersant navodi da pobjednici ne bi trebalo da imaju ozbiljne probleme sa donošenjem novog ustava nezavisne države, a što je najvažnije, Crnu Goru očekuje bum stranih investicija, uključujući i ruskih.
    - Tako je nedavni susret Đukanovića i predsjednika Rusije Vladimira Putina u Sočiju očigledno bio pun pogodak, zaključuje list. (Beta)
    "Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ode nam pedja b., kanu mi suza al stvarnoooooo
    Last edited by DIDI; 14-09-06 at 19:52.
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nije demantovao?
    Vidjeh nesto na antena M site....
    Meni bi bilo zao da ode prije nego se verbalno razrachuna za Medojevicem oko kradje chlanova SNP/a...na fino i kulturno naravno.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Pedja ce podnijeti ostavku, pa ce ga oni zamoliti i on nece imati srca da odbije. Ta generacija je toliko dugo u politici da ne znaju nista drugo raditi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ko ce prvi, Pedja ili Milo? Oba su najavljivali povlacenje. Ista skola. :burp:
    *O svemu je govorio, bio je u stanju da kaze sve, pa i najmucnije, sve se moglo reci, sve pokazati, o svemu pricati.*
    (H. Hese, Sidarta)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

neka nihil ne tuguj
    pedja se povlaci sa mejsta predsjednika neopozivo zavrsio je posao dao nam crnu goru i doveo dps na vlast 4 g hahahhahaha
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

E sad da je Milo car pa da pozove nazad u DPS Srdju B. i Pedju...eh

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DIDI View Post
    neka nihil ne tuguj
    pedja se povlaci sa mejsta predsjednika neopozivo zavrsio je posao dao nam crnu goru i doveo dps na vlast 4 g hahahhahaha
    He, a ko tuguje tugomire, he, nego reci nam oce li se tvoj Milo povuci ka i brat mu po skoli zvanoj "obecaj ne ispuni"? :burp:
    *O svemu je govorio, bio je u stanju da kaze sve, pa i najmucnije, sve se moglo reci, sve pokazati, o svemu pricati.*
    (H. Hese, Sidarta)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by nihil View Post
    He, a ko tuguje tugomire, he, nego reci nam oce li se tvoj Milo povuci ka i brat mu po skoli zvanoj "obecaj ne ispuni"? :burp:
    moj
    milo je dingospo za sve ove nedorasli su mu
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Page 10 of 12 FirstFirst ... 6789101112 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)