Page 680 of 857 FirstFirst ... 180580630670676677678679680681682683684690730780 ... LastLast
Results 16,976 to 17,000 of 21409

Thread: Predlozi...

Thanks Thanks Given 
    101
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    39 Posts

Quote Originally Posted by Nista View Post
    Jao jao
    I dalje tvrdim da je ovo drugi najcrnji (ne los, ne antipatican, samo nevjerovatno tezak i crn) film koji sam pogledao u zivotu. Prvi je Burn after reading.
    -Za ovo nam može pomoć' samo jedan čovjek.
    -A to je Supermen.
    -Ne, to je Savo Bačić.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by Zedd View Post
    Pogledah ovaj X men Apocalypse, mogu vam reći baš mi je fino legao.

Posebno ova scena:

I ako je top scena meni stvara veliki problem. Zapravo su mi svi speedsteri (Flash, Zoom, Vallie West, Quicksilver...)teški za gledanje kad ih prikažu u nevjerovatnim brzinama.
    Nemam problem kada prikazuju fizički nemoguće stvari do neke mjere, ali brzina Quicksilvera iz te scene je nemoguća preko svake mjere

Tipa
    Znamo da magnetna polja mogu raditi sa metalom ono što radi Magneto, potpuno je nebitno da li ljudsko biće može kontrolisati magnetno polje. Sama moć je fizički moguća
    Znamo da se svjetlost može iskriviti, potpuno je nebitno da li Susan Storm može kontrolisati svjetlost. Sama moć je fizički moguća
    Znamo da je za dizanje bilo čega potrebna neka količina snage, potpuno je nebitno da li Supermen posjeduje toliku snagu. Sama moć je fizički moguća
    Znamo da postoje vrste koje žive vječno, potpuno je nevažno da li ljudsko biće može imati tu mogućnost. Sama moć je fizički moguća
    Znamo da postoje vrste koje imaju veliku moć regeneracije, potpuno je nevažno da li ljudsko biće može imati tu mogućnost. Sama moć je fizički moguća
    Znmo da je teleportacija moguća (u teoriji), potpuno je nevažno da li Nightcrawler može da ima tu mogućnost ili ne . Sama moć je fizički moguća
    .
    .
    .
    E sad... u startu znamo da je nemoguće da neko tjelo koje ima određenu masu (pogotovo ako je slabe gustine poput ljudskog tijela) u atmosferi razvije onu brzinu (1% brzine svjetlosti), a da se ne raspadne. Moć je fizički nemoguća

Isti problem kojeg imam sa likovima poput Frenklina Ričardsa, One Above All, Beyondersima ... imam i sa speedsterima (posebno sa Flashom koji trči brže od svjetlosti)
    Last edited by Rakun; 15-09-16 at 22:13.
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    106
    Thanks Thanks Received 
    232
    Thanked in
    147 Posts

Quote Originally Posted by Rakun View Post
    I ako je top scena meni stvara veliki problem. Zapravo su mi svi speedsteri (Flash, Zoom, Vallie West, Quicksilver...)teški za gledanje kad ih prikažu u nevjerovatnim brzinama.
    Nemam problem kada prikazuju fizički nemoguće stvari do neke mjere, ali brzina Quicksilvera iz te scene je nemoguća preko svake mjere

Tipa
    Znamo da magnetna polja mogu raditi sa metalom ono što radi Magneto, potpuno je nebitno da li ljudsko biće može kontrolisati magnetno polje. Sama moć je fizički moguća
    Znamo da se svjetlost može iskriviti, potpuno je nebitno da li Susan Storm može kontrolisati svjetlost. Sama moć je fizički moguća
    Znamo da je za dizanje bilo čega potrebna neka količina snage, potpuno je nebitno da li Supermen posjeduje toliku snagu. Sama moć je fizički moguća
    Znamo da postoje vrste koje žive vječno, potpuno je nevažno da li ljudsko biće može imati tu mogućnost. Sama moć je fizički moguća
    Znamo da postoje vrste koje imaju veliku moć regeneracije, potpuno je nevažno da li ljudsko biće može imati tu mogućnost. Sama moć je fizički moguća
    Znmo da je teleportacija moguća (u teoriji), potpuno je nevažno da li Nightcrawler može da ima tu mogućnost ili ne . Sama moć je fizički moguća
    .
    .
    .
    E sad... u startu znamo da je nemoguće da neko tjelo koje ima određenu masu (pogotovo ako je slabe gustine poput ljudskog tijela) u atmosferi razvije onu brzinu (1% brzine svjetlosti), a da se ne raspadne. Moć je fizički nemoguća

Isti problem kojeg imam sa likovima poput Frenklina Ričardsa, One Above All, Beyondersima ... imam i sa speedsterima (posebno sa Flashom koji trči brže od svjetlosti)

auuu kako je tebi loše
    pa ti ne treba da gledaš filmove jebote

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    224
    Thanked in
    166 Posts

Taman posla.. Njemu treba neko da se "jaka" s njim. Ja nemam kad, a koji je tvoj izgovor? Tobož, nećeš?
    Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.

