I ako je top scena meni stvara veliki problem. Zapravo su mi svi speedsteri (Flash, Zoom, Vallie West, Quicksilver...)teški za gledanje kad ih prikažu u nevjerovatnim brzinama.
Nemam problem kada prikazuju fizički nemoguće stvari do neke mjere, ali brzina Quicksilvera iz te scene je nemoguća preko svake mjere
Tipa
Znamo da magnetna polja mogu raditi sa metalom ono što radi Magneto, potpuno je nebitno da li ljudsko biće može kontrolisati magnetno polje. Sama moć je fizički moguća
Znamo da se svjetlost može iskriviti, potpuno je nebitno da li Susan Storm može kontrolisati svjetlost. Sama moć je fizički moguća
Znamo da je za dizanje bilo čega potrebna neka količina snage, potpuno je nebitno da li Supermen posjeduje toliku snagu. Sama moć je fizički moguća
Znamo da postoje vrste koje žive vječno, potpuno je nevažno da li ljudsko biće može imati tu mogućnost. Sama moć je fizički moguća
Znamo da postoje vrste koje imaju veliku moć regeneracije, potpuno je nevažno da li ljudsko biće može imati tu mogućnost. Sama moć je fizički moguća
Znmo da je teleportacija moguća (u teoriji), potpuno je nevažno da li Nightcrawler može da ima tu mogućnost ili ne . Sama moć je fizički moguća
.
.
.
E sad... u startu znamo da je nemoguće da neko tjelo koje ima određenu masu (pogotovo ako je slabe gustine poput ljudskog tijela) u atmosferi razvije onu brzinu (1% brzine svjetlosti), a da se ne raspadne. Moć je fizički nemoguća
Isti problem kojeg imam sa likovima poput Frenklina Ričardsa, One Above All, Beyondersima ... imam i sa speedsterima (posebno sa Flashom koji trči brže od svjetlosti)

Reply With Quote

3

Bookmarks