Thanks Thanks Given 
    1,114
    Thanks Thanks Received 
    659
    Thanked in
    333 Posts

13 Hours (2016) Dobra akicja, valjda po istinitoj prici.

Thanks Thanks Given 
    106
    Thanks Thanks Received 
    232
    Thanked in
    147 Posts

Quote Originally Posted by Raquel View Post
    Taman posla.. Njemu treba neko da se "jaka" s njim. Ja nemam kad, a koji je tvoj izgovor? Tobož, nećeš?
    nešto nemam vremena u zadnje, izvinjavam se što uskraćujem forumaške mase za trenutak zabave

Thanks Thanks Given 
    45
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    51 Posts

Quote Originally Posted by Babel Fish View Post
    http://www.imdb.com/title/tt4136084/?ref_=nv_sr_1
    Florence Foster Jenkis - rađen po istinitoj priči. Da li što obožavam Meril Strip i njene vokalne transformacije ili što je Holivud pogodio miks malo emocije, malo smijeha, malo suza... meni se tako jako dopao! Crkla sam od smijeha...
    Ps. Možda nekad i stanem u odbranu Jelene Karleuše 3
    Ja sam bio oduševljen predstavom CNP-a i Dubravkom Drakić u njenoj ulozi, tako da mislim da će mi i film fino leći...
    Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...

Thanks Thanks Given 
    139
    Thanks Thanks Received 
    472
    Thanked in
    244 Posts

Hunt for the Wilderpeople, jedan od boljih filmova ove godine, kome su se svidio What we do in the shadows trebao bi da pogleda.
    http://www.imdb.com/title/tt4698684/?ref_=nm_knf_t3

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by PavleCL View Post
    Hunt for the Wilderpeople, jedan od boljih filmova ove godine, kome su se svidio What we do in the shadows trebao bi da pogleda.
    fak najs then!
    1993-2020

Thanks Thanks Given 
    6,231
    Thanks Thanks Received 
    13,932
    Thanked in
    5,282 Posts

Izađe Gorčilo konačno na torente!

Thanks Thanks Given 
    479
    Thanks Thanks Received 
    24
    Thanked in
    20 Posts

Moze li link ?

Thanks Thanks Given 
    6,231
    Thanks Thanks Received 
    13,932
    Thanked in
    5,282 Posts

Imate ga na partis ili crnuberzu, u HD

Sent from my Galaxy S7

Thanks Thanks Given 
    171
    Thanks Thanks Received 
    25
    Thanked in
    18 Posts

I na balkandownload,isto HD

Sent from my Che2-L11 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    122
    Thanked in
    46 Posts

Ko voli filmove sa zombi tematikom ovaj je odličan

Train to Busan

(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

odgledah, fantastican film. nijesam odgledao mnogo njezeland filmova, ali to sto jesam je zvek. brzo cu ga jopet pogledat. naravno, nije se moglo bez Rhys-a Darby-a, dobio 5min i pospremio. car. fala za preporuku.
    1993-2020

Thanks Thanks Given 
    120
    Thanks Thanks Received 
    15
    Thanked in
    14 Posts

Thanks Thanks Given 
    139
    Thanks Thanks Received 
    472
    Thanked in
    244 Posts

Quote Originally Posted by ILEW View Post
    odgledah, fantastican film. nijesam odgledao mnogo njezeland filmova, ali to sto jesam je zvek. brzo cu ga jopet pogledat. naravno, nije se moglo bez Rhys-a Darby-a, dobio 5min i pospremio. car. fala za preporuku.
    Pogledaj i Boy(http://www.imdb.com/title/tt1560139/?ref_=fn_al_tt_1) od istog rezisera.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pogledaj i Boy(http://www.imdb.com/title/tt1560139/?ref_=fn_al_tt_1) od istog rezisera.
    odma sam ga doda na wl jer mi je iskocio u preporuke na imdb. tnx.
    1993-2020

Thanks Thanks Given 
    106
    Thanks Thanks Received 
    232
    Thanked in
    147 Posts

a i Eagle vs Shark Iako mislim da se vec pominjao. Iskreno, veliki sam fan Taike i Jemaine-a i Concordsa, a What we do in the shadows mi je mozda cak najdosadniji od citavog njihovog opusa. Nego, jedva cekam da vidim sto ce Taika da uradi sa Thor 3

Thanks Thanks Given 
    139
    Thanks Thanks Received 
    472
    Thanked in
    244 Posts

^To nije njegov vec Marvelov film, ne moze se on tu mnogo pitati kad oni imaju narednih 15 godina isplaniranih.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Screaming Lord View Post
    a i Eagle vs Shark Iako mislim da se vec pominjao. Iskreno, veliki sam fan Taike i Jemaine-a i Concordsa, a What we do in the shadows mi je mozda cak najdosadniji od citavog njihovog opusa. Nego, jedva cekam da vidim sto ce Taika da uradi sa Thor 3
    gledao, gledao, dobar naravno. konkorde 2x, ono je nevjerovatno nesto, i sad se smijem kad se sjetim njihovih nastupa, treckova i jednog jedinog fana kojeg su imali. i darbi kao menadzer, Bogotac. a shadows mi je odlican, moracu ga reprizirat.
    1993-2020

Thanks Thanks Given 
    106
    Thanks Thanks Received 
    232
    Thanked in
    147 Posts

^To nije njegov vec Marvelov film, ne moze se on tu mnogo pitati kad oni imaju narednih 15 godina isplaniranih.
    To se podrazumijeva, Marvel postavi glavna pravila i smjernice, ali mislim da ce ipak da mu da neki svoj "touch" makar po nekim momentima...koliko sam citao, bice malo vedrijeg tona nego prosla 2 i zamisljen je kao Thor/Hulk road trip po kosmosu. Obzirom da su Thor filmovi na neki nacin najslabiji Marvel filmovi, nadam se da ce on da ih bar malo "osvjezi"...

Thanks Thanks Given 
    453
    Thanks Thanks Received 
    2,961
    Thanked in
    1,464 Posts

To se podrazumijeva, Marvel postavi glavna pravila i smjernice, ali mislim da ce ipak da mu da neki svoj "touch" makar po nekim momentima...koliko sam citao, bice malo vedrijeg tona nego prosla 2 i zamisljen je kao Thor/Hulk road trip po kosmosu. Obzirom da su Thor filmovi na neki nacin najslabiji Marvel filmovi, nadam se da ce on da ih bar malo "osvjezi"...
    Dobro si rekao da su "na neki nacin najslabiji". Jer isto tako na neki drugi nacin Iron Man trilogija je slabija. Zavisi od perspektive. Na primjer problem sa Thorom je taj sto su radnja i samim tim posljedice radnje malo udaljenije od desavanja na Zemlji pa imamo osjecaj kao da nemaju veci znacaj od dogadjaja vezanih za SHIELD, Hydru itd. Ali na kraju su bas dogadjaji iz Thora i Guardiansa vjerovatno kljucni za trecu fazu MCU i daleko vazniji od toga da li ce Tony Stark i Steve Rogers da se pomire

Thanks Thanks Given 
    106
    Thanks Thanks Received 
    232
    Thanked in
    147 Posts

ne pricam o tome kakve su posledice filma u Marvelovom filmskom univerzumu i samoj radnjih tih filmova, vec da su od strane fanova i kriticara uglavnom prihvaceni kao najslabiji filmovi u odnosu na ostale Marvelove...a realno i jesu, pogotovo dvojka

Thanks Thanks Given 
    453
    Thanks Thanks Received 
    2,961
    Thanked in
    1,464 Posts

ne pricam o tome kakve su posledice filma u Marvelovom filmskom univerzumu i samoj radnjih tih filmova, vec da su od strane fanova i kriticara uglavnom prihvaceni kao najslabiji filmovi u odnosu na ostale Marvelove...a realno i jesu, pogotovo dvojka
    Kapiram. Zato i rekoh da zavisi od perspektive. Sto se tice ciste uzivancije u filmovima meni su oba Thora bolje legla od drugog i treceg Iron Man-a. Neocekivano, jer Thor definitivno nije interesantniji lik od Starka. Vjerovatno zbog negativaca i sporednih likova. A oba Thora imaju Lokija.
    Last edited by VanjaTheMan; 19-09-16 at 16:02.

Page 680 of 857 FirstFirst ... 180580630670676677678679680681682683684690730780 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 16 users browsing this thread. (0 members and 16 guests)